Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

۲ طلا و ۲ برنز نمایندگان ایران در کشتی فرنگی جوانان جهان

يكشنبه 27 مرداد 1398 ساعت 12:26

نمایندگان کشورمان به 2 مدال طلا و 2 مدال برنز در مسابقات پنج وزن نخست رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان در استونی دست یافتند.  

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از سایت فدراسیون کشتی، مسابقات پنج وزن نخست رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان روزهای 25 و 26 مردادماه در شهر تالین استونی برگزار شد و در پایان محمد ناقوسی و علی اکبر یوسفی در اوزان 77 و 130 کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند و پویا دادمرز و شاهین بداغی  در اوزان 55 و 63 کیلوگرم نیز صاحب مدال برنز شدند.
 
نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول در دور دوم در مصاف با دونگی هیوک وون از کره جنوبی با نتیجه 11 بر یک به پیروزی رسید. و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل انور اله یاروف از روسیه با نتیجه 4 بر 3 شکست خورد و با توجه به حضور این کشتی گیر روس در دیدار فینال، دادمرز به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه 3 بر صفر از سد احمد باقدودا از مصر گذشت و راهی دیدار رده بندی شد و در این دیدار نیز با نتیجه 2 بر صفر از سد تیگران میناسیان از ارمنستان گذشت و صاحب مدال برنز شد.

در وزن 63 کیلوگرم شاهین بداغی در دور نخست با نتیجه 6 بر صفر از سد سانگ جون پارک از کره جنوبی گذشت. وی در دور دوم مقابل هراچیا پوقوسیان از ارمنستان با نتیجه 3 بر 1 به پیروزی دست یافت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله عبدالمالک مرابت از الجزایر را با نتیجه 8 بر صفر شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل لری ابولادزه از گرجستان با نتیجه 6 بر 3 مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. بداغی در این دیدار پتروف سولیف از کشور بلغارستان را با نتیجه 3 بر 2 از پیش رو برداشت و به مدال برنز رسید.

در وزن 77 کیلوگرم محمد ناقوسی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم مقابل رانت کالجولا از استونی با نتیجه 4 بر یک به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله ساجان از هند را با نتیجه 7 بر 3 از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. ناقوسی در این دیدار با نتیجه 4 بر 2 از سد عبدالرحمن کالکان از ترکیه گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال دامیر رحیم اف از روسیه را با نتیجه 2 بر یک مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 87 کیلوگرم حسن فروزنده در دور اول با نتیجه 4 بر صفر مغلوب گئورگی کاتساناشویلی از گرجستان شد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، وی به گروه بازنده ها رفت. فروزنده در این گروه با نتیجه 5 بر 2 رویوتا ناسوکاوا از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 7 بر صفر کریستین زمپ از سوئیس را شکست داد و به دیدار رده بندی راه یافت. فروزنده در این دیدار با نتیجه 4 بر 4 مقابل ایهار یاراشوویچ از بلاروس شکست خورد و پنجم شد.

در وزن 130 کیلوگرم علی اکبر یوسفی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 9 بر صفر میکیتا کاوالاسکی از بلاروس را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل روبینزون ایسادزه از گرجستان با نتیجه 8 بر صفر به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. یوسفی در این مرحله با نتیجه 6 بر یک از سد موحامت باکایر از ترکیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه 2 بر یک از سد کولتون شولتز از آمریکا گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در پایان روز نخست تیم روسیه با 97 امتیاز در صدر قرار دارد، تیم ایران با 90 امتیاز در جایگاه دوم است و تیم های گرجستان، ترکیه و آمریکا به ترتیب با 56، 42 و 41 امتیاز در مکان های دوم تا چهارم قرار دارند.

نایب قهرمانی ایران در رقابت های کشتی فرنگی جوانان جهان

نایب قهرمانی ایران در رقابت های کشتی فرنگی جوانان جهان

اعلام نفرات برتر پنج وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان

اعلام نفرات برتر پنج وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی جوانان جهان

 آزادکاران جوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند

آزادکاران جوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند

دو طلا و یک برنز سهم نمایندگان ایران

دو طلا و یک برنز سهم نمایندگان ایران

اعلام زمان ثبت نام انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

رحیمی: بازی‌های آسیایی«دهکده» ندارد؛ استقرار ورزشکاران در هتل یا کشتی

آغاز کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی

توماس باخ: منتظر فرصتی هستم تا به کشور بزرگ و شکوهمند ایران سفر کنم

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا