Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

مراد محمدی: می خواهند توپ را به زمین ما بیندازند

يكشنبه 15 فروردین 1400 ساعت 12:04

وقتی تیم سرمربی و چهارتا مربی دارد معرفی اعضای کمیته فنی چه معنایی دارد؟  به دنبال اعلام اسامی اعضای کمیته فنی مسابقات انتخابی تیم های ملی نوجوانان و جوانان که طی آن چهره هایی چون مراد محمدی و اکبرفلاح نیز به عنوان اعضای کمیته فنی معرفی شده اند، در واکنش به این امر مراد محمدی ضمن انتقاد از مسئولین فدراسیون و مدیر تیم های ملی کشتی آزاد اعلام اسامی خود و اکبر فلاح را نوعی بی حرمتی و اقدام نادرست از سوی مسئولین ذیربط ارزیابی کرد. نفر سوم المپیک در همین رابطه خاطرنشان کرد: اولا که رسم است قبل از دعوت از افراد، هماهنگی های لازم با آنها انجام و سپس موضوع رسانه ای می شود چه بسا شخص که دعوت می شود در سفر باشد یا بنا به دلایلی در روز مورد به سبب مشغولیت نتواند در سالن حضور پیدا کند.

اینطور دعوت کردن توهین به شعور افراد است

معلوم است که این کمیته فنی را قبول ندارم


وقتی تیم سرمربی و چهارتا مربی دارد معرفی اعضای کمیته فنی چه معنایی دارد؟ 
به دنبال اعلام اسامی اعضای کمیته فنی مسابقات انتخابی تیم های ملی نوجوانان و جوانان که طی آن چهره هایی چون مراد محمدی و اکبرفلاح نیز به عنوان اعضای کمیته فنی معرفی شده اند، در واکنش به این امر مراد محمدی ضمن انتقاد از مسئولین فدراسیون و مدیر تیم های ملی کشتی آزاد اعلام اسامی خود و اکبر فلاح را نوعی بی حرمتی و اقدام نادرست از سوی مسئولین ذیربط ارزیابی کرد. نفر سوم المپیک در همین رابطه خاطرنشان کرد: اولا که رسم است قبل از دعوت از افراد، هماهنگی های لازم با آنها انجام و سپس موضوع رسانه ای می شود چه بسا شخص که دعوت می شود در سفر باشد یا بنا به دلایلی در روز مورد به سبب مشغولیت نتواند در سالن حضور پیدا کند. ثانیا من نمی دانم وقتی تیم سرمربی و چهارتا مربی دارد حضور کمیته فنی چه توجیهی پیدا می کند؟ مگر اینکه بپذیریم آقایان با این ترفند می خواهند بعدا بگویند ما دعوت کردیم اما نیامدند! در حالیکه اینطور دعوت کردن توهین به شعور افراد است. 
این قهرمان جهان ادامه داد: بعضی ها فکر می کنند با دسته کورها طرف اند و کسی از نیت و هدف آنان اطلاع ندارد که چنین بی حرمتی هایی را اعمال می کنند. من علی رغم اینکه خیلی دوست نداشتم در کشتی باشم وقتی صحبت از مربیگری در مناطق محروم شد به اتفاق صادق گودرزی به عنوان اولین نفرات اعلام آمادگی کردیم به این مهم بپردازیم اما وقتی چنین بازی هایی در این فدراسیون انجام می گیرد از هر چه کشتی و مربیگری است بیزار می شوم.

سرمربی اسبق تیم ملی کشتی نوجوانان تصریح کرد: من برخلاف عده ای که در کشتی و لیگ منافع دارند هیچ وابستگی به این منافع ندارم به همین دلیل زیر بلیت و پرچم کسی هم نمی روم. فدراسیون دنبال یارکشی است اما من یارکسی نیستم و از ابتدا سعی کردم مستقل باشم. مثل بعضی ها هم دوست ندارم  چند ساعت پشت در اتاق رییس فدراسیون بنشینم بنا براین بازهم تاکید می کنم خوب است آقایان حرمت نگه دارند و با شخصیت افراد بازی نکنند. شاید بعضی ها حاضر باشند با یک دعوت ساده در جایگاه کمیته فنی بنشینند اما من علاقه ای به چنین جایگاه تشریفاتی ندارم. خیلی راحت می گویم این کمیته فنی یعنی کشک!
مراد محمدی در پایان تاکید کرد: آقایان فکر می کنند خیلی زرنگ تشریف دارند و به راحتی می توانند افراد را دنبال نخود سیاه  بفرستند. اما اشتباه گرفته اند. ما عادت نداریم با یک سفر یا مسئولیت قلابی حرمت خودمان و کشتی را زیر پا بگذاریم.‌ از رسول خادم انتقاد می کردیم که ضعف اطرافیان و برخی مشکلات را برطرف نمی کند اما حالا باید بگوییم صد رحمت به آن دوره و عملکرد خادم؛ الان فدراسیون شده رفیق بازی و محله بروبیا، غیر از خودشان یک نفر المپیکی در آنجا حضور ندارد و همه تصمیمات توسط دو- سه نفر گرفته می شود. خوب است از یک سال و نیم  عمر این فدراسیون اغلب ماهها تعطیلی بوده و کرونا اجازه فعالیت نداده، این همه حاشیه  و بی تدبیری طی زمان کوتاه فعالیت نوبر است.

برگزاری مسابقات ورزشی،هنری و ادبی به مناسبت روز المپیک

برگزاری مسابقات ورزشی،هنری و ادبی به مناسبت روز المپیک

واکسینه شدن پارالمپیکی‌ها

واکسینه شدن پارالمپیکی‌ها

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

کشتی را برای لس‌آنجلس 2028 بخواهیم نه ریاض 2025

اردوی تیم ملی رویینگ ۲ دسته شد/ تمرین دختران معترض در زنجان

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

تیم دوچرخه سواری اسرائیل در آستانه فروپاشی

سه مدال نقره برای دخترای موی تای ایران در ریاض

تقویت همکاری‌های IOC و چین

کسب مدال نقره شنا در ۵۰ متر کرال پشت توسط هومر عباسی

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

تساوی پرهام مقصودلو در مرحله چهارم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵

احتمال منع حضور زنان تراجنسیتی در رقابت‌های بانوان المپیک از سوی IOC

۳ مدال پینگ‌پنگ ایران قطعی شد/ صعود تیم دوبل زنان به فینال

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

وزنه‌بردار فوق سنگین ایران به دو برنز دست یافت

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

فرخی قهرمان بازی های اسلامی شد/ ۴ مدال کشتی فرنگی ایران در ۴ وزن نخست/فرخی دومین طلا کشتی را کسب کرد

طلای پرتاب وزنه پارادومیدانی برای یاسین خسروی

ملیکا میرحسینی برنز گرفت/ پایان کار تکواندو در بازی های اسلامی با ۸ مدال

برد پرگل دختران هندبالیست ایران برابر مالدیو

موفقیت کم‌نظیر کاراته در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵

احیای آتش‌بس المپیک توسط میزبانان بازیهای زمستانی ۲۰۲۶

نشست استادان و دانشجویان روان‌شناسی ورزشی دانشگاه تهران با با اعضای کمیسیون روان‌شناسی کمیته ملی المپیک

مجوز حضور روسیه در رقابت‌های جهانی پارا هاکی روی یخ ۲۰۲۶

چالش‌های آفریقای جنوبی برای میزبانی المپیک ۲۰۳۶ یا ۲۰۴۰

راه اندازی شبکه تاکسی هوایی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸

بوکسور حاشیه ساز الجزایری در مسیر دفاع از طلای المپیک ۲۰۲۸

میزبانی سنگاپور از نخستین کنفرانس و جشنواره ورزش‌های ذهنی آسیا

رئیس IOC با رویکرد «توقف و تأمل» مسیر اصلاحات را ترسیم کرد

بحران بانک آینده و خدشه بر اعتماد عمومی پایدار نسبت به ورزش در ایران مال

ساینا کریمی تکواندو ایران را طلایی کرد؛ یازدهمین طلا برای ورزش ایران

دو مدال تکواندو در ریاض/ خوش‌روش و محمدی برنز گرفتند

نقد فنی، فرهنگی و روان‌شناختی به ایده «رویداد ورزشی بدون دهکده ورزشکاران»

بازیهای کشورهای اسلامی ریاض؛رنجکش: ۴-۳ ثانیه با مدال فاصله داشتیم

رژه کاروان ورزش ایران در المپیک بیست و پنجم ناشنوایان

جای خالی روان‌شناسی ورزشی در ایران؛ تهدیدی خاموش برای سلامت ورزشکاران