Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

دیدار رییس پیشین فدراسیون ژیمناستیک با وزیر ورزش کشور آذربایجان

سه شنبه 17 اسفند 1400 ساعت 06:02

بنا به دعوت رسمی فرید گایب اف وزیر ورزش جمهوری آذربایجان، جعفر درویش زاده رییس پیشین فدراسیون ژیمناستیک کشورمان سفر به باکو از امکانات ورزش این کشور بازدید کرد.

به گزارش منهای فوتبال؛ در این دیدار صمیمانه فرید،  وزیر ورزش کشور آذربایجان ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در فدراسیون ژیمناستیک ایران در دوران ریاست جعفر درویش زاده و موفقیت های آن زمان، آمادگی خود را برای تبادل مناسبات ورزشی خصوصا در رشته ژیمناستیک  اعلام کرد. در همین راستا جعفر درویش زاده طی گفت و گو با خبرنگار منهای فوتبال تاکید کرد با توجه به اینکه ریاست فدراسیون جمهوری آذربایجان بر عهده خانم مهربان علیوا بانوی اول این کشور است بهترین امکانات و لوازم استاندارد در اختیار ورزشکاران این رشته قرار داده شده انتطار می رود این رشته ورزشی در آینده به موفقیت های خوبی برسد. 
درویش زاده اضافه کرد:فرید گایب اف وزیر ورزش جمهوری آذربایجان  اظهار تمایل کرد در فرصت مناسب با دکتر سجادی وزیر ورزش و جوانان کشورمان دیدار و در خصوص مناسبات ورزشی دوکشور به گفتگو بپردازد. 
وی افزود: جمهوری آذربایجان به واسطه نزدیکی فرهنگی دو کشور و همسایگی با کشورمان می تواند مکان مناسبی جهت برقراری اردوهای مشترک و تبادل دانش بین ورزشکاران ایران و آذربایجان باشد.
لازم به ذکر است که جعفر درویش زاده علاوه بر ۶ سال ریاست فدراسیون ژیمناستیک کشورمان سال ها عنوان سرمربیگری و مدیریت تیمهای ملی، مدرس کلاس مربیگری بین المللی درکشور کویت،
عضویت در کنفدراسیون کشورهای غرب آسیا و مسئولیت برگزاری مسابقات ژیمناستیک کشورهای غرب آسیا را در کارنامه خود دارد.

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت