اسفند ۱۴۰۲ بود که میلاد تقوی (دبیر فدراسیون داورزنی) بهعنوان رئیس فدراسیون والیبال انتخاب شد. پس از رفتن داورزنی و سرپرستی وحید مرادی بود که تقوی نیز استعفا داد تا بتواند کاندیدای ریاست فدراسیون شود. البته اکثر مسئولان فدراسیون هم ثبتنام کردند تا نشان بدهد که چشم به جایگاه داورزنی دارند. اما داورزنی و بهنام محمودی نیامدند و اینگونه شد که تقوی موفق شد تا در میان دیگر رقبا به اجماع مجمع دست پیدا کند.
اما در ابتدا سال جاری بود که خبر از غیبت وحید مرادی نایبرئیس آقایان فدراسیون پس از بازیهای آسیایی هانگژو و پیش از اعزام به برزیل مطرح شد و از آن تاریخ تاکنون جایگاه نایبرئیسی آقایان فدراسیون والیبال خالی است.
همچنین با آمدن احمد دنیامالی به وزارت ورزش و جوانان مجدداً صحبت از معاونت بانوان فریبا محمدیان به میان آمد. بانویی که سابقه معاونت وزیری و همچنین کار با دنیامالی را در رزومه داشته است و در نهایت نیز محمدیان بازنشسته بهعنوان معاونت بانوان انتخاب شد تا نایبرئیسی بانوان فدراسیون نیز خالی شود. اما شب گذشته 19 آبان ماه 1403 بود که مریم دباغ به عنوان سرپرست نائب رئیسی بانوان معرفی شد تا بیش از این خلا نواب رئیس احساس نشود.
پیشتر در منهای فوتبال پرداخته بودیم که نواب رئیس پستهایی فرمایشی هستند تا اینکه نقشی را در فدراسیونها ایفا کنند و فدراسیون والیبال نمونه خوبی است تا به واقعیتها پی ببریم. البته فدراسیون والیبال در روزهای خوبی به سر نمیبرد اما آمدن مربی جدید روزنههای امیدواری را برای این رشته احیا کرده استو می بایست منتظر بمانیم و نتیجه این امیدواری را در مسابقات آتی مشاهده کنیم.
در همین راستا تا آغاز فعالیتهای بینالمللی والیبال مردان، فدراسیون طرحی تحت عنوان والیبال برای همه ایران را آغاز کرده است و تقوی به بشاگرد در استان هرمزگان رفت و بازیکن تنبیه شده این فدراسیون را همراه خود برد تا بهنوعی والیبال ساحلی را در این استان توسعه بدهد سؤال این بود که چرا در ابتدا فدراسیون والیبال هرمزگان را انتخاب کرده است و نسبت به قطبهای اصلی والیبال ایران بیتفاوت بوده است. در همین راستا فدراسیون طی مطلبی جدید اعلام کرد که تعدادی زمین در گلستان هم در دستور کار دارد و به زودی انها را افتتاح می کند. امیدواریم طرح والیبال برای همه همچون بسیاری از طرحهای دیگر نمایشی نباشد و ادامه پیدا کند.
حسین محمدی