Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

شباهت انتخابات والیبال با تکواندو

پنجشنبه 30 شهریور 1402 ساعت 08:33

زمان ثبت نام انتخابات والیبال در حالی به پایان رسید که 12 نفر ثبت نام کردند اما داورزنی و زیردستانش بخش عمده ای از این نفرات را تشکیل می دهند. انتخاباتی که شباهت بسیاری به تکواندو دارد؛ مدیریت با ثباتی که منجر به کسب افتخارات و در ادامه به افول آن رشته منجر شده و به دست یکی از ورزشکاران شاخصش سپرده شد.

انتخابات فدراسیون والیبال که علاوه بر محمدرضا داورزنی(رئیس فعلی)، نام میلاد تقوی(دبیر فدراسیون)،نائب رئیس، مشاور و عضو هیات رئیسه نیز در اسامی مشاهده می شود. البته برخی دیگر نیز در هیات تهران و تیم های ملی حضور دارند که به نوعی به تیم داورزنی منصوب می شوند. در طرف مقابل نیز بهنام محمودی و چند نامزد دیگر به صورت مستقل حضور دارند.

انتخابات ریاست جمهوری و حتی برخی دیگر از فدراسیون های ورزشی نشان داده است که کاندیدای پوششی موثر و نتیجه بخش خواهد بود. اما در زمینه فدراسیون والیبال از چند جنبه حائز اهمیت است. در ابتدای امر اینکه مسئله ممنوعیت حضور کارمندان وزارت ورزش و جوانان در فدراسیون ها یکی از چالش های پیش روی داورزنی در کنار بازنشستگی دیر هنگام این مدیر قدیمی ورزش کشور می باشد. مسائلی که هر کدام می تواند به نوعی چالش داورزنی در انتخابات پیش رو باشد تا بر تعدد نامزد های پوششی بیافزاید. استعفای تقوی از دبیری فدراسیون نیز این احتمال را قوت بیشتری می بخشد.

اما نکته حائز اهمیت این می باشد که بیشتر شرکت کنندگان این انتخابات زیردستان داورزنی محسوب می شوند. زیردستانی که اکنون به نوعی داعیه و سودای ریاست و هم ترازی با داورزنی و ریاست بر یکی از مهمترین و بزرگترین فدراسیون های ورزشی کشور را در سر می پرورانند. در طرف مقابل، آرای بهنام محمودی در انتخابات پیشین این فدراسیون موجب می شود تا نگرانی های جدی در خصوص او بوجود آید. محمودی از ورزشکاران و نفرات تشکیل دهنده نخستین تیم ملی مقتدر والیبال کشور می باشد و نسبت به تقوی و بسیاری دیگر از شانس بالایی برخوردار گردد و حساب ویژه ای روی او باز کنند.

حضور محمودی در کنار داورزنی ما را به یاد انتخابات فدراسیون تکواندو و رقابت ساعی و پولادگر می اندازد. فدراسیون والیبال نیز همچون تکواندو با ثبات مدیریتی موفق به کسب افتخاراتی شد اما با همان مدیریت رو به افول گرایید و در پایان نیز سکان هدایت به یکی از قهرمانان و ورزشکاران شاخص همان رشته واگذار گردید. پولادگر رفت و ساعی آمد، اکنون باید دید که در انتخابات پیش روی والیبال چه نتیجه ای رقم می خورد و آیا داورزنی نیز به سرنوشت پولادگر دچار می شود و یا موفق می شود خود را و یا یکی از همین زیردستان را منصوب کند و یا این فدراسیون نیز به دست یکی از قهرمانان اداره خواهد شد.

به قلم حسین محمدی

افتتاح موزه ملی کشتی با حضور وزرای ورزش و گردشگری

شخصی شدن رشته‌های ورزشی بلای جان نهاد ورزش

چهار اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

حضور ۴ پینگ‌پنگ‌باز ایرانی در کاپ آسیا

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

استعفای رئیس فدراسیون ورزش کارگری

میلاد حضرت علی(ع) و روز مرد گرامی باد

رئیس کمیته بین المللی المپیک: میلان–کورتینا فصل تازه‌ای در تاریخ المپیک رقم می‌زند

هند با تمام قوا به‌سوی المپیک ۲۰۳۶؛ پیام صریح نخست وزیر برای میزبانی بازی‌ها

نه به المپیکِ قمار؛ موج اعتراض‌ها علیه بازی‌های زمستانی با بخت‌آزمایی دولتی

جدایی معنادار اسطوره تنیس جهان از اتحادیه‌ خودش

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک : ۲۰۲۶ نقطه عطفی در مسیر آینده جنبش المپیک خواهد بود

حسین المسلم: ۲۰۲۶ سالی شلوغ و سرنوشت‌ساز برای ورزش آسیا خواهد بود

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما