Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

عباس جدیدی: اگر حرفی زدم مطالبات مردم را گفتم

چهارشنبه 29 بهمن 1399 ساعت 08:49

عباس جدیدی از جمله قهرمانانی بود که کمیته ملی المپیک از وی به عنوان چهره ماندگار ورزش تجلیل کرد و تندیس این مدال‌آور جهان و المپیک را در کنار دیگر نامداران از جمله عبدالله موحد، شادروان ناصر گیوه چی، توفیق جهانبخت و حسین رضازاده قرار داد. جدیدی که به قول خودش دل پر خونی از اوضاع ورزش دارد وقتی مجری برنامه در حال صحبت بود میکروفون را از وی گرفت و به گلایه از مسئولان ورزش خصوصا از وزیر پرداخت. گلایه از اینکه وقتی در انتخابات فدراسیون کشتی رد صلاحیت شده بود و هرچه زده به در بسته خورده و نتوانسته بود با وزیر ورزش ملاقات کند.

گلایه از اینکه وقتی در انتخابات فدراسیون کشتی رد صلاحیت شده بود و هرچه زده به در بسته خورده و نتوانسته بود با وزیر ورزش ملاقات کند. وی همچنین از رییس قوه قضاییه تقاضا کرد دادگاه ویژه ورزش راه‌اندازی شود تا به مشکلات این قشر عظیم در آنجا پرداخته شود.

ساعاتی پس از آن اظهارات تند، طی تماس با این قهرمان اسبق جهان و المپیک نظر او را در رابطه با مراسم یاد شده و اظهارات توام با گلایه‌اش جویا جویا شدیم. در پاسخ گفت: از اینکه مراسمی در بزرگداشت افتخارآفرینان و بزرگان ورزش گرفته شد جای قدردانی دارد. این رخدادها و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره چهره‌های ماندگار ورزش نه تنها گام درست، بلکه باید همواره مورد توجه واقع دست اندرکاران باشد. با این وجود به عنوان کسی که سال‌های طولانی در عرصه ورزش کشور زحمت کشیده و افتخار آفرینی کرده‌ام، انتظار دارم دست اندرکاران مربوطه در زمینه عمل به تکالیف اصلی خود و توجه به ورزشکاران نیز گام‌های اساسی بردارند.

نایب قهرمان المپیک در رابطه با گلایه‌های خود از وزیر ورزش خاطرنشان کرد: شاید حرف‌های من خوشایند برخی نبوده باشد یا شاید خیلی‌ها امیدوار بودند انتقاد نکنم،  ولی سئوال می‌کنم اگر من  و امثال من حرف نزنیم چه کسی باید از مشکلات ورزش بگوید؟ چه کسی باید به کم و کاستی‌ها اشاره کند؟  مردم مطالباتی دارند که باید از زبان امثال من زده شود چون آنها که به مسئولان ورزش دسترسی ندارند. وقتی من نتوانم به وزیر دسترسی داشته باشم مردم چگونه می‌توانند مطالبات ورزشی خود را به گوش او برسانند؟ در هر حال فکر می‌کنم پیامم را داده باشم بنابراین بیش از این  لازم نمی‌دانم در این رابطه حرفی بزنم.

جدیدی در رابطه با نامزدی خود برای احراز مسئولیت در شورای کشتی آسیا خاطرنشان کرد: انتظار دارم همه دست اندرکاران ذیربط از کمیته المپیک گرفته تا دستگاه دیپلماسی کشور در این مسیر مرا را یاری کنند. اینطور نیست که تنها با سابقه قهرمانی و مدال جهان و المپیک بتوان در مجامع بین‌المللی مسئولیت گرفت. این امر نیاز به برنامه ریزی، هزینه، رایزنی و دیپلماسی گسترده دارد.

شما به مسئولیت‌هایی که که عرب‌ها در مجامع قاره‌ای و بین‌المللی دارند نگاه کنید آنها بی آنکه در رشته مربوطه صاحب اعتبار و جایگاه باشند پست می‌گیرند چون در راه رسیدن به هدف از حمایت مسئولان کشورشان برخوردارند.

وی ادامه داد: اینطور نیست که من دست خالی راهی محل انتخابات شوم و صرفا امیدوار باشم به خاطر نام و نشانم رای بگیرم. ای کاش معرفی من برای انتخابات شورای کشتی آسیا چند ماه زودتر برنامه‌ریزی می‌شد تا فرصت بیشتری برای دیپلماسی و فعالیت داشته باشیم اما حالا که این اتفاق نیفتاده، همه باید پای کار بیایند تا به نتیجه برسیم. با وضعیت موجود شانس من و هرکس دیگری ۵۰- ۵۰ است وقتی به صد در صد می‌رسد که تمام مسئولان حمایت کنند و کارگروهی برای این مسئله تشکیل شود. اگر این امکان فراهم شد که بنده در شورای کشتی آسیا جایگاه پیدا کنم، این جایگاه  تنها به شخص جدیدی تعلق ندارد بلکه متعلق به ورزش کشور و کل مردم و مملکت است بنابراین ضرورت حکم می‌کند دست اندرکاران وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم  کمک کنند. مطمئن باشید از قبل باخته نیستم اما  نمی‌توانیم قبل از پیروزی هم شادی کنیم. وقتی می‌توان شادی کرد و به موفقیت امیدوار بود که همه برای رسیدن به هدف مشترک گام برداریم.

به قلم: محمدرضا کاظمی

عباس جدیدی موفق به حضور در شورای کشتی آسیا نشد

عباس جدیدی موفق به حضور در شورای کشتی آسیا نشد

جدیدی کرسی بنی تمیم را حفظ می‌کند؟

جدیدی کرسی بنی تمیم را حفظ می‌کند؟

برگزاری نشست بررسی چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی

برگزاری نشست بررسی چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی

افراط و تفریط احمد دنیامالی با تکرار جلسات

زمان انتخابات فدراسیون سوارکاری مشخص شد

مجموعه ورزشی تنیس استقلال  و شوالیه ها

مراسم بدرقه کاروان سفیران امید و اقتدار

گزارش تصویری اختصاصی مراسم بدرقه کاروان سفیران امید و اقتدار

آغاز مسابقات قهرمانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی آسیا در ارومیه

نائب قهرمانی نماینده هی بال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

ایلیا صالحی‌پور در یک قدمی مدال برنز جهان ناکام ماند و ششم شد

حمایت رییس فدراسیون جهانی از مستقل شدن رویینگ در ایران

جوابیه سازمان خصوصی‌سازی درباره نحوه قیمت‌گذاری و عرضه مجموعه ورزشی تنیس استقلال تهران

دومین دیدار رسمی محمود خسروی وفا با رئیس جدید کمیته بین المللی المپیک

بازگشت درخشان ستاره چینی تنیس زنان در ۳۶ سالگی

تیم ملی تنیس روی میز به جمع ۸ تیم برتر آسیا صعود کرد

اتحاد چین و ایتالیا برای حمایت از آتش‌بس المپیک

یک طلا و ۲ نقره معینی و عالی پور در وزنه برداری جهان/ اعجوبه ۲ طلا را به ایرانی‌ها نداد

خنک شدن مسیر تاریخی کورتینا برای درخشش المپیکی

گلایه های یکی از مدیران استانی از وزارت و ورزش و جوانان

المپیک 2028 با امضای گوگل

پینگ پنگ باز نونهال ایران در کانتندر تونس مدال برنز گرفت

حضور وزیر ورزش در اردوی تیم ملی قایقرانی روئینگ بانوان

بحران میزبانی بریزبن در آستانه المپیک ۲۰۳۲

دعوت از ورزشکاران برای مشارکت در آینده جنبش المپیک

معرفی برندگان جوایز بازی جوانمردانه المپیک پاریس ۲۰۲۴ در موزه المپیک

بازداشت دو نفر در پرونده فساد المپیک زمستانی میلان – کورتینا

شاهکار تیم ملی تنیس روی میز در مقابل کره جنوبی ناتمام ماند

مجموعه ورزشی تنیس استقلال  و شوالیه ها

جوابیه سازمان خصوصی‌سازی درباره نحوه قیمت‌گذاری و عرضه مجموعه ورزشی تنیس استقلال تهران

اختصاص ۱۰۰۰ متر زمین به فدراسیون بدمینتون با دستور وزیر

محسن بختیار نایب قهرمان پاراوزنه برداری قهرمانی جهان شد

تنیس روی میز ایران از پس چین برنیامد

شکست نفر دوم تنیس روی میز جهان مقابل نابغه ۱۶ ساله ایران

تیم ملی تنیس روی میز به جمع ۸ تیم برتر آسیا صعود کرد

گزارش تصویری اختصاصی مراسم بدرقه کاروان سفیران امید و اقتدار

مراسم بدرقه کاروان سفیران امید و اقتدار

حضور امیر سرخوش در مرحله انتخابی مسابقات اسنوکر آزاد اسکاتلند ۲۰۲۵

المپیک 2028 با امضای گوگل

اسطوره گلف جهان زیر تیغ جراحی

آغاز ساخت مقر جدید فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی در بوداپست

بازگشت درخشان ستاره چینی تنیس زنان در ۳۶ سالگی

رقابت ۱۵ کاندیدا برای ریاست فدراسیون بدنسازی/ غیبت نصیرزاده