Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

باخ خطاب به صالحی امیری: مطمئنم با دولت جدید نیز همین تعامل را جهت توسعه ورزشتان خواهید داشت

يكشنبه 10 مرداد 1400 ساعت 07:01

رئیس کمیته ملی المپیک عصر روز گذشته با رئیس کمیته بین‌المللی المپیک دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش منهای فوتبال، این دیدار عصر روز گذشته و در دفتر موقت IOC در محل هتل آکیرا برگزار شد که طی آن دکتر نصرالله سجادی سرپرست کاروان ورزشی کشورمان بهمراه فرید فتاحیان مدیر روابط بین الملل کمیته ملی المپیک دکتر صالحی امیری را همراهی می کردند.

صالحی امیری در ابتدای دیدار به باخ بابت برگزاری رویداد بزرگ المپیک در دوران همه‌گیری کرونا تبریک گفت و اظهار داشت: انصافا هیچ کس در دنیا جز خود شما و گروه موفقتان فکر نمی کرد این رویداد در این شرایط و باوجود مخالفت‌های فراوان برگزار شود. من به شما و تیم همکاران تان و همچنین عوامل ستاد برگزاری  بابت پیگیری، پافشاری و زحمات زیادی که کشیدید خسته نباشید می‌گویم .

همچنین صالحی امیری گزارشی کامل از فعالیتهای انجام شده برای کاروان اعزامی به المپیک و همچنین وضعیت تمام رشته های اعزامی ارائه داد و گفت: اولین صحبتهای شما در اولین ملاقات را بخوبی به یاد دارم. در آن نشست از نگاه خود که حاصل بررسی‌های کارشناسی روی ورزش ایران بود فرمودین مشکل ورزش ما عدم هماهنگی بین ارکان ورزش است که من رفع این مشکل را در راس امور کمیته قرار دادم و خوشبختانه بالاترین سطح انسجام و هماهنگی را در حال حاضر بین وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، فدراسیون‌ها و همچنین رسانه شاهد هستیم.

رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان به تأسیس و تجهیز موزه، راه اندازی پروژه بزرگ تاریخ شفاهی ورزش ایران جهت جمع آوری خاطرات، اشیا، مدال و اسناد در دست قهرمانان و پیشکسوتان در راستای ارائه و شناساندن به نسل بعدی اشاره کرد و گفت: آیندگان باید ریشه های درخت ورزش را که زمینه به بار نشستن زحماتشان است بشناسند و این را نیز بدانند که سیستم ورزش تلاشهای آنان را ارج می نهد و برای زحمات و قهرمانی های آنان ارزش قایل است. با ساخت سردیس، رونمایی شایسته و به نمایش گذاشتن افتخاراتشان بار دیگر به آنان می گوییم که شما در قلب مردم ورزش دوست ماندگارید.

در ادامه نشست صالحی امیری به حضور ۱۰ ورزشکار زن در جمع کاروان اعزامی ایران اشاره کرد و گفت: چند سالی است که توجه به ورزش زنان بیش از قبل شده و ما نیز در رشته های که با توجه به شرایط و قوانین ایران امکان فعالیت در آن را داریم سرمایه گذاری خوبی کرده ایم تا  روزی را شاهد باشیم که نیمی از کاروان اعزامی ایران بانوان افتخار آفرین میهن‌مان باشند. در حال حاضر نیز کسب ۱۱ سهمیه و اعزام ۱۰ ورزشکار خانم یک رکورد در کشورمان است.

صالحی امیری در پایان صحبتهای خود ضمن تشکر و تقدیر از همکاری خوب همکاران باخ خواستار حمایت بیش از پیش مجموعه کمیته بین المللی المپیک از برنامه‌های آموزشی و توسعه ای  کمیته ملی المپیک شد.

در ادامه این نشست دکتر نصرالله سجادی وضعیت کاروان جمهوری اسلامی ایران را برای توماس باخ گزارش داد و ایشان را در جریان روند فعالیتهای ورزشکاران کشورمان قرار داد.

توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک نیز از حضور مسئولین ورزش کشورمان در این نشست تقدیر و تشکر کرد و گفت: از ارائه گزارش های منظم و دقیق کمیته ملی المپیک ایران و پیگیری های شخص رئیس کمیته بیشتر متشکر هستم.

حضور وزیر ورزش در کنار شما را در دفتر کارم در سوئیس نقطه آغاز کار ورزش ایران برای رسیدن به روزهای خوب می دانم. مطمئنم با دولت جدید نیز همین تعامل را در جهت توسعه ورزشتان خواهید داشت و شک نداشته باشید که با همین روند روز به روز موفق‌تر خواهید بود.

از برنامه هایتان در مستند سازی، ایجاد موزه و راه اندازی تاریخ شفاهی قطعا حمایت می کنیم. برای این موارد که بخشی از جنبش المپیک است بودجه داریم و طبق برنامه و بررسی گزارش‌های ارسالی شما و مطابق با پیشرفت برنامه حمایت خواهیم کرد.

منشور المپیک اصل کار ماست و می دانم که شما نیز ما را در راستای پیاده سازی آن در کشورتان همراهی کرده و می کنید.

