میزبانی در گفتگو با منهای فوتبال درباره ی اینکه رییس جدید فدراسیون دوچرخه سواری چگونه می تواند به این رشته کمک کند تا دوباره در مسیر پیشرفت قرار بگیرد، بیان کرد: در وهله اول، امیدوارم رییس بعدی فدراسیون دوچرخه سواری پشتوانه مالی داشته باشد و با مهره چینی خوب و استفاده از مشاوره های درست، بتواند دوچرخه سواری را نجات دهد در غیر این صورت فکر نکنم با چشم دوختن به بودجه دولتی، کسی بتواند موفقت چشم گیری به دست بیاورد و امیدی به بهبودی وضعیت نباید داشت.
دوچرخه سوار پیشین تیم ملی با اشاره به شیوع دوپینگ در بین دوچرخه سواران ایران گفت: ما نیاز مبرمی داریم که دوچرخه سواران و جامعه دوچرخه سواری ایران پاکسازی شوند. استفاده از داور و دوپینگ در دوچرخه سواری ایران رخنه کرده و مشکل بسیار اساسی است. اعتقادم بر این است حتی اگر ما رییس فدراسیونی داشته باشیم که از لحاظ مالی و مدیریتی قوی باشد اما نتواند معضل دوپینگ را حل کند،دوچرخه سواری پیشرفت نخواهد کرد.
نماینده ایران در المپیک 2016 ریو، در پاسخ به این پرسش که رییس فدراسیون چگونه می تواند مشکل دوپینگ را ریشه ای برطرف کند، تصریح کرد: از گوشه و کنار می شنوم نفراتی می خواهند کاندیدا شوند و دارند برای خود هوادار جمع می کنند که سابقه دوپینگ و محرومیت دارند و خودشان مافیای دوپینگ راه انداخته اند. امیدوارم چنین افرادی حتی نتوانند کاندیدا شوند. حتما باید فردی که نامزد انتخابات می شود سابقه پاک و گذشته سرافرازی داشته باشد نه اینکه در کارنامه ورزشی خود دارای سوسابقه باشد.
رکابزن باسابقه ایران در مورد دیگر مشکلات دوچرخه سواری گفت: دوچرخه سواری ایران از وجود ورزشکاران نخبه و با استعداد تهی است بنابراین باید بستری آماده شود تا جوانان با استعداد و علاقه مند جذب شوند. در حال حاضر این بستر را نداریم و با چند دوچرخه سوار عادی هم نمی توان تیم ملی را تقویت کرد. البته هر کسی که رییس فدراسیون شود و اگر تمام شرایط لازم را هم دشته باشد، حداقل باید چهار تا پنج سال کار کند تا شاهد پیشرفت هایی باشیم .مشکل دوچرخه سواری ما ریشه ای است و با یکی، دو سال کار کردن، نمی توان انتظاربهبود شرایط را داشت.
میزبانی در مورد اینکه خیلی از افراد قبل از انتخابات شعارحل مشکلات مالی فدراسیون را می دهند اما بعدا همه چیز در حد همان شعار باقی می ماند، گفت: ورزش حرفه ای رابطه مستقیم با اقتصاد و پول دارد و ورزش حرفه ای باید پشتوانه مالی خوبی داشته باشد. متاسفانه افراد بدون داشتن پشتوانه و بدون مقید بودن به انجام تعهدات خود، در مورد بهبود وضعیت مالی حرف می زنند و تبلیغات می کنند. وقتی رای می آوردند دیگر عملی کردن شعارها برایشان مهم نیست و این مسئله در همه انتخابات ها وجود دارد از ریاست فدراسیون گرفته تا شورای شهر. به نظرم در این شرایط جدا از هوشیاری که باید هیات های استانی داشته باشند، وزارت ورزش هم باید افرادی که کاندیدا می شوند را زیر ذره بین قرار دهد و فردی که توانایی ندارد را تایید صلاحیت نکند.
پیام