Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

سفر بی‌ثمر اسدی به زوریخ/ عدم ثبت اطلاعات رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری در سایت جهانی پس از ۲ سال

سه شنبه 10 مهر 1403 ساعت 10:06

باوجود گذشت بیش از ۲ سال از ریاست رسول اسدی در فدراسیون دوچرخه‌سواری، اما هنوز نام وی در سایت اتحادیه جهانی ثبت نشده است.

چهارشنبه هفته گذشته بود که رسول اسدی، رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران به دعوت رسمی رئیس اتحادیه جهانی این رشته و برای شرکت در کنگره سالانه که همزمان با مسابقات قهرمانی جهان در زوریخ برگزار می‌شد، راهی سوئیس شد. از مهم‌ترین برنامه‌های اسدی در این سفر دیدار با مسئولان اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری برای حل مشکلات بین‌الملل فدراسیون ایران و رایزنی درخصوص افزایش استفاده کشورمان از خدمات سولیداریتی بود.

رسول اسدی در این سفر ۵ روزه علی‌اکبر عبدل‌زاده، مسئول روابط بین‌الملل فدراسیون دوچرخه‌سواری را هم کنار خود داشت تا در روند رایزنی با مسئولان اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری او را همراهی کند. در حالی‌که سایت فدراسیون دوچرخه‌سواری کشورمان چندین بار اخباری پر زرق و برق از دستاورد‌های سفر رئیس فدراسیون به زوریخ مخابره می‌کند، اما روی کاغد نه تنها دستاورد خاصی در سطح بین‌الملل نصیب دوچرخه‌سواری کشورمان نشده بلکه حتی پس از گذشت ۲ سال از ریاست رسول اسدی همچنان خبری هز درج نام رئیس و دبیر فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران در سایت اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری (UCI) دیده نمی‌شود.

در واقع پس از ابطال انتخابات خرداد ماه ۱۴۰۰ فدراسیون دوچرخه‌سواری کشورمان از سوی اتحادیه جهانی و استعفای محمود رشیدی سایت UCI نام خسرو قمری رئیس قبلی را به عنوان رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران ثبت کرد که در نهایت در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ سایت اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری تمام اطلاعات مربوط به فدراسیون ایران را حذف کرد. پس از این اتفافات و در زمان سرپرستی اسدی نام وی در آستانه انتخابات به عنوان مسئول فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران در سایت جهانی ثبت شد، اما متاسفانه دوباره شاهدیم که پس از ریاست اسدی همچنان خبری از درج اطلاعات رئیس و دبیرکل فدراسیون دوچرخه‌سواری کشورمان در سایت اتحادیه جهانی نیست. 

در چنین شرایطی که رسول اسدی شخصاً با دیوید لاپارتین، رئیس UCI دیدار کرده، جای سوال است که چگونه نتوانسته‌اند مشکلی به این کوچکی، یعنی درج اطلاعات رئیس فدراسیون در سایت جهانی را حل کنند، زیرا به نظر می‌رسد یا دوستان فدراسیون‌نشین در حل کوچکترین چالش‌های بین‌المللی عاجزند یا اینکه همچنان مشکلات و موانعی درخصوص فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران مطرح است که از بین ۳۱ عضو آسیایی تنها اطلاعاتِ رئیس و دبیر دو کشور ایران و افغانستان در سایت UCI موجود نیست. 

:منبع: میزان

انتهای پیام/

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

۴ مدال کاراته‌کاهای ایران در لیگ جهانی مالزی

پایان کار علی حیاتی در یک چهارم نهایی بدمینتون سریز اوگاندا

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

تیشه‌گران سرپرست فدراسیون رویینگ شد

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد