Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

مراسم بزرگداشت شهدای ادیان الهی "تجلیل از خانواده های شهدای ورزشکار" با حضور مسئولان ورزشی و کشوری برگزار شد

سه شنبه 03 مهر 1403 ساعت 10:31

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مراسم بزرگداشت شهدای ادیان الهی "تجلیل از خانواده های شهدای ورزشکار" در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک، دکتر سید مناف هاشمی دبیرکل، دکتر نصرالله سجادی، غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک، دکتر گودرزی وزیر اسبق ورزش و جوانان، برخی از اعضای هیئت اجرایی و روسای فدراسیون ها ،معاونین، مشاوران، مدیران،اعضای کمیسیون ها،عباسعلی رضایی مدیر کل بنیاد شهید تهران،میر مهدی جلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران، جمعی از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور همچون منصور برزگر،تیمور غیاثی،حسین رضازاده،سجاد گنج زاده،محمد بیداریان و مسئولان کشوری و لشگری  با تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود مقدس کشورمان آغاز شد.

در ابتدا هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو ضمن خیر مقدم به میهمانان و تقدیر از برگزاری چنین مراسمی بر نقش ارزشمند شهدای دفاع مقدس تاکید و عنوان داشت امروز هر چه داریم به برکت خون شهداست و ملت بزرگ ایران و بخصوص جامعه ورزش کشور همواره قدردان این عزیزان و خانواده های معظم شهدا  خواهند بود.

 در ادامه اسقف بنیامین، صوفیا جاقار بکیان، فرشاد فرهی فر و دکتر سامیح به ترتیب  نمایندگان آشوریان، ارامنه، زرتشتیان و کلیمیان ضمن خیرمقدم به خانواده شهدای ورزشکار ادیان الهی و قدردانی از کمیته ملی المپیک در برگزاری چنین مراسمی دقایقی در خصوص قهرمانان شهدای ادیان خود  سخنرانی و مطالب ارزشمندی را عنوان داشتند.

سپس  از کتاب "در خط مقدم" نخستین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی ورزش در دفاع مقدس به قلم و مجری طرح سید احمد سید باقری، با حضور حسین رضازاده و منصور برزگر رونمایی شد.

همچنین  امیر دریادار شهرام  ایرانی از رشادت های شهدای قهرمان  ادیان الهی در هشت سال دفاع مقدس  سخن گفت و افزود: این قهرمانان از خاک میهن عزیزمان بدون توجه به دین و مسلک دفاع کردند و به برکت خون  این عزیزان و خون دلاور مردان در هشت سال دفاع مقدس ذره ای از آب و خاک کشورمان آسیب ندید تا دشمنان بدانند فرزندان ایران زمین هر آن از کیش و آیینی برای دفاع از کشورعزیزشان آماده اند.

در ادامه دکتر احمد دنیا مالی  وزیر ورزش و ‌جوانان  ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم خاص و تقدیر از برگزاری این مراسم و  تقارن آن با هفته دفاع مقدس از خانواده های شهدای ادیان الهی حاضر در این مراسم تقدیر و با ذکر تعداد شهدای سایر ادیان، آمار این شهدا را قابل ملاحظه ارزیابی کرد .

وزیر ورزش و جوانان ضمن تسلیت حادثه دلخراش معدن در طبس  بر جایگاه ارزشمند شهدا و خانواده هایشان تاکید و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها و تقدیر از خانواده های آنها را یک وظیفه مهم دانست و  ابراز امیدواری کرد تا  این مراسم در سالهای آینده نیز ادامه داشته  باشد .

در ادامه کلیپی از معرفی شهدای ادیان الهی و بیان خاطرات خانواده های معززشان پخش و در خاتمه از خانواده های  زوریک مرادی مسیح، رستم آذرپاد، هراچ هاکوپیان ، ورز باغومیان ، ادیک نرسیسیان ، وازگن آدامیان ، اویشو بدال داود ، ادموند موسیسیان قزلچه ، روبرت لازار ، ژوزف شاهینیان ، واهیک باغداساریان ، واطان آقاخانیان ، هراچ هامپارسونیانس ، هنریت هارطونیان ، آلفرد گبری ، آرمن مسیحی ادسیان ، آلفرد سرکیزاردوشاهی ، یرمی یعقوب ، آلن آبکار شاه نظری ، سردار آولنسیان  شهدای ورزشکار ادیان الهی زرتشتیان،ارامنه،کلیمیان و آشوریان تجلیل و تقدیر به عمل آمد .

اسکیت در چنگدو بدتر از اسکیت هانگژو

کرسی ماندگاری

برنامه نیمه نهایی بسکتبال کاپ آسیا/ ایران و استرالیا آماده نبرد برای فینال

برگزاری نخستین دوره مسابقات بیلیارد خانوادگی

دیدار کوهپایه زاده با رئیس IPC؛تقدیر دبیرکل منطقه آسیا از رویکرد ایران

حذف فرجی و شمس از مسابقات پینگ‌پنگ سوئد

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

زور بسکتبال ایران به استرالیا نرسید/ دیدار با نیوزلند برای مدال برنز

نشست تخصصی کمیته ملی المپیک با ۳ فدراسیون

ایران در رده ۲۵ بازی‌های جهانی چنگدو با ۷ مدال

یک برنز ایران در اسکیت بازی‌های جهانی/ هفتمی دختران کانوپولو

آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی دختران تیم ملی در سمنان

ذهنیتی المپیکی برای مسابقات غیر المپیکی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

ترکیب ۱۶ نفره والیبال ایران برای دوحه/ سورپرایز پیاتزا!

عملکرد درخشان نیما عالمیان در مقابل نفر پنجم رنکینگ جهان

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

یک طلا و یک برنز برای پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات اردن

تیم میکس تپانچه ایران به مدال برنز آسیا رسید/ تیم فروغی و یاسی یازدهم شد

دستور استاندار برای دو اتفاق مثبت در پیست شمشک و بازگشایی جاده دیزین

بازیهای آسیایی آیچی – ناگویا 2026 ؛ محسن شادی : به کسب نتیجه و مدال در ناگویا امیدواریم

بازیهای آسیایی آیچی_ناگویا 2026؛ صدیقی: امیدوارم همچون ادوار گذشته، مدال‌های ووشو کمک حال کاروان ایران در رنکینگ بازی‌ها باشد

ورزش‌های غیرالمپیکی و جهان امروز

والیبال ایران قهرمانی جهان را با برد آغاز کرد

تیم نوجوانان میکس تپانچه ۱۰ متر به مدال نقره رسید

حضور حسین وفایی در اسنوکر آزاد چین

سرنوشت شمشیربازی ایران در دست روس‌ها

برگزاری مسابقات جهانی کبدی در هاله‌ ابهام/ توقف تمرینات تیم ملی بانوان

تیم میکس تپانچه ایران به مدال برنز آسیا رسید/ تیم فروغی و یاسی یازدهم شد

ذهنیتی المپیکی برای مسابقات غیر المپیکی

آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی دختران تیم ملی در سمنان

عملکرد درخشان نیما عالمیان در مقابل نفر پنجم رنکینگ جهان

یک طلا و یک برنز برای پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات اردن

رونمایی از نشان و شعار رسمی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دبی

ایران ۷۹ - نیوزیلند ۷۳/ مدال برنز آسیا برای بسکتبال ایران

شکست نوشاد عالمیان مقابل بازیکن ژاپن در مسابقات سوئد

نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان

جایزه دلاری برای اولین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون جام خزر

کرسی ماندگاری