Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

شمشیربازی و یک مشکل بزرگ درونی به نام انعکاس اخبار!

شنبه 04 آبان 1398 ساعت 10:55

فدراسیون شمشیربازی با وجود پیشرفت هایی که در سال های اخیر در بخش مدال آوری و موفقیت های بین المللی داشته است اما در بحث اطلاع رسانی و انعکاس این موفقیت ها یکی از ضعیف ترین فدراسیون ها بوده است.

 در حالی که مسئولان دائم از مدال آوری شمشیربازان سابریست ایران در بازی های المپیک 2020 توکیو صحبت می کنند اما شرایط رسیدگی به این رشته تعریف چندانی ندارد. آن چه که بارها به چشم آمده کمک های مالی از سوی کمیته ملی المپیک و یا وزارت ورزش بوده اما یکی از مشکلات بزرگ این رشته عدم توجه به ورزشکاران از داخل فدراسیون بوده است.

در سال های اخیر ملی پوشان عناوین متعددی را کسب کردند اما فدراسیون و مسئول روابط عمومی این فدراسیون هیچ گونه کنفرانس مطبوعاتی برای تیم خود برگزار نکردند و کمترین میزان اطلاع رسانی خبری را انجام داده اند به شکلی که گاهی دیده شده آخرین خبر روی خروجی سایت فدراسیون مربوط به چندین هفته قبل بوده است!

این اتفاق در حالی رخ می دهد که در بسیاری از رشته های مدال آور در سطح بین المللی قبل و بعد رقابت ها کنفرانس و نشست خبری برگزار می شود و فدراسیون ها تلاش خود را انجام می دهند تا با جذب اسپانسر برای این جلسات درآمدزایی ولو اندک برای رشته خود داشته باشند یا حداقل اخبارشان بیش از پیش در رسانه ها منعکس شود اما در سال های اخیر کوتاه ترین جلسه رسانه ای در شمشیربازی برگزار نشده؛ و مشخص نیست مسئولان رسانه ای این فدراسیون چرا علاقه ای به این کار ندارند.

برگزار نشدن این جلسات تمام مشکل شمشیربازی نیست بلکه این رشته به اندازه مهجور و البته مظلوم واقع شده که حتی نتایج تیم ملی از سوی روابط عمومی هم به شکل اصولی و درست منعکس نمی شود و تا زمانی که تیم به فینال یا مدال نرسد هیچ خبری از اطلاع رسانی نیست! در بسیاری از موارد حتی رسانه ها از اعزام تیم ملی به رقابت ها و تورنمنت های معتبر هم باخبر نمی شوند مگر اینکه در صفحات مجازی بازیکنان و مربیان تیم ملی عکس یا فیلمی را منتشر کنند. اگر هم قرار باشد نتایج ناکامی شمشیربازان در رقابت ها منتشر شود تنها به باختشان در آن مرحله اشاره می شود و هیچ گاه رده آن ها اعلام نمی شود!

این روال چندین سال  است که در فدراسیون شمشیربازی وجود دارد و با توجه به مشغله جدید روابط عمومی در فدراسیون کشتی و سفرهای خارجی بیشتر این رشته عدم ساماندهی رسانه ای در شمشیربازی بیش از گذشته به چشم می آید هرچند در حال حاضر هم معلوم نیست مسئول رسانه ای این فدراسیون چه کسی است؟!

در حالی که شمشیربازی ایران جزو رشته های پیشرفته محسوب می شود؛ تا جایی که شانس مدال المپیک هم دارد اما در این فدراسیون هیچ گونه حرفه ای گری  وجود ندارد و به نظر می رسد خود فدراسیون نشینان کمتر از رسانه ها به ورزشکارانشان اعتقاد دارند!

رییس فدراسیون  نیز  اعتقاد زیاد به تعامل با رسانه ها ندارد و کم پیش می آید که پاسخگویی کامل در خصوص موضوعات این رشته داشته باشد. 

در حالی که رسانه ها به خاطر موفقیت ها و البته توانایی خود شمشیربازان به این رشته اهمیت زیادی می دهند اما این موضوع از داخل فدراسیون هیچ گاه رخ نداده است و اخبار شمشیربازی به اندازه ضعیف ترین رشته ورزشی ایران هم از سوی فدراسیونش منعکس نمی شود. 

شاید تنها نکته ای که در این فدراسیون به خوبی دیده می شود پیگیری در خصوص انتقادهاست که چه از سوی ورزشکاران و چه از سوی رسانه ها با واکنش رو به رو می شود؛ هرچند که ورزشکاران آن برای جلوگیری از حاشیه هیچ گاه لب به انتقاد نگشودند.

قطعا بعد از موفقیت، مدال آوری و تاریخ سازی دوباره این رشته سیل عظیم عکس ها در فضای مجازی و تبریک به بازیکنان به چشم می خورد اما زمانی که صحبت از ساماندهی و تلاش برای فراگیرتر شدن شمشیربازی به میان می آید هیچ عزمی وجود ندارد.

 رهبری و عابدینی در  جدول ۶۴ نفره جام جهانی شمشیربازی

رهبری و عابدینی در جدول ۶۴ نفره جام جهانی شمشیربازی

باقرزاده؛ رییسی که انتقاد دوست ندارد!

