Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

نجاتی و قاسمی در نیمه نهایی کشتی قهرمانی جهان/تاب و ساروی از دور رقابت ها کنار رفتند

دوشنبه 25 شهریور 1398 ساعت 03:14

علیرضا نجاتی و امیر قاسمی منجزی به مرحله نیمه نهایی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان راه یافتند و سهمیه المپیک 2020 توکیو را هم از آن خود کردند.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از سایت فدراسیون کشتی، مسابقات سه وزن پایانی رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جهان و گزینشی المپیک از صبح امروز (دوشنبه) در سالن باریس شهر نورسلطان قزاقستان در حال برگزاری است.

 

نتایج کشتی گیران کشورمان تاکنون به شرح زیر است:

در وزن 60 کیلوگرم علیرضا نجاتی در دور نخست با نتیجه 9 بر صفر سیداله تاژایف از ترکمنستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد مقابل هایتم محمود از مصر با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسید و در دور بعد با نتیجه 7 بر صفر از سد کیم سئونگ هاک از کره جنوبی گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این دیدار به مقابل ایوو آنگلوف قهرمان جهان از بلغارستان با نتیجه 3 بر یک به برتری دست یافت و ضمن کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو به مرحله نیمه نهایی راه یافت. نجاتی در این مرحله به مصاف کنچیرو فومیتا قهرمان جهان از کشور ژاپن می رود.

در وزن 77 کیلوگرم محمدعلی گرایی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر و در کمتر از 2 دقیقه کیم هیون وو قهرمان المپیک و جهان از کره جنوبی را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد در مصاف با الوین مورسالیف دارنده مدال برنز جهان از آذربایجان با نتیجه 7 بر 3 پیروز و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله مقابل الکس بیوربرگ کسیدیس از سوئد با نتیجه 9 بر یک مغلوب شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا شانس ادامه کار برای کسب مدال برنز را بدست آورد.

در وزن 130 کیلوگرم امیر قاسمی منجزی در دور نخست با نتیجه 3 بر یک از سد استپان داوید از چک گذشت وی در دور بعد مقابل سرگئی سیمینوف قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک از روسیه با نتیجه 6 بر 4 به پیروزی دست یافت. وی در دور سوم و در مرحله یک چهارم نهایی مومینجان عبداله یف قهرمان بازی های آسیایی از ازبکستان را با نتیجه 3 بر یک مغلوب کرد و ضمن کسب سهمیه المپیک به مرحله نیمه نهایی راه یافت. حریف قاسمی در این مرحله اوسکار پینو هیندس دارنده مدال برنز جهان از کوبا است.

رقابت های نیمه نهایی اوزان فوق عصر امروز برگزار می شود.

همچنین امروز مسابقات شانس مجدد سه وزن دوم برگزار شد که حامد تاب و محمدهادی ساروی نمایندگان کشورمان در اوزان 67 و 97 کیلوگرم با شکست مقابل حریفان خود از دور رقابت ها کنار رفتند.

نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 67 کیلوگرم حامد تاب در دور اول مقابل اسماعیل بوررو مولینا، قهرمان المپیک و جهان از کوبا با نتیجه 9 بر صفر مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. تاب در این گروه مقابل میهایل میهوت از رومانی با نتیجه 5 بر 3 شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 97 کیلوگرم محمدهادی ساروی در دور نخست با نتیجه 5 بر یک از سد پیتر اوهلر از آلمان گذشت وی در دور بعد مقابل کریل میلوف دارنده مدال نقره جهان از بلغارستان با نتیجه 7 بر 3 به برتری دست یافت و راهی مرحله یک هشتم نهایی شد. وی در این مرحله مقابل گابریل روسیلو کایند از کوبا با نتیجه 5 بر 4 پیروز و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. ساروی در این مرحله مقابل آرتور الکسانیان قهرمان جهان و المپیک از ارمنستان در یک کشتی نزدیک با نتیجه 4 بر 3 شکست خورد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه بازنده ها راه یافت. ساروی در این دیدار  مقابل جنگ ایلدیم دارنده برنز المپیک و جهان از ترکیه با نتیجه 7 بر 5 مغلوب شد و از دور رقابت ها کنار رفت.

