Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

گزارش عملکرد کمیته ملی المپیک و توصیه های وزیر ورزش به اعضای مجمع

سه شنبه 13 آذر 1403 ساعت 02:14

مجمع عمومی کمیته ملی المپیک با ارایه گزارشی از عملکرد این کمیته و ورزش ایران و توصیه های وزیر ورزش به روسای فدراسیون ها برای رویدادهای آینده و افزایش مدال آوری ها برگزار شد.

پنجاه‌ و سومین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک صبح امروز سه شنبه با حضور احمد دنیامالی در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد. محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک، غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک، اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و روسای فدراسیون‌ها در این مجمع حضور داشتند.

یادی از درگذشتگان

در آغاز مجمع کمیته ملی المپیک کلیپی از روسا و دبیران کل پیشین این کمیته و همچنین روسای پیشین فدراسیون های المپیکی که بعد از انقلاب مسئوولیت داشتند و در قید حیات نیستند، پخش شد. پخش این کلیپ باعث تاثر دنیامالی و خسروی وفا شد و هر دو اشک ریختند.

رییس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه خواستیم با پخش این کلیپ از گذشتگان یاد کنیم، گفت: چرخ ورزش روی دوش کسانی است که دیده نمی شوند. مانند خانواده ها و نتیجه همه این همراهی ها ایجاد غرور ملی می شود.

گزارش دبیرکل از برنامه های کمیته

در ادامه مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک با خیر مقدم به وزیر ورزش گفت: پیرو تاکید رئیس مجمع تلاش است خیلی صحبت نکنیم و بیشتر گزارش ها را ارائه دهیم. فقط در مورد عملکرد کمیته در سال ١٤٠٢، بگویم که همه واحدها تلاش داشتند تمام برنامه ها طبق پیش بینی ها ارائه شود.

هاشمی تاکید کرد: در سال ١٤٠٢ بازی های آسیایی مهمترین برنامه بود که در مورد گزارش آن در مجمع سال گذشته صحبت شد، خیلی از فعالیت های سال گذشته در راستای المپیک بود. ٥٠ نشست با فدراسیون ها داشتیم و جلسات مشترک زیادی هم با وزارت داشتیم.

ادامه مجمع عمومی کمیته ملی المپیک به گزارش مالی و حسابرس کمیته اختصاص داشت که توسط بابایی حسابرس مستقل کمیته انجام شد.

دبیر: حیات خلوت نداشته باشیم

علیرضا دبیر که با تاخیر در مجمع حاضر شد در بخشی از مجمع بابت اقدامات انجام شده برای اصلاحات صورت گرفته در مورد پاداش ها قدردانی کرد. سپس در مورد بخشی از گزارش حسابرس در رابطه با شرکت موسسین حسابرسین صحبت کرد.

وی صحبت های رئیس فدراسیون گلف در مورد شرکت را تایید کرد و گفت: بهتر است این شرکت به قوت خود باقی باشد و ادامه فعالیت بدهد اما حیات خلوت نشود.

دبیر همچنین از گزارش حسابرس تقدیر کرد و خواستار ادامه فعالیت او شد.

تاکید وزیر بر ادامه بقای شرکت موسسین حسابرسین 

در همین رابطه وزیر ورزش صحبت هایی را مطرح کرد و گفت: حسابرس محترم نکته ای را مطرح کرد که چون شما زیان انباشته دارید بنابراین تصمیم در مورد بقا یا انحلال طبق ماده ١٤١ داشته باشید. لذا من تاکید می کنم برای بقای این ظرفیت که بپذیریم با علم به بحث زیان و اینکه مجمع سال گذشته رای به بقا داد.

غیبت تاج در مجمع 

مجمع کمیته ملی المپیک در شرایطی با حضور روسای فدراسیون ها برگزار شد که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در آن غایب بود. علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی هم که با تاخیر در این مجمع حاضر شده بود پس از ارائه نقطه نظراتش مجمع را ترک کرد.

تجلیل از پیشکسوتان

تجلیل از پیشکسوتان بخشی از مجمع امروز کمیته ملی المپیک بود که برای نخستین بار انجام شد. در این بخش از تقی عسگری دارنده مدال نقره شیرجه بازی های آسیایی ١٩٥١ دهلی نو و ناصر عظیمی پیشکسوت فوتبال تقدیر شد. عظیمی  با تاکید بر اینکه همه ما بدهکار مردم هستیم بابت برخی بی توجهی ها و مشکلاتی که با آنها به خصوص در دوره بیماری مواجه بود، انتقاد کرد.

دنیامالی: کسی که عاشق فضای ورزش نیست برود

در بخش پایانی مجمع عمومی کمیته ملی المپیک احمد دنیا مالی وزیر ورزش به اقدام کمیته برای پخش کلیپ از درگذشتگان اشاره کرد و گفت: درست است که ناراحت می شویم اما یادآوری شد که غفلت و فراموشی ما را نگیرد.

وی با تسلیت ایام فاطمیه ادامه داد: همه شما در جریان رویدادها هستید، بازی های تاشکند هم سال های آینده برگزار می شود، بازی های جوانان هم به بحرین منتقل شد، البته ما می توانستیم میزبان شویم اما به خاطر محدودیت ها در برخی رشته های بانوان دست نگه داشتیم.

وزیر با بیان اینکه به کار فشرده نیاز داریم، افزود: عملکرد پاریس شبیه پکن بود، نه از حیث مدال از این حیث که نشان داد همچنان آسیب پذیری را داریم.  در رشته های محدودی مدال می گیریم درحالیکه اعتقاد دارم در هر رشته ای کار شود، ظرفیت مدال آوری داریم.

دنیا مالی تاکید کرد: اگر کار شود می توانیم، در المپیک لس آنجلس طوری باشیم که تغییری در نگاه IOC به ورزش ایران ایجاد کنیم اگر همدلی باشد. ورزش رسم عاشقی است و باید زندگی را پای آن گذاشت، اگر کسی عاشق این فضا نیست، ترکش کند.

وزیر ورزش گفت: هر کسی هر جایی به یک رشته کمک کند، حمایت می کنیم. آدم ها را مطلق نبینیم، به خاطر اشتباهات گذشته نباید امروز کوتاهی کرد، بضاعت ورزش ایران شرایط امروز نیست، خیلی بیشتر است. جمع امروز ورزش ظرفیت و توان کار برجسته را در المپیک لس آنجلس دارد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه بازی های اسلامی اولین رویداد پیش رو است، گفت: در دو دوره اخیر این بازی ها ٣٩ طلا گرفتیم اما بپذیریم نام ایران با طلا بالا می رود. می توانیم در بازی های اسلامی آینده مدال های طلا را افزایش دهیم نه در حد ١٥-١٠ مدال، خیلی بیشتر به خصوص که موضوع ریاض به لحاظ حاکمیتی هم برای مان مهم است اما شما فقط ورزشی ببینید.

وزیر ورزش با اشاره به بازی های آسیایی ناگویا به ادوار گذشته این بازی ها و عملکرد کاروان ایران هم اشاره ای داشت و خاطرنشان کرد:  طی ١٢ سال یک روند خطی داشتیم، باید به فکر پیشرفت بود و مثلا اینکه ١٣ طلای هانگژو را ٢٥ کنیم، نمی شود؟ باور کنید می شود.

وی تصریح کرد: من به دنبال مدیریت شرایط فعلی نیستم، می میرم اگر فضای رقابتی و جهشی نباشد. نکته ای را حاج محمود گفتند و من تاکید می کنم، بچه های مردم دست ما امانت هستند، قرار نیست فقط روی ابعاد قهرمانی انها کار کنیم باید روی مسائل فرهنگی هم تاکید کنیم تا دختر ١٥ ساله از بازگشت امتناع نکند.

دنیامالی تاکید کرد: باید به ورزشکاوان احساس مسئولیت داشت، انهاثروت های مملکت هیتند، نباید اجازه دهیم به راحتی از دست بروند.

وی خواستار فعالیت گسترده تر در زمینه بین المللی شد و گفت: تا حد امکان از مسئولان جهانی و اسیایی دعوت کنید، می دانم در شرایط فعلی کمی سخت است اما  هر کسی به ایران امده، نگاهش به ایران تغییر کرده است.

وزیر ورزش به موضوع در رابطه با پرداخت حق عضویت ها اشاره داشت و گفت: این بدهی ها باعث تعلیق نمی شود که وقتی پرداخت می کنید، می گویید تعلیق برطرف شد. قسم جلاله می خورم که به جز چالش های جودو در یک مقطع، هیچ وقت ورزش ایران درگیر تعلیق نشده است.

دنیا مالی گفت:  سخت گیری ویژه ای در مورد دوپینگ خواهیم داشت، در فدراسیون پزشکی  برنامه هایی است، در مورد نمونه ها به گونه ای مدیریت می کنیم که نادو انها را داشته باشد.

وی ادامه داد: دست شما را می گیریم، باید از ظرفیت خوبی که در منطقه وجود دارد، استفاده کرد، اینها فرصت است،  باید در این زمینه با کمیته ملی المپیک هماهنگ شویم.

وی با بیان اینکه از مجموع مدال های مدال های کره جنوبی ٨ مدال در تیروکمان و تیراندازی است، گفت: باید توجه ویژه در ورزش بانوان داشته باشیم به خصوص در امثال این دو رشته که مشکل حجاب نداریم.

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

آغاز تور «جاده ابریشم» برای جام جهانی شنا ۲۰۲۶

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

تنبلی، سلاح مخفی ورزشکاران حرفه‌ای! علم پشت بازیابی

مسیر مشعل المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶ رسماً اعلام شد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

توفان نقاب‌ها: وقتی "بودن" قربانی "نمودن" می‌شود

آغاز برنامه جهانی تربیت رهبران نسل جدید توسط فیبا

تأکید رئیس IOC در بروکسل: "هیچ ورزشکاری نباید قربانی تبعیض یا مداخله سیاسی شود"

میلان–کورتینا ۲۰۲۶؛ نقطه عطف جدید در مسیر عدالت جنسیتی ورزش زمستانی

کاراته؛ رویای کودکانه

فرخی قهرمان بازی های اسلامی شد/ ۴ مدال کشتی فرنگی ایران در ۴ وزن نخست/فرخی دومین طلا کشتی را کسب کرد

جایگاه سوم کاروان ایران در ششمین دوره بازی های همبستگی اسلامی-ریاض2025

رقابت شش کشور برای کسب عنوان برترین فدراسیون دوومیدانی جهان در سال ۲۰۲۵

درخشش فردین و ساروی؛ پایان طلایی ایران با ۴ طلا و یک نقره و برنز

هیأت رئیسه جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز بر اتحاد و ثبات تأکید کرد

فتوحی و پاکدامن از صعود به نیمه‌نهایی بازماندند

ابهام در انتخابات فدراسیون جهانی بوکس در آستانه کنگره رم

عیادت وزیر ورزش از دختر موتورسوار/ دستور دنیامالی به فدراسیون پزشکی و صندوق قهرمانان

شکست تیم ملی پینگ‌پنگ نوجوانان ایران در یک قدمی مدال قهرمانی جهان

سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

ورزش شما در حال کشتن شماست! پارادکس تمرینات شدید و سیستم ایمنی ضعیف

مشخص شدن قرعه ملی پوشان نوجوان ایران در قهرمانی جهان

برنز بدمینتون‌باز ایرانی در فیوچر سریز ترکیه

ابهام در انتخابات فدراسیون جهانی بوکس در آستانه کنگره رم

هیأت رئیسه جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز بر اتحاد و ثبات تأکید کرد

رقابت شش کشور برای کسب عنوان برترین فدراسیون دوومیدانی جهان در سال ۲۰۲۵

جایگاه سوم کاروان ایران در ششمین دوره بازی های همبستگی اسلامی-ریاض2025

توفان نقاب‌ها: وقتی "بودن" قربانی "نمودن" می‌شود

کاراته؛ رویای کودکانه

تنبلی، سلاح مخفی ورزشکاران حرفه‌ای! علم پشت بازیابی

درخشش فردین و ساروی؛ پایان طلایی ایران با ۴ طلا و یک نقره و برنز

فتوحی و پاکدامن از صعود به نیمه‌نهایی بازماندند

تأکید رئیس IOC در بروکسل: "هیچ ورزشکاری نباید قربانی تبعیض یا مداخله سیاسی شود"

آغاز تور «جاده ابریشم» برای جام جهانی شنا ۲۰۲۶

آغاز برنامه جهانی تربیت رهبران نسل جدید توسط فیبا

میلان–کورتینا ۲۰۲۶؛ نقطه عطف جدید در مسیر عدالت جنسیتی ورزش زمستانی

مسیر مشعل المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶ رسماً اعلام شد