Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

با حضور جمعی از پیشکسوتان و قهرمانان کشتی

مجموعه ورزشی آبی اطلس شمیران افتتاح شد

يكشنبه 19 دی 1400 ساعت 08:57

روز گذشته و با حضور جمعی از پیشکسوتان و چهره های شاخص ورزش و کشتی مجموعه ورزشی  آبی اطلس در منطقه ازگل شمیران افتتاح شد. این مجموعه از سالن های متعدد و مجهز کشتی، باستانی، بدنسازی، استخر و سونا، ایروبیک، یوگا و حمام سنتی تشکیل شده است. مکان یادشده به همت جمعی از بزرگان ورزش منطقه یک تهران خصوصا با تلاش و پی گیری های پرویز عالی، امیر بیات از چهره های شاخص کشتی کشور و عده ای دیگر راه اندازی و احداث شده است. 

 مراسم افتتاحیه با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و انجام ورزش باستانی بامرشدی مهدی زین کوهی آغاز شد سپس به ترتیب محمد محمودی، از چهره های شاخص کشتی،دکتر اکبر رحمانی استاندار اسبق تهران وحضرت آیت الله صدیقی سخنرانی کردند. حضور چشمگیرمسئولین شهرستان شمیرانات. فرماندار و شهردار منطقه یک و برخی مناطق تهران، جمعی از قهرمانان جهان و المپیک، پیشکسوتان، مربیان از جمله محمدرضا طالقانی،علیرضا حیدری. عباس جدیدی مجید ترکان محمد طلایی، اکبر قادری، اسماعیل پلویی، اردشیر پورحکمت، حسین رضا زاده، رحیم عظیمی، علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی و عده ای از مقامات لشگری و کشوری، مسئولین بسیج منطقه و علاقه مندان ورزش رونق بخش این مراسم بود.
پرویز عالی مربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد و یکی از مروجین و تلاشگران این ورزش در منطقه شمیران در همین رابطه به منهای فوتبال گفت: متاسفانه از سال ها قبل دست هایی درکار بود تا اماکن ورزشی این منطقه برچیده شود. گرانی زمین های منطقه یک وبرخی تنگ نظری ها از دلایل برچیده شدن اماکنی چون باشگاه اسدی، سالن شهدای قیطریه، سالن صنایع دفاع، سالن اختیاریه و سوهانک شد که  پذیرای جمع کثیری از ورزشکاران رشته های مختلف از جمله کشتی بود.  زمانی کشتی و کشتی گیران شمیران زبانزد خاص و عام بودند و اغلب استان ها از مسابقه با قهرمانان این منطقه هراس داشتند اما امروز  کار به جایی رسیده که بخش خصوصی، تنها مجموعه باقی مانده از جمله سالن کشتی  شهدای قیطریه را هم از چنگ ورزشکاران درآورده و درصدد ساخت و ساز در این مکان مقدس هستند.
 وی افزود: طبق نظر کمیسیون ماده ۵ تغییر کاربری این مکان غیر قانونی است اما گویا افرادی که این مجموعه را از در اختیار گرفته اند  گوششان به این حرف ها بدهکار نیست. در هرحال ما هم پی گیر شکایت خودمان هستیم و امیدوارم مسئولین به کمک  بیایند و اجازه ندهند این مجموعه هم تبدیل به مکان تجاری شود. وی در پایان از مسئولین حوزه علمیه و هیات امنای مسجد امام رضا (ع) که مجموعه مناسبی به نام آبی اطلس را به ورزش منطقه اختصاص داده اند قدردانی کرد.

لازم به ذکر است علی صفایی از قهرمان ارزنده کشتی وپرورش اندام و پهلوان رضا شهباز مدیر و بانی این باشگاه جهت راه اندازی و بهره برداری مجموعه ورزشی آبی اطلس از هیچ کوششی فروگذارنکردند.

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت