Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

سوارکاران صاحبخانه می شوند؟

فدراسیون سوارکاری را از بی‌خانمانی نجات دهید/ «آزمون» واگذاری با امضای وزیر

چهارشنبه 20 تیر 1403 ساعت 11:46

بزرگترین مشکل فدراسیون سوارکاری نداشتن مکان مناسب و در اختیار است که بتواند اردوهای سوارکاران را برگزار کند.

 فدراسیون سوارکاری یکی از مجموعه هایی است که به رغم اهمیت و جایگاه ویژه ای که در سپهر ورزش جهان دارد، در ایران مغفول مانده و کمتر به آن توجه می شود. رشته ای المپیکی که مدال های پرشماری در رشته های مختلف از پرش گرفته تا درساژ در بازیهای آسیایی و المپیک دارد و بواسطه وجود اسب از اقتصاد بزرگ و پررونقی برخوردار است که با هیچ رشته دیگری قابل قیاس نیست. ترنوور مالی رشته سوارکاری و بیزنس اسب به اندازه ای زیاد و بزرگ است که به تنهایی با تمامی رشته های ورزشی دیگر برابری می کند.

در ایران اما به این رشته و ظرفیت های ویژه آن بی توجهی می شود و این رشته بیشتر در حاشیه قرار گرفته. طعنه آمیز اینکه این رشته وجه دینی و آیینی نیز دارد و تاکیدات دینی نیز به آن فراوان شده و به نوعی در فرهنگ و سنت ایران نیز جاریست اما به رغم همه این امتیازات و ویژگی ها دستگاه ورزش ایران این رشته مهم و کلیدی را چندان جدی نگرفته و همین سبب شده تا سوارکاری در ایران چندان جایگاهی نداشته باشد. نتیجه این نگاه به این رشته سبب شده تا سوارکاری کمتر در مسیر پیشرفت و موفقیت طی طریق کند و هیچ سهمی از مدال پرشمار آسیایی و جهانی و المپیکی نداشته باشد.

کورس بی عدالتی در انتخابات سوارکاری/ کارمندانی که سودای ریاست دارند!

فدراسیون در دوره جدید خود تصمیم گرفته این پیله رکود و انزوا را شکسته و برنامه های مفصلی را در نظر گرفته تا آرام آرام بتواند به جایگاه حقیقی خود دست پیدا کند. در گام نخست برنامه فدراسیون سوارکاری برگزاری مسابقات و اردوهای ممتد و مداوم در طول سال برای رشته های مختلف است. با این وجود در مسیر اجرایی شدن این هدف بزرگترین مشکل فدراسیون سوارکاری نداشتن مکان مناسب و در اختیار است که بتواند اردوهای سوارکاران را برگزار کند.

سوارکاری همانند بسیاری از رشته های دیگر از داشتن یک مکان اختصاصی محروم است و همین سبب شده تا برپایی اردو و مسابقات ورزشی در این رشته با معضلات خاصی همراه باشد. حکایت کهنه ای که در ورزش بدل به یک معضل کلیشه ای شده و به غیر از چند رشته معدود همانند کشتی، والیبال، بسکتبال، هندبال، وزنه برداری و... بقیه رشته ها از داشتن فضای اختصاصی و در اختیار محروم هستند. آنچه پیش از این در رشته هایی نظیر اسکی، تنیس، شمشیربازی، کاراته و... شاهد آن بوده ایم و همین نبود مکانم اختصاصی مشکلات بسیاری را برای ورزشکاران رشته های مختلف به همراه داشته.

در همین راستا فدراسیون سوارکاری برای حل این مشکل دست به کار شده و در نامه ای به وزیر ورزش و جوانان و همچنین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به عنوان متولی اماکن ورزشی کشور درخواست کرده تا مجموعه سوارکاری آزمون که در مجموعه ورزشی آزادی قرار گرفته را در اختیار این فدراسیون قرار دهد. ظاهرا مستاجر و بهره بردار قبلی به دلیل پایان قرارداد این مجموعه را تخلیه کرده و در حال حاضر مجموعه سوارکاری آزمون معارضی نیز ندارد و همین بهترین فرصت است تا این مجموعه در اختیار فدراسیون سوارکاری قرار گرفته تا بتواند پس از سالها صاحب یک مکان اختصاصی برای برگزاری مسابقات و اردوهای رشته های مختلف داشته باشد. اتفاقی که می تواند یک گام موثر در راستای پیشرفت و اعتلای این رشته باشد و به حیات ممتد و دائمی این رشته و تیم های ملی سوارکاری منجر شود.

منبع: شبکه اطلاع رسانی دانا

روزهای خوب هندبال ایران

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

قهرمانی قره گوزلو در مسابقات اسنوکر کیو تور خاورمیانه

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

امان‌الله پاپی به مدال برنز پرتاب نیزه پارادوومیدانی جهان رسید

نماینده OCA مطرح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی ویژگی برجسته بازی های آسیایی آیچی-ناگویا خواهد بود

والیبال ایتالیا قهرمان جهان شد

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد