Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته ملی المپیک ایران و افغانستان

يكشنبه 09 خرداد 1400 ساعت 11:15

روسای کمیته ملی المپیک ایران و افغانستان با یکدیگر تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش منهای فوتبال، حفیظ اله ولی رحمی رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش افغانستان، محمود یونس دبیرکل ، باورخان هوناک و محمد هاشم کریمی نواب رئیس کمیته ملی المپیک افغانستان روز گذشته (شنبه) به ایران سفر کردند و امروز در نشستی با رییس کمیته ملی المپیک ایران دیدار کردند. 

سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در این نشست بیان داشت: دلایل کافی برای همکاری ایران و افغانستان وجود دارد و درد و شیرینی این کشور، برای ما نیز هست. در هر زمینه ای که علاقه‌مند به همکاری باشید، از جانب ما هیچ مشکلی نیست. روابط ورزشی بین ایران و افغانستان باید مستمر و دائمی باشد و این روابط برای ما اهمیت دارد. در تبادل مربی نیز در هر رشته ای متقاضی باشید، مربی در اختیارتان می گذاریم و این به صورت رایگان خواهد بود. اگر خواستید می توانید برای آموزش، تیم به ایران بفرستید و خراسان که نزدیک شما هست، امکانات لازم را دارد. یکی از پیشنهادات ما این است المپیاد ورزشی در مجموعه آزادی برگزار کنیم البته اگر مایل بودید می توان در کابل هم این رویداد را برگزار کرد تا تجربه، همدلی و همبستگی خود را منتقل کنیم.

ولی رحمی رییس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش جوانان نیز گفت: ما همیشه علاقه مند به همکاری با ایران بودیم. فدراسیون های ما نیز به همکاری با فدراسیون های ورزشی علاقه‌مند بودند البته دو سال گذشته شیوع کرونا شرایط را برای ایجاد این ارتباط محدود کرد. از آنجا که اداره کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش افغانستان توسط یک نفر انجام گرفت در دو، سه سال اخیر توانستیم دستاوردهای خوبی برای ورزش افغانستان داشته باشیم. سپس تصمیم گرفتیم با همسایه‌های خود همکاری نزدیک داشته باشیم. در حال حاضر با کشورهایی نظیر قزاقستان، کویت، امارات و آمریکا تفاهم نامه امضا کردیم. 

صالحی امیری: شروع خوش یمنی داشتیم/ شمشیربازی ایران پدیده خواهد شد

صالحی امیری: شروع خوش یمنی داشتیم/ شمشیربازی ایران پدیده خواهد شد

آیت‌الله رئیسی در دیدار با صالحی‌امیری: حمایت از ورزش قهرمانی و مدال آوران اولویت  قطعی دولت سیزدهم است

آیت‌الله رئیسی در دیدار با صالحی‌امیری: حمایت از ورزش قهرمانی و مدال آوران اولویت قطعی دولت سیزدهم است

سخنگو وزارت امور خارجه از کمیته ملی المپیک بازدید کرد

سخنگو وزارت امور خارجه از کمیته ملی المپیک بازدید کرد

دیدار رئیس فدراسیون جهانی پرورش اندام با رئیس کمیته ملی المپیک

دیدار رئیس فدراسیون جهانی پرورش اندام با رئیس کمیته ملی المپیک

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ

از گردهمایی مربیان تیم‌های ملی تا سخن از ایجاد سیستم

سه المپین اسکی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور شد

اعلام ترکیب تیم ملی پینگ‌پنگ زنان ایران در قهرمانی جهان

نقبی بر نخستین دوره همایش مربیان تیم های ملی

وقتی پیام تسلیت فدراسیون رزمی، زخم ها را تازه می‌کند

پاکدامن رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک شد