برای ورزش ایران، ورزشکاران ایران و ورزش دوستان کشورتان آرزوی بهترین ها را دارم و قول می دهم در اولین فرصت برای بازدید از امکانات، ملاقات با مقامات و دیدن تمرینات وررشکارانتان به ایران بیایم.

درانتهای نشست توماس باخ نسبت به رشد ورزش قهرماني در ایران اظهار رضايت وخوشنودي و به رعايت منشور المپيك را مجددا تاكيد کرد.

در پایان این نشست هدایایی جهت یادبود و درج در موزه کمیته بین المللی المپیک و موزه ملی ورزش ایران بین طرفین مبادله شد.

کمیته ملی المپیک یک نمونه دست ساز جام ارجان که توسط هنرمندان اصفهانی آماده شده بود را بهمراه فرشی که توسط هنرمندان ایرانی و با طرح و‌ درج لوگوهایی از المپیک ۲۰۲۰، IOC ، کمیته ملی المپیک ایران و ژاپن بافته شده بود را به بالاترین مقام ورزشی جهان اهداء کرد.

حسین المسلم در دیدار با صالحی‌امیری و رضوانی: برای حمایت از شنای شما قول حمایت می‌دهم

حسین المسلم در دیدار با صالحی‌امیری و رضوانی: برای حمایت از شنای شما قول حمایت می‌دهم

صالحی امیری از دهکده بازی‌ها بازدید کرد

صالحی امیری از دهکده بازی‌ها بازدید کرد

یادداشت های تاریخ گذشته (2) بحرین

امروز روز من نبود

راه دشواری که خسروی وفا طی کرد

ضعف ادراکی از وضعیت ماهی‌های مرده‌‌ در ورزش کشور

تابوت ورزش همگانی؛ بر دوش افراد غیر ورزشی 

پیشی گرفتن محسوس ورزش ازبکستان از ایران

ثریا آقایی: امیدوارم صدای ورزشکاران باشم/ مسئولیتم در IOC سنگین است

خسروی وفا: ثریا آقایی از امروز یک دیپلمات ورزشی است/ توماس باخ حامی ایران بود

انتخاب شاهزاده آیه بنت فیصل به‌عنوان رئیس بنیاد جهانی والیبال

ترسیم مسیر ۲۰۲۶ توسط فدراسیون جهانی دوومیدانی

معرفی سرمربیان تیم های ملی ووشو/ پایان همکاری با الهه منصوریان

فدراسیون جهانی کرلینگ از همکاری جدید خود خبر داد

تأکید IOC بر "ورزش عاری از مداخله سیاسی"

رئیس فدراسیون بین المللی بوکس: IOC ناچار به لغو محدودیت‌های ورزشکاران نوجوان شد

لوگوی بازیهای زمستانی یوتا ۲۰۳۴؛ نوآوری جسورانه یا خطای برندینگ؟!

بازگشت دختر پناهنده اسکی به ایران

انتخابات فدراسیون بدنسازی باطل شد

دریافت جایزه کمترین ‌کربن توسط IOC از شبکه اقلیمی "امروز 2050" در ژنو

مامیاشویلی در دیدار با خسروی‌وفا: حضور در ایران برایم خیلی مهم بود

اصلاح منشور المپیک با هدف تقویت حفاظت از برند و نمادهای المپیکی

پیام تبریک مینو مداح به ثریا آقایی

پیشی گرفتن محسوس ورزش ازبکستان از ایران

تیم اسکواش ایران بین ۱۱ تیم دهم جهان شد

ضعف ادراکی از وضعیت ماهی‌های مرده‌‌ در ورزش کشور

ایران نایب قهرمان پاراآسیایی جوانان شد/ ازبکستان با ۲۳ طلای بیشتر جلو زد!

حذف نماینده اسنوکر ایران از قهرمانی جهان

اصلاح منشور المپیک با هدف تقویت حفاظت از برند و نمادهای المپیکی

فدراسیون جهانی کرلینگ از همکاری جدید خود خبر داد

راه دشواری که خسروی وفا طی کرد

تابوت ورزش همگانی؛ بر دوش افراد غیر ورزشی 

تأکید IOC بر "ورزش عاری از مداخله سیاسی"

دریافت جایزه کمترین ‌کربن توسط IOC از شبکه اقلیمی "امروز 2050" در ژنو

رئیس فدراسیون بین المللی بوکس: IOC ناچار به لغو محدودیت‌های ورزشکاران نوجوان شد

ترسیم مسیر ۲۰۲۶ توسط فدراسیون جهانی دوومیدانی

لوگوی بازیهای زمستانی یوتا ۲۰۳۴؛ نوآوری جسورانه یا خطای برندینگ؟!

انتخاب شاهزاده آیه بنت فیصل به‌عنوان رئیس بنیاد جهانی والیبال

مامیاشویلی در دیدار با خسروی‌وفا: حضور در ایران برایم خیلی مهم بود

امروز روز من نبود

انتخابات فدراسیون بدنسازی باطل شد

بازگشت دختر پناهنده اسکی به ایران