Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

کیومرث مهرابی: با قدرت به لیگ کشتی باز می گردیم

سه شنبه 09 آذر 1400 ساعت 07:49

طی سال های گذشته رقبا از تیم های بیمه رازی و بازاربزرگ ایران انتقاد می کردند که با اختصاص منابع مالی بالا و استفاده از بهترین های کشتی پیشاپیش قهرمانی خود را مسجل می کنند و آنها شانسی برای کسب عنوان قهرمانی ندارند امسال هیچکدام از این تیم های بیمه رازی یا بازاربزرگ وارد میدان نشدند تا دیگرمدعیان بتوانند شانس قهرمانی داشته باشند.

کیومرث مهرابی مدیر تیم های کشتی دوتیم یادشده ضمن بیان مطلب فوق به منهای فوتبال گفت: هر دو تیم بیمه رازی و بازاربزرگ که بنده افتخار خدمت درآنها را داشتم رکورد دست نیافتنی از خود به جای گذاشته و با کسب چندین دوره قهرمانی لیگ برتر وجام باشگاههای کشتی جهان فصل تازه ای را در مسابقات لیگ کشتی گشودند. امسال بنا به دلایلی در لیگ حضور پیدا نکردیم تا تیم های دیگر فرصت عرض اندام در میدان را پیدا کنند.
وی ادامه داد: حسن کار ما این بود که در طول چند سال سعی کردیم بیشترین هزینه را درکشتی داشته باشیم و در حد نام و جایگاه این ورزش  و قهرمانان آن پول خرج کنیم. وقتی مسابقات حرفه ای برگزار می شود و در آن رقابت بین تیم ها حرف اول و آخر را می زند طبیعی است که موفقیت از آن تیم هایی خواهد بود که تمام تمهیدان را در این باره به انجام برسانند. به عبارت دیگر نباید از تیمی که بیشترین حمایت را از کشتی می کند انتقاد شود بلکه باید از تیم هایی که دست وپا شکسته وارد میدان می شوند خواسته شود با امکانات کافی در لیگ شرکت کنند. لیگ محل رقابت حرفه ای هاست و تیم هایی در این آوردگاه موفق خواهند شد که بتوانند با تمام قوا و امکانات رودر روی حریفان قرار گیرند.

مهرابی در ارتباط با چگونگی برگزاری لیگ امسال تاکید کرد:دو، سه تیم خوب در لیگ حضور دارند و بقیه کم نام و نشان هستند. واقعیت این است که اکثریت آنها برای نخستین بار در مسابقات لیگ برتر شرکت می کنند و باید تا آخر مسابقات صبر کنیم تا مشخص شود کدام تیم ها روی سکو می روند. به اعتقاد من مسابقات باید به صورت رفت و برگشت و با تعدادی از تیم های قدرتمند برگزار شود تا عیار شرکت کنندگان مشخص شود.

سرپرست تیم های کشتی بیمه رازی و بازار بزرگ در پایان خاطرنشان کرد:  بنا به دلایلی که ذکر شد ما امسال در مسابقات لیگ کشتی حضور پیدا نکردیم اما به احتمال زیاد با قدرت باز می گردیم  و باردیگر در خدمت کشتی خواهیم بود. مسئولین بیمه رازی و بازار بزرگ ایران علاقه مند ورزش ملی و مدال آور هستند و با اطمینان می گویم بار دیگر در صحنه حضور پیدا می کنیم.

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ

از گردهمایی مربیان تیم‌های ملی تا سخن از ایجاد سیستم

سه المپین اسکی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور شد

اعلام ترکیب تیم ملی پینگ‌پنگ زنان ایران در قهرمانی جهان

نقبی بر نخستین دوره همایش مربیان تیم های ملی

وقتی پیام تسلیت فدراسیون رزمی، زخم ها را تازه می‌کند

پاکدامن رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک شد

برگزاری نخستین همایش تخصصی مربیان تیم‌های ملی