نجاتی با شکست از حریف منتظر شانس مجدد ماند

نجاتی با شکست از حریف منتظر شانس مجدد ماند

محمد بناء: کناره گیری من فقط گمانه زنی رسانه ها بود

محمد بناء: کناره گیری من فقط گمانه زنی رسانه ها بود

شاگرادان بنا با سه برنز چهارم جهان شدند

شاگرادان بنا با سه برنز چهارم جهان شدند

گرایی با حضور در دیدار رده بندی کشتی جهان سومین سهمیه المپیک را کسب کرد

گرایی با حضور در دیدار رده بندی کشتی جهان سومین سهمیه المپیک را کسب کرد

تیم ملی کشتی آزاد عازم قزاقستان شد

تیم ملی کشتی آزاد عازم قزاقستان شد

شکست نجاتی و منجزی در نیمه نهایی قهرمانی جهان/ گرایی در گروه بازنده ها

شکست نجاتی و منجزی در نیمه نهایی قهرمانی جهان/ گرایی در گروه بازنده ها

پیروزی گرایی مقابل قهرمان کشتی المپیک و جهان

پیروزی گرایی مقابل قهرمان کشتی المپیک و جهان

نفرات برتر 4 وزن اول کشتی قهرمانی جهان مشخص شدند/سهم ایران یک برنز

نفرات برتر 4 وزن اول کشتی قهرمانی جهان مشخص شدند/سهم ایران یک برنز

شکست ساروی و طاهری در نیمه نهایی کشتی قهرمانی جهان

شکست ساروی و طاهری در نیمه نهایی کشتی قهرمانی جهان

عبدولی از راهیابی به فینال کشتی قهرمانی جهان بازماند/ دلخانی به شانس‌مجدد رسید

عبدولی از راهیابی به فینال کشتی قهرمانی جهان بازماند/ دلخانی به شانس‌مجدد رسید

اعلام زمان ثبت نام انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

رحیمی: بازی‌های آسیایی«دهکده» ندارد؛ استقرار ورزشکاران در هتل یا کشتی

آغاز کار نمایندگان ایران در بازی‌های المپیک دانش‌آموزی

توماس باخ: منتظر فرصتی هستم تا به کشور بزرگ و شکوهمند ایران سفر کنم

اعزام ووشوکاران ایران به جام جهانی ساندا

رحیمی: سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان به‌زودی معرفی می‌شود

حضور خسروی‌وفا در نشست منطقه ای آسیای میانه

کسب سهمیه قهرمانی جهان توسط ندا شهسواری

گسست عاطفی تیم ملی فوتبال با جامعه و غفلت دست اندرکاران

کشتی با چوخه در گود زینل‌خان؛ میراثی از پهلوانی و همبستگی مردمی

زمان برگزاری مجمع فدراسیون ژیمناستیک مشخص شد

غول گرجی رییس فدراسیون شد

اعزام کاروان ایران به المپیک دانش آموزی صربستان/ پرچم‌داران کاروان مشخص شدند

دنیامالی: آینده خوبی را برای دوومیدانی متصورم

صعودی در سکوت ؛ وقتی فوتبال دیگر صدای مردم نیست

شکست تیم ملی برابر استرالیا/پایان کار بسکتبالیست‌ها در کاپ آسیا

هدایی به مدال مسابقات پینگ پنگ اسلوونی نرسید

تغییر زمان مسابقات قهرمانی جهان ووشو

چرا صفحه نمایش از ورزشگاه جذاب تر شده است؟

ژاپن و استرالیا حریفان تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران در کاپ آسیا