Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

فرنگی کاران از فردا به میدان می‌روند

کاروان ورزش کشورمان تا امروز نهم مرداد ماه عملکرد قابل انتظاری در بازی های المپیک نداشته است.‌ اگر تک مدال ارزشمند طلای جوادفروغی درتیراندازی با تپانچه را که تنها دستاورد ما طی قریب به ۱۰ روز گذشته بوده کنار بگذاریم در رشته های دیگری چون تکواندو، شمشیربازی، تیراندازی و دوومیدانی که امیدهایی داشتیم خواسته ها برآورده نشد.

با تمام این احوال علاقه‌مندان ورزش همچنان به روزهای آینده امیدوارند، روزهایی که قرار است قهرمانان کشتی، وزنه برداران و تیم سه نفره کاراته، پیروزی‌های غرورآفرینی کسب کنند. 
در همین راستا مراسم وزن کشی اوزان اولیه کشتی فرنگی برگزار شد و طی آن قرار است ملی‌پوشان اوزان ۶۰ و ۱۳۰ کیلو گرم کشورمان یعنی علیرضا نجاتی و امین میرزازاده پنجه در پنجه حریفان بیندازند. این دو قهرمان از ساعت ۶.۳۰ دقیقه فردا دهم مرداد ماه پای در میدان مبارزات خواهند گذاشت. نجاتی و میرزازاده کشتی گیران جوانی هستند که برای نخستین بار میدان بزرگی چون المپیک را تجربه می کنند. آوردگاهی که بزرگان و برگزیدگان جهان در آن حضور دارند. بدیهی است برای موفقیت در چنین مسابقاتی عزم جزم و سر سودایی لازم است خصوصا در سنگین وزن که دو تن از نوابع کشتی فرنگی جهان یعنی میخاییل لوپز از کوبا و رضا کایالپ از ترکیه در توکیو حضور دارند. 

در وزن ۶۰ کیلوگرم نیز  چهره هایی چون فومیتا از ژاپن، امیلین از روسیه، تاسمرادوف ازبک، شارشنبیکوف قرقیز، آیناگلوف قزاق و کرم کمال از ترکیه وزن کشی کرده اند که هر کدام از آنان داعیه قهرمانی دارند.

بدیهی است شاگردان محمدبنا نیز نام و نشانی در جهان کشتی فرنگی دارند و برای ثبت موفقیت و افتخار راهی توکیو شده اند.‌ آنان برگزیدگان اوزان خود در کشورمان بودند که از سوی کادر فنی برای میدان بزرگی چون المپیک انتخاب شده‌اند تا از موجودیت ورزش ایران و کشتی دفاع  کنند.

فردا روز مهمی برای ورزش کشورمان خواهد بود زیرا مطابق معمول ادوار مختلف المپیک، چشم به عملکرد قهرمانان کشتی داریم. ۱۱ ملی پوش آزاد و فرنگی کشورمان‌باید تلاش کنند تا جور  دیگر رشته ها را نیز بکشند و با کسب مدال و پیروزی دل یک ملت را شاد کنند.‌ امیدواریم گوش شکسته ها بتوانند از عهده این ماموریت خطیر برآیند و مرهمی بر زخم شکست ها بگذارند.

به قلم: محمدرضا کاظمی

نمایندگان کشتی فرنگی دو وزن ۶۰ و ۱۳۰ کیلوگرم حریفان خود را شناختند

نمایندگان کشتی فرنگی دو وزن ۶۰ و ۱۳۰ کیلوگرم حریفان خود را شناختند

تیم وزنه‌برداری و علیرضا دبیر امشب عازم توکیو می‌شوند

تیم وزنه‌برداری و علیرضا دبیر امشب عازم توکیو می‌شوند

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

سومین نشست‌ کمیسیون بین الملل کمیته ملی المپیک برگزار شد

تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

تفاهم نامه همکاری کمیته المپیک ایران و مجارستان

احمدآباد به دنبال گرفتن میزبانی المپیک!

انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به تعویق افتاد

راهبردهای ورزش برای جامعه ملتهب، گذر از فقدان تا امکان

ورزش زنان در آتش و آفتاب: پیامدهای جنگ بر تهدید، تاب‌آوری و تولد فرصت

یادمان شهدای ورزشکار تجاوزات رژیم صهیونی به کشورمان در موزه ملی ورزش به نمایش در می آید

صعود ۶ پله‌ای والیبال ایران در رنکینگ لیگ ملت‌ها

فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تسلیت و تعزیت عرض می نماییم

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

فریبا محمدیان: کشتار زنان در هیچ قانونی مورد حمایت نیست

تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»

ما را غم خویشتن نبود…

علی نژاد: انتظار داریم IOC اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کند

امضاء تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر

وضعیت انتخابات فدراسیون‌ها در شرایط جنگ؛ تاکید بر برگزاری مجامع

محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و درخواست واکنش فوری از کمیته بین المللی المپیک (IOC)

ورزش، صدای صلح و سنگر ایستادگی