باقرزاده؛ رییسی که انتقاد دوست ندارد!

عملکرد ضعیف شمشیربازان جوان ایران در جام جهانی

عملکرد ضعیف شمشیربازان جوان ایران در جام جهانی

رهبری فاتح جایزه سه هزار دلاری مسابقات شمشیربازی اصفهان شد

رهبری فاتح جایزه سه هزار دلاری مسابقات شمشیربازی اصفهان شد

جشن روز جهانی شمشیربازی در آسیا

جشن روز جهانی شمشیربازی در آسیا

شمشیرهای بُرنده سابریست های ایران برای برنده شدن چه می خواهند؟

شمشیرهای بُرنده سابریست های ایران برای برنده شدن چه می خواهند؟

سابریست های ایران به نیمه نهایی قهرمانی جهان نرسیدند

سابریست های ایران به نیمه نهایی قهرمانی جهان نرسیدند

نخستین مدال جهانی شمشیربازی

نخستین مدال جهانی شمشیربازی

تاریخ سازی مجتبی عابدینی در مجارستان

تاریخ سازی مجتبی عابدینی در مجارستان

پایان تلاش اپه ایست های بانوی ایران در مسابقات قهرمانی جهان

پایان تلاش اپه ایست های بانوی ایران در مسابقات قهرمانی جهان

معرفی ۶ کاندیدای تائید صلاحیت شده سوارکاری/ رئیس ۸ ساله تائید نشد!

پایان کار ناشنوایان ایران در المپیک توکیو با ۳۷ مدال/ افت رتبه و مدال

حال خوب ورزش ایران در ریاض 

محمود حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد

سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک: علت پلمب را نمی‌دانیم

مانند جمع آوری فرش ها از ذات ورزش صیانت کنید

ثبت نام ۳۱ ورزشکار در انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

انتخابات هیئت ژیمناستیک استان تهران باطل شد/ دومین ابطال در یک ماه!

بررسی شفافیت پرونده میزبانی المپیک 2030 توسط نهاد سازمان ملل

بارش باران، مراسم روشن کردن مشعل بازی‌های زمستانی را به فضای سرپوشیده منتقل کرد

تحریم‌های آمریکا عامل تغییر در ساختار کمیته ملی المپیک عراق

جایزه جهانی برای رئیس فدراسیون بدمینتون ایران

خوش طینت: به فعالیت خود در هیات ادامه می دهم

فدراسیون جهانی کاراته مدل ترکیبی رسانه‌ای را اجرا می‌کند

سخنی با وزیر محترم ورزش: درآمدی بر ضرورت تفکیک چهارگانه ورزش و نقش‌آفرینی شفاف

وفایی یک قدم تا جدول اصلی اسنوکر قهرمانی انگلستان

مصیبت مزایده اماکن ورزشی و نادیده گرفتن حق مردم ایران

نگاهی به وضعیت دستمزد نیروی کار در ایران

شکست بنیامین فرجی در یک قدمی مدال جهانی رده سنی زیر19 سال

چین میزبان یونیورسیاد زمستانی ۲۰۲۷ شد

آغاز رنکینگ‌های کشوری اسنوکر و پاکت بیلیارد بانوان در هتل آراز

جایگاه شطرنج‌بازان ایران در جدیدترین رنکینگ فیده/مقصودلو در رده بیست‌وهشتم

صالح اباذری به مدال نقره جهان رسید/ نایب‌قهرمانی کاراته ایران با ۳ مدال

اتفاق تاریخی برای کاراته بانوان ایران/ آتوسا گلشادنژاد قهرمان جهان شد

سارا بهمنیار به مدال برنز جهان رسید

صعود گلشادنژاد و اباذری به فینال کاراته قهرمانی جهان/ شکست بهمنیار و حذف سعادتی و مسکینی

تأیید میزبانی ترکیه برای بازی‌های اروپایی ۲۰۲۷ با امضای توافق‌نامه کشور میزبان

مدیرکل شورای المپیک آسیا به‌عنوان رئیس افتخاری دانشگاه فارغ التحصیلان ارشد المپیکی آسیا

چین میزبان یونیورسیاد زمستانی ۲۰۲۷ شد

کاونتری احتمال حضور روسیه در بازی‌های زمستانی میلان–کورتینا را رد نکرد

مصیبت مزایده اماکن ورزشی و نادیده گرفتن حق مردم ایران

ثبت نام ۳۱ ورزشکار در انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

شکست بنیامین فرجی در یک قدمی مدال جهانی رده سنی زیر19 سال

۲ طلا و ۴ برنز شطرنج‌بازان ایران در مسابقات آسیایی نوجوانان

ساختمان فدراسیون ژیمناستیک فک پلمب شد

مانند جمع آوری فرش ها از ذات ورزش صیانت کنید

سخنی با وزیر محترم ورزش: درآمدی بر ضرورت تفکیک چهارگانه ورزش و نقش‌آفرینی شفاف

نگاهی به وضعیت دستمزد نیروی کار در ایران

جایزه جهانی برای رئیس فدراسیون بدمینتون ایران

وجیهه نقوی سرپرست فدراسیون ژیمناستیک شد/ واکنش اسبقیان به اظهارات اینچه‌درگاهی