Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

ترکیب تیم ملی بولینگ برای حضور در رقابت های جهانی انگلیس مشخص شد/  

خشنودی: سکو و مدال جهانی دور از دسترس نیست

دوشنبه 31 تیر 1398 ساعت 09:49

مربی تیم ملی بولینگ بیماران خاص و پیوند اعضا با اشاره به رقابت های جهانی این رشته در انگلستان گفت: ملی پوشان کشورمان 27 و 28 مرداد ماه به مصاف حریفان خود می روند و اگر شانس با ما یار باشد، رسیدن به سکوی قهرمانی دور از دسترس نخواهد بود.

مربی تیم ملی بولینگ بیماران خاص و پیوند اعضا با اشاره به رقابت های جهانی این رشته در انگلستان گفت: ملی پوشان کشورمان 27 و 28 مرداد ماه به مصاف حریفان خود می روند و اگر شانس با ما یار باشد، رسیدن به سکوی قهرمانی دور از دسترس نخواهد بود.

به گزارش منهای فوتبال، محمد هادی خشنودی با اشاره به برگزاری اردوی پایانی تیم ملی بیماران خاص و پیوند اعضا تاکید کرد: با برنامه ریزی فدراسیون از یک سال قبل تمرینات خود را آغاز کرده و امروز این اردو به پایان می رسد. البته در این مدت به دلیل برخی از مصدومیت هایی که به وجود آمد به ناچار در ترکیب نفرات تغییر و تحولاتی داشتیم اما اکنون ترکیب تیم مشخص و ملی پوشان آماده حضور در این رقابت ها هستند.

وی تصریح کرد: کاروان اعزامی کشورمان 25 مرداد ماه باید تهران را به مقصد انگلستان ترک کند تا در نیوکاسل در روزهای 27 و 28 مردادماه به مصاف رقبای قدرتمند خود برود.

خشنودی یادآور شد: در آستانه اعزام به این مسابقات، 10 ورزشکار افتخار پوشیدن لباس مقدس تیم ملی را پیدا کرده اند، با توجه به حضور رقبای قدرتمندی که در این بازیها حضور خواهند داشت بی شک کار برای ورزشکاران کشورمان سخت خواهد بود اما با توجه به انگیزه ای که در نفرات می بینم و تلاش هایی که صورت گرفته، اگر کمی شانس با ما همراه باشد، مدال و سکو دور از دسترس نخواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: بولینگ رشته ای خاص است که به فضای مناسبی نیاز دارد، در این فرصت جا دارد از حمایت های مدیریت مجموعه ورزشی انقلاب و باشگاه بولینگ برای برگزاری این اردو تشکر کنم، ما تا امروز 3 مرحله اردو را سپری کرده ایم و همانطور که گفتم در پایان این اردوها، 10 ورزشکار در ترکیب نهایی تیم قرار گرفته اند.

خشنودی گفت: با توجه به زمان باقی مانده آنچه در اولویت کار ما قرار دارد بحث ارتقای فنی ملی پوشان است، البته این افزایش توانمندی در بخش بانوان بیشتر مورد توجه است چرا که به موفقیت و مدال آوری در این حوزه نگاه ویژه ای داریم. تجربه نشان داده ما هر جا به بانوان اعتماد کرده ایم، نتایج و اثرات خوبی نیز دیده ایم. البته این رشته، از جمله رشته های بومی، قدیمی و ریشه دار انگلیس است و کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، مجارستان، تایلند و ... حرف های بسیار برای گفتن دارند و از قهرمانان به نامی نیز بهره می برند.

سرمربی تیم ملی افزود: با توجه به شیوه امتیازی این مسابقات، تمام هدف خودمان را روی بازی نفرات ملی پوش و شیوه بازی آنها متمرکز کرده ایم، بی شک همه رقبا با دست پر به میدان خواهند آمد اما مدال و سکو دور از دسترس نیست و امیدوارم با دست پر به کشور باز گردیم.

امین صانعی 

صعود دو پله‌ای حسین وفایی در رنکینگ حرفه‌ای‌های اسنوکر جهان

صعود دو پله‌ای حسین وفایی در رنکینگ حرفه‌ای‌های اسنوکر جهان

 سومی ورزشکاران ایرانی در مسابقات جهانی پیوند اعضا

سومی ورزشکاران ایرانی در مسابقات جهانی پیوند اعضا

27 مدال ورزشکاران ایرانی در مسابقات جهانی پیوند اعضا

27 مدال ورزشکاران ایرانی در مسابقات جهانی پیوند اعضا

  شروع مقتدرانه ایران با کسب 21 مدال

شروع مقتدرانه ایران با کسب 21 مدال

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ

از گردهمایی مربیان تیم‌های ملی تا سخن از ایجاد سیستم

سه المپین اسکی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور شد

اعلام ترکیب تیم ملی پینگ‌پنگ زنان ایران در قهرمانی جهان

نقبی بر نخستین دوره همایش مربیان تیم های ملی

وقتی پیام تسلیت فدراسیون رزمی، زخم ها را تازه می‌کند

پاکدامن رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک شد

برگزاری نخستین همایش تخصصی مربیان تیم‌های ملی