Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

حدادی ۹ کمتر از ورودی المپیک پرتاب کرد

يكشنبه 27 تیر 1400 ساعت 10:36

نایب قهرمان پرتاب دیسک المپیک‌ لندن اخیرا اعلام کرده بود در صورتی که نتواند در مسابقات قهرمانی کشور حد نصاب لازم را کسب کند به المپیک نمی رود.

به گزارش منهای فوتبال، احسان حدادی در روز پایانی از مرحله نخست رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی باشگاه‌های کشور با پرتاب ضعیف خود نتوانست انتظارات را برآورده کند. 

او که پس از چهار سال دوری در لیگ دوومیدانی ایران شرکت کرد، امروز پرتابی به طول ۵۷.۴۷ متر انجام داد و پس از حسین رسولی با پرتابی به طول ۵۸.۴۶ متر در جایگاه دوم ایستاد. در این رقابت‌ها صادق صمیمی نیز کمتر از حد انتظار بود و با پرتابی به طول ۵۵.۸۴ متر سوم شد. 

رکورد ورودی المپیک‌ توکیو ۶۶ متر است که حدادی امروز  ۸ متر و ۵۳ سانتی متر کمتر از این رکورد را پرتاب کرد. البته وی  دو سال قبل این رکورد را ثبت کرده بود تا المپیکی شود.

نایب قهرمان المپیک لندن  از سال ۲۰۱۹ و پس از حضور در قهرمانی جهان قطر دیگر در هیچ مسابقه رسمی شرکت نکرد و مدتی  پس از جراحی خارپاشنه خود در آلمان به اردوی آمریکا رفت اما به دلیل مصدومیت از ناحیه دیسک کمر برای بررسی‌های پزشکی و درمان به ایران بازگشت و اکنون برای ارزیابی شرایط خود قبل از المپیک توکیو در لیگ شرکت کرده بود.

حدادی چند روز قبل در مصاحبه ای عنوان کرد" رقابت‌های لیگ برتر بعد از ۴ سال دوری برایم مهم است چون اگر نزدیک ۶۴ متر پرتاب نکنم حضورم در المپیک به صلاح نیست. در دور مقدماتی المپیک اگر ورزشکاری قصد صعود دارد باید ۶۳ متر به بالا پرتاب کند. با این اوصاف معلوم نیست حدادی بازهم به المپیک توکیو اعزام خواهد شد یا به دلیل آسیب دیدگی، داوطلبانه از این کار امتناع خواهد کرد.

حدادی فینال پرتاب دیسک نرسید

حدادی فینال پرتاب دیسک نرسید

دوومیدانی‌کاران کشورمان امشب عازم توکیو می‌شوند

دوومیدانی‌کاران کشورمان امشب عازم توکیو می‌شوند

احسان حدادی: قدیم یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال بودم

احسان حدادی: قدیم یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال بودم

احسان حدادی بدون جراحی آسیب دیدگی‌اش به المپیک می‌رود

احسان حدادی بدون جراحی آسیب دیدگی‌اش به المپیک می‌رود

احسان حدادی جهت مداوا به ایران بازگشت

احسان حدادی جهت مداوا به ایران بازگشت

اعلام زمان ثبت نام انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

رحیمی: بازی‌های آسیایی«دهکده» ندارد؛ استقرار ورزشکاران در هتل یا کشتی

آغاز کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی

توماس باخ: منتظر فرصتی هستم تا به کشور بزرگ و شکوهمند ایران سفر کنم

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا