Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

عضو سابق کمیسیون داوران:

در صورت ابطال کمیسیون‌ها، از سرپرست فدراسیون موتورسواری به دیوان عدالت اداری شکایت می‌کنیم

پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404 ساعت 01:38

عضو سابق کمیسیون داوران فدراسیون موتور سواری و اتومبیلرانی نسبت به احتمال ابطال عضویت اعضای سه کمیسیون داوران، مربیان و ورزشکاران توسط سرپرست فدراسیون واکنش نشان داد.

فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی در تصمیمی به هیات‌های استانی نامه زده تا نفرات واجد شرایط برای انتخابات کمیسیون های ورزشکاران، مربیان و داوران را معرفی کنند و تصمیم به ابطال انتخابات قبلی این کمیسیون ها دارد. این در حالی است که هنوز بیش از یک سال از مدت قانونی فعالیت این اعضا باقی مانده است.

رضا نبوی  این خصوص، اظهارکرد: سال گذشته از سوی فدراسیون فراخوانی جهت ثبت نام در سه کمیسیون داوران، مربیان و ورزشکاران اعلام شد که بنده نیز از خوزستان در این انتخابات شرکت کردم و در نهایت به عضویت کمیسیون داوران در آمدم. 

او ادامه داد: از سال گذشته تاکنون مشغول به فعالیت در این کمیسیون بودم تا اینکه پس از حضور سرپرست جدید در فدراسیون اتومبیلرانی و موتور سواری، او ابتدا دبیر فدراسیون را تغییر داد و بعد هم در ادامه قصد ابطال حکم اعضای سه کمیسیون داوران، مربیان و ورزشکاران را دارد و قصد دارند این انتخابات را مجدداً برگزار کنند که هنوز دلیل این کار از سوی سرپرست فدراسیون اعلام نشده است.

عضو سابق کمیسیون داوران فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری در این باره مدعی شد: از روز شنبه ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست فدراسیون آغاز می‌شود و این اقدام سرپرست فدراسیون ایجاد شک و شبهه می‌کند.

او با بیان اینکه در صورت ابطال انتخابات سه کمیسیون‌، از سرپرست فدراسیون به دیوان عدالت اداری شکایت خواهیم کرد، گفت: جالب است من پیش از عید به صورت قانونی ناظر مسابقات کشوری بودم و حتی به عنوان نماینده کمیسیون داوران در مسابقات اسلالوم کشوری حضور داشتم. برای مسابقات سال جدید نیز برنامه‌ریزی کرده بودیم اما اینکه به یکباره فدراسیون نامه می‌زند و از هیئت‌های استانی می‌خواهد افراد واجد شرایط را برای حضور در انتخابات کمیسیون‌های ملی داوران، مربیان و ورزشکاران به فدراسیون معرفی کنند و نظر به ابطال انتخابات قبلی دارد، تعجب برانگیز است.

وی گفت: مگر می‌شود حکم اعضا باطل شود؟ چرا دلیل آن عنوان نمی‌شود؟ سرپرست فدراسیون باید پاسخ قانع کننده‌ای برای این موضوع داشته باشد. در صورت ابطال انتخابات قبلی کمیسیونها، ما شکایت خواهیم کرد و مطمئناً از طریق دیوان عدالت اداری به نتیجه نیز خواهیم رسید.

نبوی ادامه داد: جالب است وقتی که سرپرست برای فدراسیون انتخاب شد اعضای کمیسیون‌ها درخواست تشکیل جلسه جهت بررسی برنامه‌هایشان برای سال جاری را داشتند که حتی عنوان کرده بود مانعی وجود ندارد اما بعد به یکباره چنین نامه‌ای به هیات‌های استانی ارسال می‌شود. 

منبع: ایسنا

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

کسب مدال بایدی نیست

سهیلا منصوریان برنزی شد

تغییر در کادر فنی تیم ملی کاراته؛ گنج‌زاده جای شهرام هروی سرمربی شد

معرفی ۱۲ والیبالیست ایران در قهرمانی جهان

اعزام به بازی‌های آسیایی کیفی شد/ برای زنان استثنا گذاشتند

آغاز دور نهایی نشست‌های تخصصی بازی‌های آسیایی جوانان از هفته آینده

مینو مداح در فدراسیون کشتی!

درگذشت متیا دبرتولیس، ورزشکار ایتالیایی جهت یابی در جریان بازی‌های جهانی چنگدو

سومین طلای ایران در بازیهای جهانی چنگدو/ قهرمانی دختر ووشوکار

دکتر علی نژاد در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی : قربانی برای تیراندازی یک نعمت است / رویکرد ما در تیراندازی مدال آوری در بازیهای آسیایی و موفقیت در المپیک لس آنجلس است

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال

کرسی ماندگاری

حذف فرجی و شمس از مسابقات پینگ‌پنگ سوئد

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی دختران تیم ملی در سمنان

عملکرد درخشان نیما عالمیان در مقابل نفر پنجم رنکینگ جهان

یک طلا و یک برنز برای پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات اردن

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران

شکست نوشاد عالمیان مقابل بازیکن ژاپن در مسابقات سوئد

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

کرسی ماندگاری

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

تکذیب انتصابی‌شدن انتخابات فدراسیون‌های غیرالمپیکی

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

ایران در رده ۲۵ بازی‌های جهانی چنگدو با ۷ مدال

صعود یزدانی به فینال تورنمنت تنیس صربستان

ترکیب ۱۶ نفره والیبال ایران برای دوحه/ سورپرایز پیاتزا!

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال