Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

دبیرکل کمیته ملی المپیک: شاید مجبور شویم انتخابات ژیمناستیک را دوباره برگزار کنیم

پنجشنبه 19 مرداد 1402 ساعت 03:47

دبیر کل کمیته ملی المپیک گفت: شاید مجبور شویم انتخابات فدراسیون ژیمناستیک را دوباره برگزار کنیم.

مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک به همراه کیومرث هاشمی امروز بازدیدی از اردوی کاراته داشت. وی در جریان این دیدار، عنوان کرد: الان شرایط حوب است، دیر شروع کردیم و دیر آمدیم اما این تیم کمتر از یکسال است که آمده است. در طول ۸ ماه گذشته هم ما و هم وزارت تمام تلاش خود را برای پشتیبانی گذاشته، مالی، کمک‌ها، تجهیزات و ... گذاشته است.

وی افزود: کاراته یکی از رشته‌های مدال‌آور ماست و مدال‌های خوشرنگی از کاراته در هانگژو خواهیم داشت. رئیس فدراسیون خیلی خوب تلاش می‌کند هر چند محدودیت‌هایی در خصوص مکان، سالن و خوابگاه مطرح شده است.برخی مشکلات حل شده و برخی هم زیرساختی باید حل شود. رشته‌ای مثل کاراته نمی‌تواند جای ثابت، محل تمرین ثابت و خوابگاه ثابت نداشته باشد. امیدوارم همین جا تکلیف بوکس یا کاراته مشخص شود چون اینجا جای یک رشته است.

دبیر کل کمیته ملی المپیک در نورد اینکه ورزشکاران در خصوص خوابگاه نصرت رضایت دارند، خاطرنشان کرد: هتل آکادمی در اختیار ماست و شما کمترین نارضایتی را می‌بینید. کادر بازی‌های آسیایی و ورزشکاران در ۲ مکان هستند که برای ما نیست، دوستان باید تکلیف مدیریتی آن را مشخص کنند. خوابگاه نصرت در کنار آکادمی است. کار موقتی که انجام دادیم این بود که در حد هتل در باشگاه انقلاب تجهیز کنیم. آزادی را هم تجهیز کردیم اما آنجا در اختیار شرکت توسعه است که امیدواریم با کمک هاشمی تحویل کمیته ملی المپیک شود تا تمام امکانات را بازسازی و تجهیز کنیم یا اینکه به فدراسیون‌ها بدهند خودشان تحویل بگیرند.

هاشمی در ادامه صحبت‌هایش در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا پاداش مصوب عید غدیر به همه ورزشکاران داده شد؟ گفت: بعید می‌دونم به ورزشکاران نرسیده باشد چون رئیس کمیته این پول را به عنوان عیدی به ورزشکاران داده است اگر هر فدراسیونی این پودر به ورزشکار نداده باشد من باید ابراز تاسف کنم البته من در بازدیدی که از آزادی داشتم و به دو فدراسیون تیراندازی و تیر و کمان سر زدم، آنجا بود که گفتند ذی حساب اشتباه کرده است اما بعد به بیرانوند گفتیم این موضوع را بررسی کند. اگر خدای نکرده یک فدراسیون پول ورزشکار را ندهد پیگیری می‌کنیم. 

دبیرکل کمیته ملی المپیک در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر نامه نگاری کمیته با فدراسیون جهانی ژیمناستیک در خصوص مشکلاتی که این فدراسیون دارد، تصریح کرد: اشکالاتی به انتخابات فدراسیون ژیمناستیک وارد بود، ما هم قبول کردیم. زمان سجادی این موضوع را بررسی کرده و کارشناسی کردیم می‌خواستیم این موضوع را در قالب تعامل با فدراسیون جهانی و دوستانی که در گذشته مدیریت فدراسیون را بر عهده داشتند حل کنیم اما هنوز این اتفاق نیفتاده است. 

وی افزود: ورزشکارانی که می‌خواهند به بازی‌های آسیایی اعزام شوند نیاز به تایید رئیس فدراسیون قبلی یعنی اینچه درگاهی را دارند. برای اینکه حق ورزشکاران ژیمناستیک ضایع نشود انتظار داریم اینچه‌درگاهی تایید کند. قرار شد من، رئیس کمیته با وزارت ورزش در قالب یکی دو جلسه دیگر این مشکل را حل کنیم. شاید هم مجبور شویم انتخابات را دوباره برگزار کنیم. به فدراسیون جهانی نامه نوشتیم، پیشنهادات را داده‌ایم و منتظر جواب هستیم. هر چه جواب دادند ملاک عمل ماست‌.

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

اگر من جای وزیر بودم ...

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

ترسیم چشم‌انداز تازه رهبری انجمن فدراسیون‌های بین‌المللی المپیک تابستانی

جهانی سازی بازی‌های ریاض ۲۰۲۵ با همکاری آنوک و ستاد کشورهای اسلامی

انتخاب مجدد آرسن جلفالاکیان بعنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی

دروازه نیمه باز ترامپ برای فیفا در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ با محدودیت‌های روادید

برنامه رقابت وزنه‌برداران ایران در قهرمانی جهان

پایان کار پارادوومیدانی ایران با کسب ۱۵ مدال در قهرمانی جهان

۴ مدال کاراته‌کاهای ایران در لیگ جهانی مالزی

پایان کار علی حیاتی در یک چهارم نهایی بدمینتون سریز اوگاندا

انجمن هاکی روی یخ و غلو دستاوردهایش

تیشه‌گران سرپرست فدراسیون رویینگ شد

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC