Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

نقش نواب رئیس در فدراسیون والیبال/ ابهامات طرح «والیبال برای همه»

يكشنبه 20 آبان 1403 ساعت 09:36

فدراسیون والیبال به‌عنوان یکی از پنج فدراسیون مطرح ورزش کشورمان نشان داده است که نواب رئیس چه مقدار تأثیرگذار هستند. فدراسیونی که در نبود نواب رئیس خود خللی در روند آن ایجاد نشده و به مسیر خود ادامه می‌دهد تا نشان بدهد که این سمت‌ها چه مقدار مثمرثمر واقع می‌شوند.


اسفند ۱۴۰۲ بود که میلاد تقوی (دبیر فدراسیون داورزنی) به‌عنوان رئیس فدراسیون والیبال انتخاب شد. پس از رفتن داورزنی و سرپرستی وحید مرادی بود که تقوی نیز استعفا داد تا بتواند کاندیدای ریاست فدراسیون شود. البته اکثر مسئولان فدراسیون هم ثبت‌نام کردند تا نشان بدهد که چشم به جایگاه داورزنی دارند. اما داورزنی و بهنام محمودی نیامدند و این‌گونه شد که تقوی موفق شد تا در میان دیگر رقبا به اجماع مجمع دست پیدا کند.

اما در ابتدا سال جاری بود که خبر از غیبت وحید مرادی نایب‌رئیس آقایان فدراسیون پس از بازی‌های آسیایی هانگژو و پیش از اعزام به برزیل مطرح شد و از آن تاریخ تاکنون جایگاه نایب‌رئیسی آقایان فدراسیون والیبال خالی است.

همچنین با آمدن احمد دنیامالی به وزارت ورزش و جوانان مجدداً صحبت از معاونت بانوان فریبا محمدیان به میان آمد. بانویی که سابقه معاونت وزیری و همچنین کار با دنیامالی را در رزومه داشته است و در نهایت نیز محمدیان بازنشسته به‌عنوان معاونت بانوان انتخاب شد تا نایب‌رئیسی بانوان فدراسیون نیز خالی شود.  اما شب گذشته 19 آبان ماه 1403 بود که مریم دباغ به عنوان سرپرست نائب رئیسی بانوان معرفی شد تا بیش از این خلا نواب رئیس احساس نشود.

پیش‌تر در منهای فوتبال پرداخته بودیم که نواب رئیس پست‌هایی فرمایشی هستند تا اینکه نقشی را در فدراسیون‌ها ایفا کنند و فدراسیون والیبال نمونه خوبی است تا به واقعیت‌ها پی ببریم. البته فدراسیون والیبال در روزهای خوبی به سر نمی‌برد اما آمدن مربی جدید روزنه‌های امیدواری را برای این رشته احیا کرده استو می بایست منتظر بمانیم و نتیجه این امیدواری را در مسابقات آتی مشاهده کنیم.

در همین راستا تا آغاز فعالیت‌های بین‌المللی والیبال مردان، فدراسیون طرحی تحت عنوان والیبال برای همه ایران را آغاز کرده است و تقوی به  بشاگرد در استان هرمزگان رفت و بازیکن تنبیه شده این فدراسیون را همراه خود برد تا به‌نوعی والیبال ساحلی را در این استان توسعه بدهد سؤال این بود که چرا در ابتدا فدراسیون والیبال هرمزگان را انتخاب کرده است و نسبت به قطب‌های اصلی والیبال ایران بی‌تفاوت بوده است. در همین راستا فدراسیون طی مطلبی جدید اعلام کرد که تعدادی زمین در گلستان هم در دستور کار دارد و به زودی انها را افتتاح می کند. امیدواریم طرح والیبال برای همه همچون بسیاری از طرح‌های دیگر نمایشی نباشد و ادامه پیدا کند.

حسین محمدی

وقتی اندکی تغییر مثبت نتیجه می‌دهد...

وقتی اندکی تغییر مثبت نتیجه می‌دهد...

تسلیت منهای فوتبال به مصطفی کارخانه

وقتی فاقدان صلاحیت با لابی بر مسند می‌نشینند، تکلیف جامعه ورزشی چیست؟

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

فرهنگ‌نگاره آرمان‌شهری به نام دهکده ورزشکاران

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

کشتی را برای لس‌آنجلس 2028 بخواهیم نه ریاض 2025

اردوی تیم ملی رویینگ ۲ دسته شد/ تمرین دختران معترض در زنجان

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

کسب مدال نقره شنا در ۵۰ متر کرال پشت توسط هومر عباسی

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

تیم دوچرخه سواری اسرائیل در آستانه فروپاشی

تقویت همکاری‌های IOC و چین

تساوی پرهام مقصودلو در مرحله چهارم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵

احتمال منع حضور زنان تراجنسیتی در رقابت‌های بانوان المپیک از سوی IOC

۳ مدال پینگ‌پنگ ایران قطعی شد/ صعود تیم دوبل زنان به فینال

وزنه‌بردار فوق سنگین ایران به دو برنز دست یافت

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

پنجمین طلای کاروان ایران در ریاض/ سارا بهمنیار طلایی شد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

مجوز حضور روسیه در رقابت‌های جهانی پارا هاکی روی یخ ۲۰۲۶

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

بوکسور حاشیه ساز الجزایری در مسیر دفاع از طلای المپیک ۲۰۲۸

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

رئیس IOC با رویکرد «توقف و تأمل» مسیر اصلاحات را ترسیم کرد

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

ساینا کریمی تکواندو ایران را طلایی کرد؛ یازدهمین طلا برای ورزش ایران

دو مدال تکواندو در ریاض/ خوش‌روش و محمدی برنز گرفتند

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

بازیهای کشورهای اسلامی ریاض؛رنجکش: ۴-۳ ثانیه با مدال فاصله داشتیم

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض