Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

انتصاب دیرهنگام، غیر معمول و بی تاثیر در وزارت ورزش

چهارشنبه 01 اردیبهشت 1400 ساعت 09:32

وزیر ورزش و جوانان طی حکمی،رییس جدید مرکز مشارکت ها، سرمایه گذاری و اقتصاد ورزش را منصوب کرد.

با حکم سلطانی فر، علی دست باز جایگزین عباس نظریان شد که حدود دوسال در این مرکز مسئولیت داشت. شاید خیلی از مردم و حتی اهالی ورزش  از وجود چنین مرکزی در وزات ورزش بی اطلاع باشند و آنها که تنها نامی در این باره شنیده اند نسبت به کارکرد و نحوه فعالیت تشکیلات مذکور وقوف کامل ندارند.

اگر قرار باشد  مرکز یاد شده  را به زبان ساده تعریف کنیم، عبارت است از محلی  که طی آن مشارکت های مردمی و حمایت های مالی بخش خصوصی جذب و به پیکره ورزش تزریق می شود. اینکه  طی دوسال گذشته امر مذکور محقق شد یا خیر، اطلاع چندانی در دست نیست یا حداقل ما از چند و چون آن آگاه نیستیم با این وجود تغییر مسئول ذیربط گواهی است بر این مدعا که مسئول پیشین در پیشبرد اهداف مورد نظر توفیق لازم را پیدا نکرده یا حداقل از دید وزیر ورزش این امر به منصه ظهور نرسیده  است. در چنین شرایطی یک سئوال اساسی به ذهن متبادر می شود مبنی بر اینکه چگونه ممکن است فردی که در بدو ورود به این مرکز وعده‌های زیادی مبنی بر هدایت سرمایه از سوی حامیان بخش خصوصی جهت حمایت از ورزش می داد در نهایت راه به جایی نبرد اما  آیا قرار است با ورود مسئول جدید مرکز، کارهای ناتمام گذشته به اتمام برسد و جیب وزارت ورزش پر پول شود؟ چگونه ممکن است نفر قبلی طی دو سال و اندی مسئولیت نتوانست در انجام وظایف موفق باشد،اما فردی که تازه حکم گرفته این امکان را دارد طی حدود سه ماه  باقیمانده تا پایان دولت  معجزه کند؟ شاید مدیر جدید معجزه گر است یا به منابع کلان مالی و اقتصادی دسترسی دارد که قرار است آنها را در راستای مشارکت مردمی و حمایت بخش خصوصی به پیکره ورزش تزریق کند!

تجربه ثابت کرده انتصاباتی از این دست براساس برنامه ریزی و رسیدن به اهداف مورد نظر صورت نمی گیرد چرا که طی مدت زمان کوتاه آن هم در برهه ای که کارگزاران وزارت ورزش در حال اسباب کشی و جا به جایی هستند هیچ اتفاق تازه ای در مرکز مشارکت ها، سرمایه گذاری و اقتصاد ورزش رخ نخواهد داد بنابراین شاید اهداف دیگری پشت جابه جایی در مرکز مذکور وجود دارد که ما از آن اطلاع نداریم.

مردم از کشتی انتظار بهترین نتیجه را دارند

مردم از کشتی انتظار بهترین نتیجه را دارند

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

سومین نشست‌ کمیسیون بین الملل کمیته ملی المپیک برگزار شد

تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

تفاهم نامه همکاری کمیته المپیک ایران و مجارستان

احمدآباد به دنبال گرفتن میزبانی المپیک!

انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به تعویق افتاد

راهبردهای ورزش برای جامعه ملتهب، گذر از فقدان تا امکان

ورزش زنان در آتش و آفتاب: پیامدهای جنگ بر تهدید، تاب‌آوری و تولد فرصت

یادمان شهدای ورزشکار تجاوزات رژیم صهیونی به کشورمان در موزه ملی ورزش به نمایش در می آید

صعود ۶ پله‌ای والیبال ایران در رنکینگ لیگ ملت‌ها

فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تسلیت و تعزیت عرض می نماییم

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

فریبا محمدیان: کشتار زنان در هیچ قانونی مورد حمایت نیست

تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»

ما را غم خویشتن نبود…

علی نژاد: انتظار داریم IOC اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کند

امضاء تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر

وضعیت انتخابات فدراسیون‌ها در شرایط جنگ؛ تاکید بر برگزاری مجامع

محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و درخواست واکنش فوری از کمیته بین المللی المپیک (IOC)

ورزش، صدای صلح و سنگر ایستادگی