Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

وقتی پای یک حریف ناشناخته به میان می آید!

مشکل تازه برای تیم ملی تیراندازی ایران

چهارشنبه 14 اسفند 1398 ساعت 01:27

تیم ملی تیراندازی ایران پس از بازگشت از مسابقات و اردوی دانمارک و آلمان که با کسب مدال و موفقیت هم همراه بود، به تهران بازگشت اما حضور یک رقیب ناشناخته باعث شد تا برنامه های ملی پوشان برای حضور در المپیک دستخوش تغییر و تحول شود و باید دید این اتفاق چه تاثیری بر روند فعالیت تیم ملی تیراندازی ایران خواهد داشت.


به گزارش منهای فوتبال، پس از آنکه برای نخستین بار کاوران تیراندازی کشورمان موفق به کسب 6 سهمیه برای حضور در بازیهای المپیک 2020 توکیو شد، با مساعدت های وزارت ورزش و حمایت های کمیته ملی المپیک، ورزشکاران با حضور در مسابقات و اردوهای خارجی خود را آماده حضور در بازیهای المپیک کردند.

مسابقات دانمارک و برپایی اردوهای هانوفر آلمان از جمله این برنامه ها بود اما یک اتفاق عجیب و شیوع ویروس کرونا در نهایت موجب شد تا ضمن تعطیلی برنامه های اردویی تیم ملی، قهرمانان کشورمان از خانه و در شرایطی خاص تمرینات خود را دنبال کنند.

البته این اتفاق برای سایر رشته های دیگر هم افتاد و باعث بی برنامه شدن ورزشکاران شد اما شرایط تیراندازی و نوع تمرینات آنان به گونه ای است که نیاز به تمرین در وضعیت خاص را می طلبد و باید دید با این اوصاف، فدراسیون تیراندازی و کادر فنی چه برنامه ای برای ادامه مسیر دارد.

آن طور که به نظر می رسد قرار است قهرمانان کشورمان تا 19 اسفندماه و تحت نظارت از راه دور کادر فنی، به مرور تمرینات پرداخته و به اصطلاح به صورت خشک تمرینات خود را دنبال کنند تا پس از سپری شدن این زمان، در خصوص ادامه فعالیت تصمیم گیری شود.

از سویی دیگر سلامت و امنیت جانی و روانی ورزشکاران مساله ای مهم است که باید به آن دقت شود اما امیدواریم این نوسان برنامه تمرینی تیم ملی، اثری در ثبت رکوردها و امتیازهای ملی پوشان اعزامی در بازیهای المپیک 2020 توکیو نداشته باشد.

مهیار صداقت: وضعیت این روزهای تیراندازی چندان خوب نیست

مهیار صداقت: وضعیت این روزهای تیراندازی چندان خوب نیست

فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت باد

سومین نشست‌ کمیسیون بین الملل کمیته ملی المپیک برگزار شد

تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

تفاهم نامه همکاری کمیته المپیک ایران و مجارستان

احمدآباد به دنبال گرفتن میزبانی المپیک!

انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به تعویق افتاد

راهبردهای ورزش برای جامعه ملتهب، گذر از فقدان تا امکان

ورزش زنان در آتش و آفتاب: پیامدهای جنگ بر تهدید، تاب‌آوری و تولد فرصت

یادمان شهدای ورزشکار تجاوزات رژیم صهیونی به کشورمان در موزه ملی ورزش به نمایش در می آید

صعود ۶ پله‌ای والیبال ایران در رنکینگ لیگ ملت‌ها

فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تسلیت و تعزیت عرض می نماییم

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

فریبا محمدیان: کشتار زنان در هیچ قانونی مورد حمایت نیست

تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»

ما را غم خویشتن نبود…

علی نژاد: انتظار داریم IOC اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کند

امضاء تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر

وضعیت انتخابات فدراسیون‌ها در شرایط جنگ؛ تاکید بر برگزاری مجامع

محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و درخواست واکنش فوری از کمیته بین المللی المپیک (IOC)

ورزش، صدای صلح و سنگر ایستادگی