Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

خیرآبادی: افت کیفی جام تختی دلایل متعدد دارد

دوشنبه 03 خرداد 1400 ساعت 10:22

افت کیفی جام جهان پهلوان تختی چند دلیل دارد که اگر این نواقص برطرف شود می توان به آینده این مسابقات امیدوار بود.



مربی پیشین تیم ملی کشتی فرنگی و رییس هیات استان کردستان در همین رابطه خاطرنشان کرد: دلیل اول، شیوع کرونا در سراسر جهان و تشدید آن در کشورمان است. دومین دلیل زمانبندی نامناسب برگزاری مسابقات است که امکان حضور تیم های خارجی را ناممکن می کند. دلیل بعدی اختصاص نیافتن جوایز برای تیم ها و نفرات است. به این موارد باید مراودات با کشورهای دیگر را اضافه کرد. امسال شرایط به صورتی بود که امکان شرکت نفرات تیم ملی خودمان هم در جام تختی فراهم نشد. با توجه به آنچه ذکر شد نباید توقع داشته باشیم سطح مسابقات بالا و کشورها برای حضور در این میدان سر و دست بسکنند.

وی در رابطه با اینکه کردستان، زمانی از وجود فرنگی کاران توانمندی برخوردار بود اما  امروز تقریبا هیچ قهرمان شاخص در این استان به چشم نمی خورد گفت: زمانی که من مسئولیت هیات را بر عهده گرفتم این استان تقریبا از کشتی گیران شاخص خالی شده بود تا آمدیم کار را با جدیت شروع کنیم، ویروس کرونا از راه رسید و کل فعالیت ها را تعطیل کرد. کشتی گیر هم مانند دیگر رشته های قدرتی با یک سال و دو سال ساخته نمی شود. برای این مهم باید برنامه ریزی کرد، امکانات فراهم ساخت و مطابق متد علمی حرکت کرد. خوشبختانه ما در بخش زیر ساخت ها تلاش وافری داشتیم بطوری که ۸ سالن اختصاصی در سطح استان راه اندازی کردیم. سالن هیات را با امکانات کافی و فضای مناسب به بهره برداری رساندیم و در بخش آموزش نیز گام های مهمی برداشته شده است. تلاش کردیم با تشکیل اردوهای متعدد بسترسازی، قبول میزبانی مسابقات از جمله همین رقابت های اخیر انتخابی جوانان، مخاطبان بیشتری در سطح استان پیدا کنیم. اطمینان دارم چنانچه کرونا رفع شود چرخ های کشتی استان هم با سرعت بیشتری خواهد چرخید. جای خوشحالی است که هم اکنون یک مربی و یک سرپرست استان ما در جمع کادر فنی تیم ملی حضور دارند که در نوع خود اهمیت بسزایی دارد.
مدیر تیم های ملی کشتی فرنگی ناشنوایان در رابطه با فعالیت های خود در این بخش اظهار داشت:  در گام نخست سعی کردم سرمربیان رده های سنی مختلف را تعیین کنم به همین منظور، محسن سوریان،فرید عدنانی، مسلم شیرزاد و صابر میرزاده را به ترتیب برای هدایت تیم های بزرگسالان، امیدها، جوانان و نوجوانان معرفی شدند. قرار است بزودی تیم های بزرگسالان و جوانان کشتی فرنگی ناشنوایان عازم رقابت های جهانی ترکیه شوند. امیدوارم در این میدان نتایج خوبی بگیریم. اواخر سال هم  المپیک بررگسالان را در پیش داریم که لازم است برای موفقیت در آن رویداد مهم نیز پیش بینی های لازم را انجام دهیم.
جمشید خیرآبادی در پایان تصریح کرد:  هفته آینده، سالن اختصاصی کشتی بانوان افتتاح خواهد شد. در نظر داریم کشتی بانوان استان را هم راه اندازی کنیم. به همین منظور مربی خوبی با نام خانم نوری را که از دانش روز و سطح علمی بالایی برخوردار است به عنوان سرمربی انتخاب کردیم تا کشتی بانوان را در جهت موفقیت هدایت کند. در مجموع علی رغم شیوع کرونا و تعطیلی سالن های کشتی تا حدامکان تلاش کردیم و نسبت به آینده امیدواریم.

وزیر ورزش 100 تایی شد

آیا سوارکاری روی آرامش می بیند؟

سایه تاریک بر سر طرح آمایش سرزمینی ورزش

حضور«نصف و نیمه» شمشیربازان در آسیا؛ رقابت با «درجه ۲»‌ها برای مدال

وزیر مثبت گفت، رسانه ملی منفی

پایان کار پنچاک سیلات ایران در بازی‌های آسیایی جوانان با یک برنز

 ده سهمیه کاراته ایران برای حضور در پیکارهای قهرمانی جهان

آغاز ساخت ورزشگاه جنجالی المپیک بریزبن ۲۰۳۲ در ویکتوریا پارک

افتتاح بازیهای زمستانی 2026 توسط رئیس‌جمهور ایتالیا

لقب‌دهی ورزشی و هویت اجتماعی اصالتمند

جدال تازه در فرانسه بر سر ممنوعیت حجاب در ورزش

تسریع رؤیای المپیکی هند

پایان کار کوراش با دو نقره و دو برنز در بازیهای آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ بسته شد

رأی تاریخی دادگاه حکمیت ورزش به سود روسیه در پرونده بی‌طرفی

اصلاح قانون تابعیت، مسیر شهروندی ورزشکاران مقیم استرالیا را هموار کرد

قهرمانی دختر المپیکی در رویینگ قهرمانی آسیا/ انصراف تیم ۴ نفره زنان!

دیدار محمود خسروی وفا با وزیر ورزش عربستان با همراهی دنیامالی

تمرکز بر سلامت روان ورزشکاران در آستانه المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶

آلمان با رویکردی تازه در مسیر میزبانی بازی‌های المپیک آینده

رونمایی شهردار لس‌آنجلس از چشم‌انداز «بازی‌ها برای همه» برای المپیک ۲۰۲۸

رونمایی از پوسترهای رسمی بازی‌های زمستانی میلان کورتینا ۲۰۲۶

همه‌پرسی مونیخ برای تصمیم درباره میزبانی المپیک

نظرسنجی محرمانه، دوپینگ گسترده میان ورزشکاران بریتانیایی را فاش کرد

طلایه دار 2008 پکن مشعل‌دار بازی‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا ۲۰۲۶

روز طلایی کاروان جوانان کشورمان در بحرین با ۴ طلا و تغییر یک طلا به نقره

تیم دوچرخه سواری تایم تریل میکس ایران حذف شد

روز تلخ برای تکواندو ایران در مسابقات جهانی/ حذف دو مدال‌آور المپیک

بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ نماینده MMA ایران آسیب دید/ مرادی به مدال برنز بسنده کرد

بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ راهیابی فتحعلی پور به فینال MMA

بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ حاجی وند به نیمه نهایی موی تای راه یافت

بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ گل‌تپه به مدال نقره رسید

دختران کبدی کار به مدال نقره رسیدند

بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ پسران کبدی‌کار نایب قهرمان شدند

لقب‌دهی ورزشی و هویت اجتماعی اصالتمند

مسابقات بولینگ «پین‌های امید و لبخند» ویژه کودکان سندروم داون

شروع طوفانی تکواندوی ایران در بازی‌های آسیایی/ ۳ طلا در روز نخست

ابقای دکتر چو به عنوان رییس فدراسیون جهانی تکواندو/ ساعی برای هیات اجرایی رای نیاورد

دیدار محمود خسروی وفا با وزیر ورزش عربستان با همراهی دنیامالی

تمرکز بر سلامت روان ورزشکاران در آستانه المپیک زمستانی میلان – کورتینا ۲۰۲۶

دفاع غول گرجی از ورزشکاران در برابر رأی محرومیت