Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

آخرین جزئیات کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی از زبان دبیرکل

چهارشنبه 01 شهریور 1402 ساعت 11:10

دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص آخرین شرایط کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی توضیحاتی را ارائه کرد.

سید مناف هاشمی در خصوص شرایط بازی های آسیایی اظهار داشت: تلاش کردیم اصطلاح کاروان کیفی را از یک جا آغاز کنیم. این کاروان شاید ۱۰۰ درصد کیفی نباشد، اما کار اعزام کیفی آغاز شده و می توانیم برای دوره‌های بعدی راحت تر کار کنیم و افرادی که مدال آور هستند را اعزام کنیم. 

وی در خصوص پاداش ها گفت: شرایط یکسانی با سایر رقبا در آسیا نداریم‌ برخی کشورها پاداشی مثل ما و برخی پاداش بهتری برای ورزشکاران دارند. آنها سالن های بزرگی دارند ولی ما یک سالن آن هم در آکادمی برای کاراته و بوکس داریم. همین امروز وزنه برداری به ما اعلام کرد که اگر سالن را از آنه بگیریم‌ برای المپیک به مشکل می‌خورند. اگر زیر ساخت وزنه‌برداری 15 سال پیش ساخته شده بود امروز این رشته مشکل نداشت.

وی درخصوص حضور سرپرستان در انتخابات‌ فدراسیون‌ها تاکید کرد: اعتقاد قلبی دارم کسی که سرپرست فدراسیون است نباید کاندیدای ریاست شود چون ناخداگاه با شائبه همراه است. اینها اشکالاتی در ورزش کشور ما است که باید اصلاح شود.

هاشمی گفت: در بحث تصمیم گیری برای بستن تیم، یک سرمربی در فدراسیون فوتبال تصمیم می‌گیرد که تیمش را ببندد اما آیا من به عنوان سرپرست کاروان این اختیار را دارم؟ قطعا خیر. اول ستاد عالی بازی‌ها، بعد هیئت اجرایی، شورای المپیک آسیا، کمیته برگزاری مسابقات و بعد حوزه‌های نظارتی در تصمیم‌گیری‌ها نقش دارند. ما در این تعاملات چگونه می‌توانیم یک تیم عالی ببندیم؟ بنده و آقای خسروی‌وفا پاسخگوی کاروان هستیم و اگر در شاخص و پرداخت چالش هایی هم داریم فقط موضوعی کارشناسی است. چرا یک آکادمی شماره 2 نداریم؟

دبیرکل کمیته ملی المپیک تصریح کرد: در پارالمپیک از یک سال قبل حقوق می‌دادند ما هم دوست داشتیم در کمیته ملی المپیک این اتفاق بیفتد و دو بار در ستاد عالی مطرح کردیم ولی مصوب نشد، اگر ورزشکار حقوقش را می‌گرفت و دغدغه مالی نداشت خیلی بهتر بود. ما پول داشتیم ولی مصوب نشد.

هاشمی در خصوص نفرات اعزامی و احتمال افزایش و جابجایی ورزشکاران گفت: برخی اوقات شرایطی پیش می‌آید و مثلا یک رئیس فدراسیون می‌گوید که جابجایی انجام شود که ما هم پس از بررسی این کار را انجام می‌دهیم‌ البته نمی توانیم زیاد این کار را انجام دهیم، چون مشمول جریمه می‌شویم.

وی در خصوص حمل و نقل افراد گفت: با یک شرکت هواپیمایی چندین جلسه برگزار کردیم که شرایط رفت و آمد ورزشکاران و اعضای کاروان تسهیل شود و نفرات در زمان مقرر به محل بازی‌ها برسند. در همین بین ۱۵ میلیارد تومان هم از این شرکت تخفیف گرفتیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: الان نباید درخصوص تعداد مدال کاروان پیش‌بینی کنیم‌. چند تحلیل وجود دارد ولی در زمان فعلی پیش‌بینی 15 مدال طلا را کرده‌ایم ولی دو ماه پیش این پیش بینی متفاوت بود. روزانه شرایط در تحلیل‌ها تغییر می‌کند.از نظر پشتیبانی دولت و کمیته و وزارت  ورزش کم نگذاشته‌اند و امیدوارم بهترین نتیجه حاصل شود.

هاشمی گفت: نگاه ما با امید و موفقیت همراه است. اولویت ما حفظ جایگاه قبلی است. امیدوارم با همه حمایت‌ها و‌ همدلی‌ها و تلاش‌های همه همکارانم در کمیته ملی المپیک نتایج خوبی حاصل شود.

وی با اشاره به اینکه  در چین نمی‌توانیم با گذرنامه پول تبدیل کنیم، گفت:  سه ماه دغدغه من این بود که برای کاروان ایران این شرایط در دهکده فراهم شود. همه کشورها برای 5 هتل پول ریختند ولی ما فقط برای دو هتل توانستیم پول پرداخت کنیم. الان پول هم ریال و هم یورو، دلار و یوآن داریم ولی نمی‌توانیم جا به جا کنیم‌.

پایان پیام/

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

آغاز تور «جاده ابریشم» برای جام جهانی شنا ۲۰۲۶

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

تنبلی، سلاح مخفی ورزشکاران حرفه‌ای! علم پشت بازیابی

توفان نقاب‌ها: وقتی "بودن" قربانی "نمودن" می‌شود

مسیر مشعل المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶ رسماً اعلام شد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

آغاز برنامه جهانی تربیت رهبران نسل جدید توسط فیبا

تأکید رئیس IOC در بروکسل: "هیچ ورزشکاری نباید قربانی تبعیض یا مداخله سیاسی شود"

میلان–کورتینا ۲۰۲۶؛ نقطه عطف جدید در مسیر عدالت جنسیتی ورزش زمستانی

کاراته؛ رویای کودکانه

جایگاه سوم کاروان ایران در ششمین دوره بازی های همبستگی اسلامی-ریاض2025

فرخی قهرمان بازی های اسلامی شد/ ۴ مدال کشتی فرنگی ایران در ۴ وزن نخست/فرخی دومین طلا کشتی را کسب کرد

رقابت شش کشور برای کسب عنوان برترین فدراسیون دوومیدانی جهان در سال ۲۰۲۵

هیأت رئیسه جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز بر اتحاد و ثبات تأکید کرد

درخشش فردین و ساروی؛ پایان طلایی ایران با ۴ طلا و یک نقره و برنز

فتوحی و پاکدامن از صعود به نیمه‌نهایی بازماندند

ابهام در انتخابات فدراسیون جهانی بوکس در آستانه کنگره رم

عیادت وزیر ورزش از دختر موتورسوار/ دستور دنیامالی به فدراسیون پزشکی و صندوق قهرمانان

شکست تیم ملی پینگ‌پنگ نوجوانان ایران در یک قدمی مدال قهرمانی جهان

سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

ورزش شما در حال کشتن شماست! پارادکس تمرینات شدید و سیستم ایمنی ضعیف

مشخص شدن قرعه ملی پوشان نوجوان ایران در قهرمانی جهان

برنز بدمینتون‌باز ایرانی در فیوچر سریز ترکیه

ابهام در انتخابات فدراسیون جهانی بوکس در آستانه کنگره رم

هیأت رئیسه جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز بر اتحاد و ثبات تأکید کرد

رقابت شش کشور برای کسب عنوان برترین فدراسیون دوومیدانی جهان در سال ۲۰۲۵

جایگاه سوم کاروان ایران در ششمین دوره بازی های همبستگی اسلامی-ریاض2025

توفان نقاب‌ها: وقتی "بودن" قربانی "نمودن" می‌شود

کاراته؛ رویای کودکانه

تنبلی، سلاح مخفی ورزشکاران حرفه‌ای! علم پشت بازیابی

درخشش فردین و ساروی؛ پایان طلایی ایران با ۴ طلا و یک نقره و برنز

فتوحی و پاکدامن از صعود به نیمه‌نهایی بازماندند

تأکید رئیس IOC در بروکسل: "هیچ ورزشکاری نباید قربانی تبعیض یا مداخله سیاسی شود"

آغاز تور «جاده ابریشم» برای جام جهانی شنا ۲۰۲۶

آغاز برنامه جهانی تربیت رهبران نسل جدید توسط فیبا

میلان–کورتینا ۲۰۲۶؛ نقطه عطف جدید در مسیر عدالت جنسیتی ورزش زمستانی

مسیر مشعل المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶ رسماً اعلام شد