به گزارش منهای فوتبال؛ رقابتهای بینالمللی جام کاسپین دختران 12-15 شهریورماه 1404 دربندر انزلی برگزار می گردد و این رقابت ها در پایان روز دوم با درخشش دختران کشورمان در بخش انفرادی و دو نفره همراه شد.
در بخش انفرادی پریا اسکندری،زهرا رباطی،آیدا عنایتی و مبینا ندایی به ترتیب با برتری مقابل رومینا تاجیک، آیسان شوریده، فاطمه مقدم و آرتینا آقاپور به مرحله نیمه نهایی رسیدند و جهت بهبود رنکینگ بین المللی خود از فردا در این بخش به میدان خواهند رفت.
در بخش دونفره(دوبل) نیز چهار تیم نهایی مشخص شدند بر اساس نتایج رقم خورده: تیم زهرا رباطی و فاطمه واعظیان در در مقابل یغمور گولیوا و لیلا جمال زاده از کشور آذربایجان به برتری دست پیدا کرد. و تیم پریا اسکندری و رومینا تاجیک، تیم فاطمه احمدزاده و ساره امینیان و تیم آرتینا آقاپور و هانا ملاکریمی نیز با برتری در مقابل دیگر رقبا به مرحله نیمه نهایی رسیدند. با این نتایج چهار تیم دو نفره مسابقات جام کاسپین را نمایندگان کشورمان تشکیل می دهند و از فردا برای رسیدن به مرحله پایانی مسابقات به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.