Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

انوشیروانی: مسببان وضعیت وزنه‌برداری عذرخواهی نکردند

چهارشنبه 31 مرداد 1403 ساعت 03:23

رییس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: نتیجه ما در المپیک ضعیف بود و عذرخواهی می‌کنیم اما مسببان این وضعیت عذرخواهی نکردند.

سجاد انوشیروانی در نشست خبری درباره عملکرد وزنه‌برداری در المپیک پاریس بیان کرد: کسانی الان دارند انتقاد می‌کنند که قبلا به فدراسیون قبلی هم می‌تاختند. در المپیک مدال نگرفتیم و نتیجه ضعیف بود و از مردم عذرخواهی می‌کنیم. دوستان قبلی چه کسانی را به ما تحویل دادند؟ جایگزین بهداد سلیمی و سهراب مرادی چه کسی به ما دادند؟ داشته های ما همین بود.

او ادامه داد: مسببان این وضعیت که الان انتقاد می‌کنند و ۹۰ درصد حرف‌هایشان دروغ است و حاضر به عذرخواهی نشدند.

انوشیروانی درباره ارزیابی‌اش از عملکرد نواب نصیرشلال گفت: او از سرمایه‌های بزرگ وزنه‌برداری است. یک سال و نیم از فعالیتش می‌گذرد و در وزنه‌برداری مدت زمانی نیست که بخواهیم نتایج را ارزیابی کنیم. باید سه سال بگذرد و ارزیابی کنیم. قرار بود جلسه کمیته فنی را فردا داشته باشیم و احتمال دارد به تعویق بیفتد. نظر من این است از عملکردش راضی‌ام و کمیته فنی هم عملکرد فنی او را بررسی می‌کند. روندی را که کادر فنی شروع کرده و تغییر نسل داده، حتما جوابگو است و جواب اعتمادها را می‌دهد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری افزود: علی داوودی بعد از المپیک توکیو بلاتکلیف تمرین کرد و اگر این فاصله نمی‌افتاد، در المپیک وزنه بالاتر از این می‌زد. با خود او صحبت کردم از یکی دو مسابقه بعد تا المپیک لس‌آنجلس طلا را به هیچ کسی نخواهد داد.

ویرانه یعنی کمپ تیم ملی بوی تعفن می‌داد

انوشیروانی درباره انتقادهایی که از سوی فدراسیون قبلی به او شده است، تاکید کرد: الان ۶۰۰ میلیون از حساب فدراسیون برداشت کردند و بعد بررسی می‌کنیم مربی استان قم سال ۹۲ به خاطر دستمزدها شکایت کرده و به فدراسیون آقای مرادی سه بار نامه ارسال شده است که باید این جریمه پرداخت شود اما پرداخت نشده است. ۱۲ سال مالیات فدراسیون پرداخت نشده بود. در کمپ تیم ملی را باز کردیم بوی تعفن می‌داد و فیلم‌هایش موجود است. بررسی کنیم پول ساخت‌وساز کمپ چند میلیاردش از بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بوده است. از فدراسیون ویرانه بود تا هیات‌های استانی. الان کسی حرف می‌زند که ۱۲۰ میلیارد بودجه چه شد که در حد و اندازه بودجه نیست و قانون بودجه را نمی‌داند. در مجمع سالیانه ۱۶ مشکل مالی داشتیم. دستمزد وکیل پرونده سعید علی‌حسینی مانده و از زمان حسین رضازاده شکایت کرده است و در زمان علی مرادی دوباره پرونده به جریان افتاد اما پرداخت نکردند. الان به خاطر آن پرونده خودروی فدراسیون توقیف شد و جریمه ۴۵ میلیون تومانی به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

او ادامه داد: الان آن افرادی که مصاحبه می‌کنند، فرار روبه‌جلو می‌کنند چون می‌دانند رفته‌رفته نواقص کارشان بیشتر عنوان می‌شود. دوستانی ابراز نظر می‌کنند که اتفاقا می‌بینند شرایط دارد بهتر می‌شود و در آینده نزدیک فضایی برای نقد نباشد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری همچنین گفت: آقای نصیرشلال ابتدا قبول نکرد و می‌دانستیم چه اتفاقی می‌افتد اما چشم‌انداز ما کوتاه‌مدت نبود و می‌خواهیم نسل‌سازی کنیم. اگر تیم پرستاره به ما تحویل داده شد و نتیجه نگرفتیم، قبول داریم شکست خوردیم. برخی مردم بدانند با سوءنیت حرف می‌زنند. آن فرد منشاء اثر در وزنه‌برداری بود و باید از او قدردانی کرد. اما همان فرد که بیمار بود سه بار خواستیم به عیادتش برویم اما به‌شدت رد کرد. آن فرد تعداد دوپینگ‌ها را که در دوره اش رخ داد می‌تواند اصلا بشمارد؟

انوشیروانی درباره اینکه وزنه‌برداری با کشتی و تکواندو مقایسه می‌شود، گفت: اگر تیم مملو از ستاره بود و با افت مواجه می‌شدیم سرمربی باید پاسخگو می‌شد اما ببینید چه شرایطی داشته‌ایم. اگر امروز کشتی نتیجه گرفته، نتیجه شش سال تلاش دبیر بوده است. چنین شرایطی هم در فدراسیون تکواندو وجود دارد. اگر من هم بتوانم سه - چهار سال از این شرایط را بگذرانم، مطمئن باشید از ۲۰۲۵ نتیجه می‌گیریم. هدف ما مسابقات جهانی سال آینده و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ است تا در نهایت نتیجه نهایی را در المپیک بعدی بگیریم. ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم. تلاش می‌کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم. انتظارهای مردم به‌حق است اما باید به شرایط وزنه‌برداری توجه کرد تا این روند را بهبود ببخشیم. خیلی‌ها به من می‌گویند مغرورانه حرف می‌زنم اما من با اعتمادبه‌نفس صحبت می‌کنم.

او درباره رقابت‌های قهرمانی جوانان جهان گفت: تیم مردان کامل می‌رود. در تیم بانوان چهار پنج نفر اعزام می‌شوند. خیلی امید داریم و اردوهای خوبی را برگزار کرده‌ایم و امیدواریم نتایج درخشان قبلی تکرار شوند.

ورزشکار از مسئول انتظار دارد

انوشیروانی در ادامه این نشست خبری درباره گلایه علی داوودی از نبود مسئولان در سالن مسابقه و نوع ارتباط فدراسیون وزنه‌برداری با کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش گفت: ارتباط به نحو احسن است و نسبت به فدراسیون لطف داشتند. حرف‌های آقای نصیرشلال را درباره تیم‌های ملی و المپیکی‌ها تایید می‌کنم. در چند روز تمرین و مسابقه به آنها کم‌لطفی شد. در روز مسابقه مصطفی جوادی وزیر و آقای مناف هاشمی آمدند اما وزنه‌بردار را ندیدند. قهرمان انتظار دارد برای مسئول حداقل درد و دل کند و مشکلاتش را بگوید. آقای وزیر قبل از المپیک به اردو آمد که ارزشمند بود اما توجهات باید ویژه باشد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درباره احمد دنیامالی، گزینه وزارت ورزش در دولت آتی هم گفت: حضور آقای هاشمی را تحسین می‌کنم و حضورش در این مدت منشاء خیر و برکت بود. وزیر پیشنهادی آقای دنیامالی از بدنه ورزش بوده و از مباحث مالی مطلع است و این شاخص‌ها همه را امیدوار می‌کند. مطمئن‌ایم روند مثبت خواهد بود.

او در پایان این نشست خبری درباره ارتباطش با فدراسیون جهانی گفت: ارتباط ما خوب است. آقای جلود، رئیس فدراسیون جهانی، به‌زودی در ایران حاضر خواهد بود. اگر بتوانیم جام فجر را بهمن‌ماه امسال در تقویم بگنجانیم، آن موقع می‌آید در غیر این صورت زودتر به ایران می‌آید. در مسابقات اسپانیا، جام فجر را نهایی می‌کنیم‌.

انتهای پیام

معرفی ۶ کاندیدای تائید صلاحیت شده سوارکاری/ رئیس ۸ ساله تائید نشد!

پایان کار ناشنوایان ایران در المپیک توکیو با ۳۷ مدال/ افت رتبه و مدال

توفان نقاب‌ها: وقتی "بودن" قربانی "نمودن" می‌شود

تنبلی، سلاح مخفی ورزشکاران حرفه‌ای! علم پشت بازیابی

کاراته؛ رویای کودکانه

حال خوب ورزش ایران در ریاض 

سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک: علت پلمب را نمی‌دانیم

جایگاه سوم کاروان ایران در ششمین دوره بازی های همبستگی اسلامی-ریاض2025

ورزش شما در حال کشتن شماست! پارادکس تمرینات شدید و سیستم ایمنی ضعیف

هیأت رئیسه جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز بر اتحاد و ثبات تأکید کرد

رقابت شش کشور برای کسب عنوان برترین فدراسیون دوومیدانی جهان در سال ۲۰۲۵

ابهام در انتخابات فدراسیون جهانی بوکس در آستانه کنگره رم

انتخابات هیئت ژیمناستیک استان تهران باطل شد/ دومین ابطال در یک ماه!

برنز بدمینتون‌باز ایرانی در فیوچر سریز ترکیه

مشخص شدن قرعه ملی پوشان نوجوان ایران در قهرمانی جهان

درخشش فردین و ساروی؛ پایان طلایی ایران با ۴ طلا و یک نقره و برنز

بررسی شفافیت پرونده میزبانی المپیک 2030 توسط نهاد سازمان ملل

شکست تیم ملی پینگ‌پنگ نوجوانان ایران در یک قدمی مدال قهرمانی جهان

بارش باران، مراسم روشن کردن مشعل بازی‌های زمستانی را به فضای سرپوشیده منتقل کرد

فتوحی و پاکدامن از صعود به نیمه‌نهایی بازماندند

وفایی یک قدم تا جدول اصلی اسنوکر قهرمانی انگلستان

محمود حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد

سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک: علت پلمب را نمی‌دانیم

معرفی ۶ کاندیدای تائید صلاحیت شده سوارکاری/ رئیس ۸ ساله تائید نشد!

انتخابات هیئت ژیمناستیک استان تهران باطل شد/ دومین ابطال در یک ماه!

فدراسیون جهانی کاراته مدل ترکیبی رسانه‌ای را اجرا می‌کند

بارش باران، مراسم روشن کردن مشعل بازی‌های زمستانی را به فضای سرپوشیده منتقل کرد

تحریم‌های آمریکا عامل تغییر در ساختار کمیته ملی المپیک عراق

بررسی شفافیت پرونده میزبانی المپیک 2030 توسط نهاد سازمان ملل

پایان کار ناشنوایان ایران در المپیک توکیو با ۳۷ مدال/ افت رتبه و مدال

حال خوب ورزش ایران در ریاض 

عیادت وزیر ورزش از دختر موتورسوار/ دستور دنیامالی به فدراسیون پزشکی و صندوق قهرمانان

شکست تیم ملی پینگ‌پنگ نوجوانان ایران در یک قدمی مدال قهرمانی جهان

سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

ورزش شما در حال کشتن شماست! پارادکس تمرینات شدید و سیستم ایمنی ضعیف

مشخص شدن قرعه ملی پوشان نوجوان ایران در قهرمانی جهان

برنز بدمینتون‌باز ایرانی در فیوچر سریز ترکیه

ابهام در انتخابات فدراسیون جهانی بوکس در آستانه کنگره رم

هیأت رئیسه جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز بر اتحاد و ثبات تأکید کرد

رقابت شش کشور برای کسب عنوان برترین فدراسیون دوومیدانی جهان در سال ۲۰۲۵