به گزارش منهای فوتبال و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ دکتر امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو پس از حضور در نخستین دور از نشست های رشته های بازیهای آسیایی آیچی ناگویا 2026 اظهار کرد: نشست بسیار مفیدی بود؛ البته کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش همیشه حمایت های بسیار خوبی از مجموعه ووشو داشته است و امیدوارم با همین روند بتوانیم در بازی های آیچی ناگویا حضوری درخشان داشته باشیم، همانطور که در تمام ادوار گذشته ووشو توانسته به رنکینگ و جدول مدال های کاروان ایران کمک بسیار شایانی کند.
وی افزود:با توجه به محدوددیت ها و تعداد سهمیه های که برای رشته ووشو وجود دارد؛ نقطه نظرات و دغدغه ها درباره تعداد و نحوه حضور ورزشکاران حائز اهمیت است.بر همین اساس یکی از مطالبی که امروز بسیار مورد توجه قرار گرفت بحث درخصوص اعزام در رشته تالو بود.
صدیقی افزود: فدراسیون ووشو همیشه نگاهی کیفی و کمی به تمامی اعزام های خودش دارد و امروز نیز برای حضور در بازی های آسیایی آیچی ناگویا ازهمین منظر بررسی شد، ان شاءالله که بتوانیم در این بازی ها هم نتایج خوبی کسب کنیم.
وی ادامه داد: تا 10 روز آینده به مسابقات قهرمانی جهان بزرگسالان- برزیل عازم هستیم، حضور در این رقابتها نقطه بسیار مهمی برای تیم های ملی ووشو است، تا بتوانیم ارزیابی دقیق تری از ووشوکاران داشته باشیم؛ در ادامه نیز اردوهای بازی های کشورهای اسلامی را تا اواخر آبان پیش رو داریم و امیدوارم سانداکاران ما در ریاض کمک حال جایگاه کاروان ورزش ایران باشند.
با توجه به اینکه یکسال و یک ماه تا بازی های آسیایی آیچی ناگویا باقیمانده است فرصت بسیارخوبی است تا همه آنچه که به حضور ووشو در این بازی ها مربوط است تایید و نهایی شود؛ آنچه که مسلم است مجموعه فدراسیون ووشو و کمیته ملی المپیک درک مشترکی دارند و ارزیابی ها دقیق است؛ به همین منظور همه می دانیم به چه نحوی شرایط را پیش ببریم تا به بهترین نتایج دست یابیم.