Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

بیستمین دوره لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور؛

پایان نیم فصل لیگ برتر هندبال بانوان با قهرمانی لارستان/ گچساران و بافق در رده دوم و سوم قرار گرفتند

جمعه 14 دی 1403 ساعت 02:40

شهید چمران لارستان نیم فصل لیگ برتر را با قهرمانی به پایان رساند در حالی که رقابت در بالای جدول نزدیکتر از قبل شده است.

هفته هفتم و نیم فصل بیستمین دوره لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های ایران صبح امروز با برگزاری ۴ دیدار به پایان رسید که طی آن مدعیان به پیروزی رسیدند تا رقابت در صدر جدول نزدیکتر از پیش شود.

شهید چمران لارستان که مهمان زاگرس‌جنوبی در کازرون بود، باز هم به یک پیروزی دیگر دست یافت و دربی فارس را با نتیجه ۲۱ - ۲۵ به پایان رساند تا با ۷ پیروزی از ۷ بازی خود، با ۱۴ امتیاز قهرمان نیم‌فصل لیگ برتر شود. زاگرسی‌ها هم با ثبت یک شکست دیگر راهی جایگاه ششم جدول شدند.

سنگ‌آهن بافق هم که در هفته‌های اخیر خود را پیدا کرده، با شکست رایزکو ملارد تهران آن هم در تهران با نتیجه ۲۴-۲۸، به رده سوم جدول صعود کرد تا نیم فصل را با امید به نیم فصل دوم به پایان برساند. رایزکو هم با این شکست که سومین باخت این تیم به شمار می‌رود، هم امتیاز با بافق به رده چهارم سقوط کرد.

فولاد سپاهان اصفهان همشهری خود را در دربی اصفهان گلباران کرد اما با ۳ پیروزی، ۳ باخت و یک تساوی به جایگاهی بهتر از پنجم جدول دست نیافت تا با انگیزه بیشتری خود را برای نیم فصل دوم آماده کند. 

گچسارانی‌ها هم با پیروزی تقریبا آسان برابر حریف ملایری خود با نتیجه ۱۷-۲۷ رده دوم جدول رده‌بندی را با ۱۱ امتیاز به نام خود زدند تا نزدیکترین رقیب برای شهید چمران لارستان در صدر جدول باشند.

نتایج کامل مسابقات هفته هفتم لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های ایران از این قرار است: 

نفت و گاز گچساران ۲۷ - غدیر ملایر ۱۷

شهید چمران لارستان ۲۵ - زاگرس جنوبی کازرون ۲۱

رایزکو ملارد تهران ۲۴- سنگ‌آهن بافق ۲۸

فولاد سپاهان اصفهان ۳۳ - نامی نو ۱۹

 

با این نتایج شهید چمران لارستان با ۱۴ امتیاز قهرمان نیم فصل شد، نفت و گاز گچساران با ۱۱ و سنگ‌آهن بافق با ۸ امتیاز دوم و سوم جدول رده‌بندی هستند. رایزکو تهران با ۸، فولاد سپاهان با ۷، زاگرس جنوبی کازرون با ۴، نامی نو اصفهان با ۲ و غدیر ملایر بدون امتیاز در رده‌های چهارم تا هشتم قرار دارند. 

برنامه دیدارهای نیم فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان بزودی اعلام می‌شود.

افتتاح موزه ملی کشتی با حضور وزرای ورزش و گردشگری

شخصی شدن رشته‌های ورزشی بلای جان نهاد ورزش

چهار اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

حضور ۴ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در کاپ آسیا

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

استعفای رئیس فدراسیون ورزش کارگری

میلاد حضرت علی(ع) و روز مرد گرامی باد

رئیس کمیته بین المللی المپیک: میلان–کورتینا فصل تازه‌ای در تاریخ المپیک رقم می‌زند

هند با تمام قوا به‌سوی المپیک ۲۰۳۶؛ پیام صریح نخست وزیر برای میزبانی بازی‌ها

نه به المپیکِ قمار؛ موج اعتراض‌ها علیه بازی‌های زمستانی با بخت‌آزمایی دولتی

جدایی معنادار اسطوره تنیس جهان از اتحادیه‌ خودش

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک : ۲۰۲۶ نقطه عطفی در مسیر آینده جنبش المپیک خواهد بود

حسین المسلم: ۲۰۲۶ سالی شلوغ و سرنوشت‌ساز برای ورزش آسیا خواهد بود

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما