Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

تعلق‌خاطر وزیر ورزش به قالیباف پس از حضور یکساله در دولت

شنبه 21 تیر 1404 ساعت 09:24

باوجوداینکه یک سال از روی کار آمدن دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان می‌گذرد، کماکان در برخی از بخش‌ها جناح‌بندی‌های مختلف اثرگذار است و همدلی دوره‌های گذشته در سال‌های اولیه را با دولت مشاهده نمی‌کنیم. این مسئله در برخی بخش ها مانند صدا و سیما بیشتر و در برخی وزارت خانه ها و نهاد ها کم و بیش مشاهده می گردد.

احمد دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان را می‌توان یکی از وزرایی دانست که به واسطه شعار وفاق در دولت پست گرفتند. وزیری که با نشان دادن رأی خود در دور نخست انتخابات ریاست جمهوری به صورت عینی بیان کرد که به چه کسی تعلق‌خاطر دارد و همچون روزهای شهرداری و یا مجلس به محمدباقر قالیباف وفادار است. اما پس از رأی نیاوردن قالیاف و شکست در انتخابات، به‌یک‌باره و برخلاف لیست اولیه شورای راهبردی ورزش، دنیامالی به‌عنوان وزیر ورزش راهی مجلس شد و همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد رأی مطلوبی هم در مقایسه با وزرای پپیشن ورزش در دولت شهید رئیسی آورد.

در این روزها که شاهدیم برخی افراد کارزار علیه دولت و پزشکیان راه می‌اندازند و مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کارلسون را انقلابی نمی‌بینند انتقادات بسیاری را متوجه دولت کرده‌اند و کار به جایی رسید که فردی خواستار ترور رئیس جمهور شد. اما وزیر ورزش که می‌بایست در راستای سیاست‌های دولت گام بردارد، ترجیح می‌دهد تا در کانال تلگرام وزارت ورزش و جوانان از محمدباقر قالیباف عکس و متن منتشر کند اما درباره عملکردهای دولت بی‌تفاوت بماند.

اینکه احمد دنیامالی خود را وامدار کسی بداند اشکالی ندارد اما انتظار می‌رفت اکنون‌که یک سال از حضور در دولت می‌گذرد همسو باسیاست‌های دولت وقت گام بردارد. درست است که دنیامالی از جنس وزرای وفاقی است اما اکنون در دولت حضور دارد و می بایست خود را به عنوان عضوی وفادار به قوه مجریه نشان بدهد نه رئیس قوه مقننه.

نکته دیگر آنکه احمد دنیامالی به‌خوبی می‌داند که فرصتی تا بازی‌های جهانی چنگدو، کشورهای اسلامی ریاض و بازی‌های آسیایی ناگویا باقی نمانده است. وزیری که در طی این‌یک سال تنها در حال نشست با رؤسا و اعضای فدراسیون‌ها بوده و در مصاحبه‌هایش دوره‌های پیشین را نقد کرده و وعده‌های سنگینی داده، اکنون به مرحله‌ای می‌رسد که می‌بایست پای حرف‌هایش بایستد و نظاره کند که چه رخ می‌دهد.

امیدواریم که نشست‌ها و مصاحبه‌های وزیر همواره ثمربخش بوده باشد و کاروان‌های ورزشی کشورمان هرکدام نسبت به دوره‌های پیشین عملکرد بهتری را به ثبت برسانند. اما شاید بهتر بود دنیامالی نگاهی به وعده‌های وزرای پیشین و نتایج کسب‌شده در رقابت‌ها می انداخت و کمی واقع بینانه تر سخن می‌گفت. او اکنون و پس از یک سال وزارت و نشست با فدراسیون ها به خوبی می داند که شرایط ورزش چگونه است و در کجا ضعف داریم و در کجا باید تقویت شویم.

در پایان امیدواریم که کاروان‌های ورزشی کشورمان در تمامی رقابت‌ها بهترین‌هایشان را ثبت کنند و موجبات افتخارات میهن و خرسندی ورزشکاران، مربیان، فدراسیون ها، رسانه ها، خانواده هایشان و مردم عزیز ایران را پدید آورند تا وعده‌های وزیر ورزش محقق شود و ثمره‌اش را بالاخره محمدباقر قالیباف از دومین نماینده‌اش در ورزش مشاهده کند و دولت چهاردهم نیز راضی باشد که وزیر ورزش وفاقی اش کارآمد بوده است.

میرزا حسین گیلانی

 

نا ترازی‌های انرژی در نبود مدیران کارآمد، به ورزش رسید

نا ترازی‌های انرژی در نبود مدیران کارآمد، به ورزش رسید

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت