Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

مجمع سالیانه فدراسیون تیراندازی با کمان برگزار شد

دوشنبه 29 مرداد 1403 ساعت 01:14

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون تیراندازی با کمان با حضور معاون وزیر ورزش و سایر اعضا برگزار شد.

مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون تیراندازی با کمان امروز دوشنبه 29 مرداد ماه به ریاست محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در ابتدای این مجمع غلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون گزارشی از عملکرد این فدراسیون در سال 1402 ارائه کرد و اظهار داشت: ما رقابت‌های کسب سهمیه المپیک را در پیش داشتیم و به همین منظور اردوهای زیادی را برگزار کردیم که‌عمده آن در تهران بود.  در بحث برون مرزی نیر تیم را در سال 1402 به 9 کشور اعزام کردیم که ماحصل آن 7 مدال طلا، نقره و برنز در ریکرو و کامپوند بود‌.

وی افزود: در پاراتیروکمان 7 سهمیه کسب کردیم که 6 نفر اعزام می‌شوند و یک نفر اعزام نمی‌شود که ای‌کاش آن یک نفر هم  اعزام می‌شد.  در حوزه پارالمپیک در مجموع 5 میلیارد تومان هزینه کردیم.

وی خاطرنشان کرد: مسابقات رنکینگ را به صورت مداوم برگزار کردیم. همچنین دو مرحله مسابقه انتخابی تیم ملی و لیگ برتر را در برنامه داشتیم که انجام شد.دو سال است که فعالیت رشته کمان سنتی را به صورت رسمی آغاز کردیم.

رئیس فدراسیون تیروکمان گفت: مسابقات نونهالان و نوجوانان را برگزار کردیم که این نوید را می‌دهم این نسل در آینده اتفاقات خوبی را رقم می‌زنند. همچنین به کنفدراسیون آسیا پیشنهاد دادیم مسابقات قهرمانی آسیا در این رده سنی نیز برگزار شود.

شعبانی بهار ورزشکاران سازمان یافته در این رشته را 2397 نفر دانست و گفت: در این رشته شاهد حضور تقریباً برابر زنان و مردان هستیم که نشان می دهد تیروکمان محدودیتی در جنسیت ندارد.

رئیس فدراسیون تیروکمان یادآوری کرد: رشته ما تجهیزات محور است و مانند برخی از رشته‌ها نیست که فقط یک لباس و کفش بخواهد. بعد از اینکه فلاح سهمیه المپیک گرفت، مربی او گفت کمانش برای المپیک مناسب نیست و از طریق سرمربی تیم ملی  از کره جنوبی با هزینه 400 میلیونی که انجام دادیم برای مبینا فلاح کمان تهیه کردیم.

وی با اشاره به حمایت از هیئت‌های استانی، گفت: در سال 1402 در حدود 782 میلیون تومان کمک مالی و تجهیزاتی به استان‌ها داشتیم که این کمک‌ها نسبت به سال 1401 بیش از 25 درصد افزایش داشته است.

شعبانی بهار با اشاره به عملکرد نماینده کشورمان در المپیک پاریس گفت: مبینا فلاح در المپیک پاریس رتبه زنان را نسبت به ادوار گذشته 21 رتبه و جایگاه آقایان را 11 پله ارتقا داد. همچنین در تاریخ تیروکمان ایران در المپیک هیچ‌گاه پیروزی نداشتیم که مبینا فلاح اولین پیروزی ایران را در تاریخ المپیک را رقم زد. امیدوارم در المپیک 2028 شاهد رشد بیشتری باشیم.

وی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک عنوان داشت: در دو، سه ماه اول سال 50 تا 60 درصد بودجه خود را دریافت کردیم. کمیته ملی المپیک نیز بودجه ما 30 تا 40 درصد نسبت به سال گذشته از افزایش داد.

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

۴ مدال کاراته‌کاهای ایران در لیگ جهانی مالزی

پایان کار علی حیاتی در یک چهارم نهایی بدمینتون سریز اوگاندا

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

تیشه‌گران سرپرست فدراسیون رویینگ شد

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد