Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

ساعی: طرح استعدادیابی از کودکان بی سرپرست را کلید می زنیم

چهارشنبه 11 خرداد 1401 ساعت 11:18

هادی ساعی در جریان دیدار از مسئولان شیرخوارگان آمنه به مسئولان این سازمان قول راه اندازی یک باشگاه تخصصی تکواندو ویژه کودکان این مرکز را داد.

هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه (س)  و روز دختر به همراه  جمعی ازمسئولان فدراسیون و نمایندگان تیم‌‌های ملی بانوان در شیرخوارگاه آمنه حضور پیدا کرد.

در این بازدید عشرت شاه محمدی نایب رئیس فدراسیون تکواندو،  عاطفه کشاورز و مهروز ساعی کادر فنی تیم های ملی ، زهرا پور اسماعیل و غزل سلطانی بازیکنان تیم ملی تکواندو، رومینا چمسورکی و روزا ابراهیمی ملی پوشان پاراتکواندو وجمعی از مسئولین و پیشکسوتان حضور داشتند.

در ابتدای این بازدید نشستی میان هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو به همراه مسئولان شیرخوارگاه آمنه شکل گرفت. هادی ساعی در این جلسه به زهرا مشایخی رئیس شیرخوارگاه آمنه و رهام ولایتی نژاد رئیس بهزیستی شمیرانات قول داد تا یک باشگاه تکواندو برای کودکان ۷ تا ۱۲ سال با تمامی تجهیزات مربوطه دایر شود. عاطفه کشاورز سرمربی تیم‌ملی پاراتکواندو بانوان نیز اعلام کرد قصد دارد با بازگشایی این باشگاه به عنوان مربی فعالیت کند.

در ادامه این بازدید؛ رهام ولایتی نژاد در خصوص حضور هادی ساعی  و همراهانشان در فدراسیون تکواندو در این مرکز عنوان کرد: بسیار خوشحال هستیم پهلوان ملی در شیرخوارگاه آمنه حضور پیدا کرده است. به زودی با قول مساعد هادی ساعی قرار است باشگاه تکواندو مختص کودکان ما راه اندازی شود که جای تقدیر دارد.

هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص این دیدار گفت: به این مرکز آمدیم  تا اعلام کنیم همه این کودکان فرزندان ما هستند و فرزندان این مرز و بوم به شمار می‌روند. به عنوان نماینده فدراسیون تکواندو به این مرکز آمدیم تا همکاری هایمان را با شیرخوارگاه آمنه گسترش دهیم. قصد داریم با امضا تفاهم نامه ای با شیرخوارگاه آمنه و مراکز این چنینی همکاری بیشتری داشته باشیم. از این پس خدماتی که به تکواندوکاران کل کشور ارائه می‌دهیم به صورت رایگان در اختیار این مراکز قرار می دهیم.

ساعی با اشاره به توافق صورت گرفته با مدیران شیرخوارگاه آمنه درخصوص آموزش کودکان گفت: طبق توافق صورت گرفته بین فدراسیون تکواندو و شیرخوارگاه آمنه مقرر شد گروهی از مربیان و مدال آوران این فدراسیون با حضور هفتگی در این شیرخوارگاه به استعداد یابی و آموزش کودکان حائز شرایط بپردازند.

رئیس فدراسیون تکواندو در پایان تصریح کرد : این فدراسیون در نظر دارد طرح استعداد یابی کودکان بی سرپرست را با همکاری سازمان بهزیستی در کل کشور گسترش دهد و با توکل به خدا و آماده شدن بسترهای لازم مرحله به مرحله این طرح در کشور آغاز خواهد شد و کودکان مستعد تحت آموزش مربیان مورد تأیید ما قرار خواهند گرفت.

همچنین هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو به همراه مسئولان، ملی پوشان و پیشکسوتان از قسمت های مختلف این مرکز بازدید کردند. ضمن اینکه ساعی از مادران مرکز شیرخوارگاه آمنه نیز بابت زحماتشان تقدیر و تشکر کرد.

روزهای خوب هندبال ایران

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

قهرمانی قره گوزلو در مسابقات اسنوکر کیو تور خاورمیانه

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

امان‌الله پاپی به مدال برنز پرتاب نیزه پارادوومیدانی جهان رسید

نماینده OCA مطرح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی ویژگی برجسته بازی های آسیایی آیچی-ناگویا خواهد بود

والیبال ایتالیا قهرمان جهان شد

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

سایه سنگین دوپینگ بر رویای میزبانی هند در المپیک ۲۰۳۶

توهین‌ به ستاره گلف در یک رویداد معتبر

واکنش معاون وزیر به گلایه سرمربی تیم ملی والیبال جوانان

در مجمع والیبال چه گذشت؟/ رای زوری به وزارت ورزش!

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد