Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

شنبه 12 مهر 1404 ساعت 09:11

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در ادامه اقدامات جنجالی خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، این بار ایالت مینه‌سوتا را به نقض قانون فدرال «تایتل ناین» متهم کرد. دولت جمهوری‌خواه آمریکا با صدور دستوری اجرایی موسوم به «خارج کردن مردان از ورزش زنان» حضور ورزشکاران تراجنسیتی زن در مسابقات دختران و زنان را از مقطع پیش‌دبستانی تا دانشگاه ممنوع اعلام کرده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، وزارت آموزش و پرورش آمریکا و اداره بهداشت و خدمات انسانی اعلام کردند که لیگ دبیرستانی ایالت مینه‌سوتا با اجازه دادن به ورزشکاران تراجنسیتی برای شرکت در تیم‌های دختران در رشته‌هایی چون اسکی آلپاین، لاکروس، دوومیدانی، والیبال و سافت‌بال، تایتل ناین را نقض کرده است. در همین راستا، مقامات فدرال به مسئولان این ایالت ۱۰ روز مهلت داده‌اند تا سیاست‌های خود را تغییر دهند یا با اقدامات اجرایی فوری مواجه شوند. کریگ ترینور، دستیار موقت وزیر آموزش و پرورش در امور حقوق مدنی، در بیانیه‌ای اعلام کرد: "رهبری سیاسی مینه‌سوتا سال‌هاست در برابر عدالت، عقل سلیم و مردم آمریکا ایستاده است. امروز نیز وزارت آموزش و پرورش و لیگ مدارس این ایالت با اجازه به مردان برای رقابت در ورزش زنان، در طرف اشتباه تایتل ناین قرار گرفته‌اند. دولت ترامپ اجازه نخواهد داد ایالت‌ها امنیت و شأن دختران را برای ایدئولوژی رادیکال جنسیتی قربانی کنند".

ترامپ در ماه فوریه و تنها یک ماه پس از آغاز دومین دوره ریاست جمهوری‌اش، این دستور اجرایی را امضا کرد. بر اساس آن، دولت می‌تواند از تخصیص بودجه فدرال به نهادهایی که اجازه حضور ورزشکاران تراجنسیتی را می‌دهند خودداری کند. این تصمیم با حمایت نزدیکان محافظه‌کار او و حتی با همراهی ایلان ماسک، مشاور پیشین دولت، تدوین شد. فشارهای مداوم دولت فدرال موجب شد تا کمیته ملی المپیک و پارالمپیک آمریکا (USOPC) در ماه جولای تغییر سیاست داده و حضور زنان تراجنسیتی را در دسته زنان ممنوع اعلام کند. این تصمیم در حالی اتخاذ شد که تهدید ترامپ برای قطع کمک‌های مالی فدرال نقش کلیدی در این چرخش داشت. موضوع مشارکت ورزشکاران تراجنسیتی در ماه‌های اخیر به یکی از مباحث داغ جامعه ورزشی آمریکا و حتی انتخابات ریاست IOC در سال جاری تبدیل شده است. کریستی کاونتری، رئیس جدید کمیته بین‌المللی المپیک، اعلام کرده قصد دارد در دیداری با ترامپ خطوط راهنمای دقیق‌تری برای این موضوع تدوین کند. او همچنین قرار است مسائل مربوط به مهاجرت و میزبانی بازی‌های لس‌آنجلس ۲۰۲۸ و سالت‌لیک‌سیتی ۲۰۳۴ را با مقامات آمریکایی بررسی کند. با وجود مقاومت برخی ایالت‌ها و نهادهای مدنی، دولت فدرال همچنان این موضوع را پیگیری می‌کند. وزارت دادگستری آمریکا پیش‌تر علیه ایالت مِین نیز اعلام شکایت کرده بود و هشدار داده که سایر ایالت‌ها از جمله کالیفرنیا و مینه‌سوتا نیز در معرض پیگرد قانونی قرار دارند.

مهدی سعیدی

روزهای خوب هندبال ایران

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

قهرمانی قره گوزلو در مسابقات اسنوکر کیو تور خاورمیانه

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

امان‌الله پاپی به مدال برنز پرتاب نیزه پارادوومیدانی جهان رسید

نماینده OCA مطرح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی ویژگی برجسته بازی های آسیایی آیچی-ناگویا خواهد بود

فرصت سوزی والیبال در مسابقات قهرمانی جهان 2025

والیبال ایتالیا قهرمان جهان شد

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

"امید ایران" شعار کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد