Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

علي نژاد: 19 ديدار با مسئولان عالي رتبه ورزش جهان بي نظير بود

دوشنبه 10 تیر 1398 ساعت 03:29

رئيس فدراسيون ووشو و رئيس کميسيون بين الملل کميته ملي المپيک، گفت: 19 ديدار با مسئولان عالي رتبه ورزش جهان در سفر به لوزان بي نظير بود و دستاوردهاي ديپلماسي فعال کميته ملي المپيک کشورمان را در آينده شاهد خواهيم بود.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو،

دکتر «مهدي علي نژاد» در خصوص سفر به لوزان سوييس و ديدار با مسئولان عالي رتبه ورزش جهان، اظهار داشت: صالحي اميري رئيس کميته ملي المپيک، مجيد کيهاني عضو هيئت اجرايي و بنده بعنوان رئيس کميسيون بين الملل کميته ملي المپيک براي حضور در 2 برنامه رسمي به لوزان سفر کرديم که يکي مراسم تجليل و اعطاي حلقه طلايي، نقره اي و برنزي به کساني که در حوزه رسانه تصويري در المپيک جوانان بوينس آيرس و المپيک زمستاني  پيونگ چانگ توليدات تصويري داشتند و ديگري افتتاح ساختمان جديد (IOC)   بود که در مراسم افتتاحيه آن  700 نفر از بزرگان ورزش دنيا که شامل روساي کميته هاي المپيک همه کشورها، روساي فدراسيون هاي جهاني، اعضاي کميته بين المللي المپيک و کساني که در حوزه بين الملل مسئوليت  هاي عالي رتبه دارند، برگزار شد.

وي خاطر نشان کرد: باتوجه به حضور بزرگان ورزش دنيا در اين مراسم و براساس  گفت‌وگويي که با دکتر صالحي اميري پيش از سفر داشتيم، طبق دستور ايشان با عناصر ذي نفوذ ورزش دنيا تا جايي که امکان دارد ملاقات هايي داشته باشيم. در همين راستا 7 ملاقات با روساي فدراسيون هاي جهاني که بيشترين مخاطب را در اين رشته ها در ايران داريم از جمله کشتي، تکواندو، دووميداني، تير و کمان، ووشو و ژيمناستيک و دبير کل فدراسيون جهاني وزنه برداري ديدار داشتيم و درباره تمام موضوعاتي که فدراسيون هاي ملي ما به مذاکره نياز داشتند، گفتگو کرديم که خوشبختانه هر 7 ديدار بسيار سازنده بود و هيچ درخواستي نبود از جانب ما که با جواب رد مواجه شويم.

رييس کميسيون بين الملل کميته ملي المپيک تصريح کرد:علاوه بر اين با "توماس باخ" رئيس کميته بين الملل المپيک ديدار داشتيم و همچنين با سه نفر از مسئولين اجرايي کميته ملي المپيک از جمله "جروم" مسئول حوزه بين الملل کميته که وي رابط کميته هاي المپيک نيز است و "مک لود" مدير جديد همبستگي المپيک و "نيامکي" معاون همبستگي المپيک ديدار داشتيم  که در ارتباط با موضوعات مشترکي که ما به صورت اجرايي با  (IOC) داشتيم گفتگو کرديم.

وي در ادامه گفت:همچنين با دبيرکل انوک نيز درباره کسب سهميه هاي "وايت کارت" براي برخي از رشته ها به منظور حضور در بازي هاي جهاني ساحلي گفتگو داشتيم و در ادامه نيز با برخي از اعضاي هيئت اجرايي کميته بين المللي المپيک مثل "سرمياک انجي" از سنگاپور و "سرگي بوکا" از اوکراين ديدار داشتيم که "سرگي بوکا" رئيس کميته المپيک اوکراين هم بود و علاوه بر وي با روساي کميته هاي المپيک کره جنوبي، هنگ کنگ، اندونزي و اردن نيز ملاقات کرديم ."استفان فوکس" نايب رئيس اسپورت آکورد نيز يکي ديگر از افرادي بود که با وي مذاکره داشتيم که ابراز تمايل کرد تا تعدادي از گيم هاي اسپورت آکورد را در ايران برگزار کنيم.

علي نژاد تاکيد کرد: اعتقاد صالحي اميري به حوزه بين الملل و روابط بين الملل اعتقاد راسخي است و شناختي که از ديپلماسي ورزشي بعنوان بخشي از ديپلماسي عمومي دارد، در توسعه روابط ملت ها،  فرهنگ کشورها و نزديک شدن کشورها به هم بسيار استراتژيک است. در واقع 19 ديدار با مسئولين عالي رتبه بين الملل طي دو روزو نيم بي نظير و تمام گفت‌وگوها سازنده  بود تا جايي که تقريبا به هيچ درخواست ما جواب منفي ندادند.

وي افزود: کميته ملي المپيک در راستاي وظايف ذاتي خودش بعنوان محور روابط  بين الملل ورزش حضور دارد و بخشي از اين ديدارهايي که داشتيم به درخواست فدراسيون هاي ملي ما بود براي حل مشکلات  آنان که بسياري از مشکلات حل شد و براي بقيه نيز قول مساعد براي حل آن گرفتيم. کميته ملي المپيک در کنار فدراسيون ها و وزارت ورزش قطعا کمک خواهد کرد تا از ظرفيت بزرگ ديپلماسي ورزشي حداکثراستفاده را براي رسيدن به اهدافي که در ورزش داريم، داشته باشيم.

روزهای خوب هندبال ایران

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

قهرمانی قره گوزلو در مسابقات اسنوکر کیو تور خاورمیانه

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

امان‌الله پاپی به مدال برنز پرتاب نیزه پارادوومیدانی جهان رسید

نماینده OCA مطرح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی ویژگی برجسته بازی های آسیایی آیچی-ناگویا خواهد بود

فرصت سوزی والیبال در مسابقات قهرمانی جهان 2025

والیبال ایتالیا قهرمان جهان شد

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

"امید ایران" شعار کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد