Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

تنها کماندار ایران در المپیک به دنبال تاریخ سازی

چهارشنبه 03 مرداد 1403 ساعت 05:00

تنها کماندار ایران در المپیک پاریس گفت: کمی استرس دارم و روی خودم کار می‌کنم تا در المپیک با همه تمرکزم بتوانم بهترین نتیجه را بگیرم. خودم خیلی امیدوارم بتوانم در این رقابت‌ها تاریخ سازی کنم.

به گزارش سایت منهای فوتبال؛ مبینا فلاح، درخصوص بازی های المپیک اظهار داشت: کمی استرس دارم و روی خودم کار می‌کنم تا در المپیک با همه تمرکزم بتوانم بهترین نتیجه را بگیرم. خودم خیلی امیدوارم بتوانم در این رقابت‌ها تاریخ سازی کنم. تمام نمایندگان ایران در ادوار مختلف نتوانستند از مرحله نخست بالا بیایند و امیدوارم من این سد را بشکنم.

وی تاکید کرد: هدفم فقط حضور در المپیک نیست بلکه می‌خواهم با نتیجه درخشان به ایران بازگردم. همیشه می‌گویند تمرین معجزه می‌کند و امیدوارم من هم معجزه تمرینات و تلاشم را در پاریس ببینم. امیدوارم با رفتن روی سکو مزد زحماتم را بگیرم هرچند کار بسیار سختی دارم. روزی حداقل 600 تا 700 تیر می‌زدم و امیدوارم مزد زحماتم را ببینم.

فلاح افزود: المپیک پاریس تنها آغاز راه است و امیدوارم این موفقیت‌ها ادامه داشته باشد و در المپیک 2028 تعداد کمانداران ایران بیش از این باشد و هم در بخش تیمی و هم در بخش میکس نماینده داشته باشیم. تنهایی در المپیک خوش نمی‌گذرد.

کماندار کشورمان تصریح کرد: تیراندازی با کمان رشته‌ای تجهیزات‌محور است و امیدوارم پس از کسب سهمیه و عملکردم در پاریس، نگاه‌ها به این رشته عوض شود و مسئولان در زمینه تجهیزات بیشتر هوای ورزشکاران را داشته باشند.

وی گفت: فدراسیون تیراندازی با کمان و کادرفنی تمام تلاش خود را برای من انجام دادند و تمرین‌های زیادی انجام دادم و امیدوارم در مسابقات نتیجه خوبی کسب کنم.

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

سومین نشست‌ کمیسیون بین الملل کمیته ملی المپیک برگزار شد

تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

تفاهم نامه همکاری کمیته المپیک ایران و مجارستان

احمدآباد به دنبال گرفتن میزبانی المپیک!

انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به تعویق افتاد

راهبردهای ورزش برای جامعه ملتهب، گذر از فقدان تا امکان

ورزش زنان در آتش و آفتاب: پیامدهای جنگ بر تهدید، تاب‌آوری و تولد فرصت

یادمان شهدای ورزشکار تجاوزات رژیم صهیونی به کشورمان در موزه ملی ورزش به نمایش در می آید

صعود ۶ پله‌ای والیبال ایران در رنکینگ لیگ ملت‌ها

فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تسلیت و تعزیت عرض می نماییم

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

فریبا محمدیان: کشتار زنان در هیچ قانونی مورد حمایت نیست

تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»

ما را غم خویشتن نبود…

علی نژاد: انتظار داریم IOC اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کند

امضاء تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر

وضعیت انتخابات فدراسیون‌ها در شرایط جنگ؛ تاکید بر برگزاری مجامع

محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و درخواست واکنش فوری از کمیته بین المللی المپیک (IOC)

ورزش، صدای صلح و سنگر ایستادگی