Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

قحط الرجال در بسکتبال؛ از حضور رفیق حدادی در کادرفنی تا دبیر آچار فرانسه

دوشنبه 22 خرداد 1402 ساعت 12:02

جای هیچ توجیهی نیست که باوجود حضور پیشکسوتان متعدد در بسکتبال کشورمان، بار مسئولیت‌های مختلف به دوش معزی‌فر گذاشته شود.

یک ماه پیش بود که بالاخره جواد داوری از تصمیم خود برای ایجاد تغییرات در کادرفنی تیم ملی بسکتبال پرده برداشت و هاکان دمیر ترکیه‌ای به عنوان جایگزین سعید ارمغانی در راس کادرفنی معرفی شد.
دمیر در نخستین اقدام لیست نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی و دستیاران ایرانی و خارجی کادرفنی را اعلام کرد، اما حضور فردی غیر بسکتبالی در بین اعضای کادرفنی و همچنین غیبت و حضور برخی بازیکنان در لیست سرمربی ترکیه‌ای تعجب اهالی این رشته را برانگیخت. 

اردوی تیم ملی بسکتبال از دو روز پیش بدون حضور ملی‌پوشان تیم شهرداری گرگان به دلیل حضور در سوپرلیگ غرب آسیا و همچنین غیبت حامد حدادی و ارسلان کاظمی به دلیل حضور در آمریکا شروع شد، اما لیست بازیکنان دعوت شده از سوی هاکان دمیر ابهاماتی را در پی داشته است.

برای نمونه باید دید دلیل دعوت دوباره از برخی بازیکنان دوتابعیتی که عکس‌العمل‌هایشان بعد از باخت‌های تیم ملی در مسابقات مختلف باعث رنجش خاطر علاقمندان بسکتبال شده بود، چیست؟ آیا بازیکنانی که در هنگام سختی و شکست، تمسخر و شانه خالی کردن از وظایف را به تلاش و غیرت ترجیح داده بودند و باوجود بار ضعیف فنی و به صرف لژیونر بودن در تیم‌های سطح پایین همیشه در اردوهای ملی حاضرند، لیاقت پوشیدن پیراهن مقدس تیم ملی ایران را دارند؟

اعلام اعضای کادر فنی تیم ملی بسکتبال هم حرف و حدیث‌های زیادی در چند روز گذشته ایجاد کرده است. با اعلام فدراسیون بسکتبال آرش بهادرزاده که هیچ سابقه‌ای در حوزه بازی و مربیگری بسکتبال نداشته به عنوان مدیر اجرایی تیم ملی معرفی شد.

البته بهادرزاده فردی کاملا شناخته شده برای فدراسیون‌نشینان است چرا که وی سابقه‌ای طولانی در رفاقت با حامد حدادی را دارد و به نوعی مدیر برنامه‌های وی به حساب می‌آید، اما گویا دست کاپیتان باتجربه و پرافتخار تیم ملی به اندازه‌ای در اعمال تصمیمات باز است که توانسته رفیق گرمابه و گلستان خود را به عنوان یکی از اعضای کادرفنی به لیست مسافران بازی‌های آسیایی و  جام جهانی اضافه کند.

تصمیمات دور از انتظار رییس جوان فدراسیون بسکتبال گویا تمامی ندارد و روز گذشته محسن معزی‌فر که در حال حاضر دبیرکل فدراسیون است، با حفظ سمت به عنوان سرپرست سازمان لیگ معرفی شد و جالب آنکه وی پیشتر گزینه سرپرستی تیم ملی هم بود.

هرچند در توانایی‌های فنی و مدیریتی معزی‌فر شکی نیست، اما واقعا جای هیچ توجیهی ندارد که باوجود حضور پیشکسوتان باتجربه و بادانش متعدد در بسکتبال کشورمان، بار مسئولیت‌های مختلف به دوش معزی‌فر گذاشته شود.
به قلم حامد حسین زاده
منبع خبرگزاری میزان

با چهار ماه تعویق؛ زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم

ثبت نام ۱۵ نفر در انتخابات تکواندو/ پولادگر به میدان آمد

علی‌نژاد: تغییرات انتخابات تاییدیه IOC دارد/ خبرنگاران نبودند دوستان راحت‌تر حرف زدند!

آیا فدراسیون کارگری به مسیر اصلی بازمی‌گردد؟

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه