Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

فرزانه فصیحی؛ دوومیدانی کار اضافه ای که هم چنان رکورد می زند!

دوشنبه 28 بهمن 1398 ساعت 12:40

رکوردشکنی های فرزانه فصیحی دوومیدانی کار 60 متر زنان ایران نشان داد اگر مدیریت صحیح در بخش زنان صورت بگیرد شاید آن ها نیز بتوانند عملکرد خودر ا بهبود ببخشند؛ کمااینکه در زمان ریاست کیهانی در فدراسیون ،بارها فصیحی و دختران دوومیدانی کار به خاطر عدم توجه کافی و اعزام نشدن به میادین بین المللی از مسئولان انتقاد کردند اما رییس و مسئولان گاهی حتی با ادبیات نادرست پاسخ آن ها را دادند.

به گزارش منهای فوتبال، فرزانه فصیحی رکوددار 60 متر زنان ایران چندماهی است که با هزینه و اسپانسر شخصی خارج از ایران تمرین می کند و در این مدت توانسته عملکرد گذشته خود را بهبود ببخشد و  یک اتفاق مهم را رقم زد و سهمیه رقابت های جهانی داخل سالن را کسب کرد.

فصیحی در آخرین مسابقه خود بازهم رکورد ایران را بهبود بخشید و توانست 60 متر را در رقابت های ترکیه در 7 ثانیه و 25 صدم ثانیه بدود و رکورد قبلی خود را 4 صدم دیگر ارتقا ببخشد.

یکی از مسائلی که در زمان اعلام ورودی مسابقات مختلف دوومیدانی و البته اعزام های بین المللی به چشم می آید؛ فاصله زیاد دوومیدانی کاران زن ایران با این رکوردهاست. حتی مسئولان فدراسیون نیز بارها این را گفته اند که  دختران ایران توانایی رقابت سطح بالا را ندارند اما عملکرد چند ماهه فصیحی ثابت کرده آن چه که در دوومیدانی زنان ایران وجود ندارد استعداد نیست؛ بلکه پول و توجه کافی است. 

قطعا فدراسیون دوومیدانی نیز به مانند دیگر فدراسیون ها بودجه دارد اما بیش از آن که این هزینه ها صرف استعداد زنان  شود به دوومیدانی کارانی اختصاص داده می شود که بتوانند بیش از دیگران مسئولان را برای گرفتن پول مجاب کنند!

در سال های اخیر مجید کیهانی و البته روسای قبل از او همواره با دختران دوومیدانی کار با مشکل مواجه بودند و در اعزام ها از عدم کیفیت لازم آن ها صحبت می کردند؛ بدون آن که در نظر بگیرند این پایین بودن سطح به عدم کارآیی فدراسیون باز می گردد؛ نه  فقط خود ورزشکاران. 

قبل از بازی های داخل سالن آسیا فصیحی یکی از دخترانی بود که به عملکرد کیهانی انتقاد داشت و از اینکه رییس وقت فدراسیون حتی جواب پیام های او را هم نمی دهد ابراز ناراحتی کرد.

مجید کیهانی هم در زمان اعزام تیم به بازی های آسیایی جاکارتا در واکنش به اعتراض فصیحی و دیگر دوومیدانی کار زن اعلام کرد که هیچ فرد اضافه ای به جاکارتا نمی رود! حالا همین دوومیدانی کاری که جزو افراد اضافه مورد خطاب کیهانی بود به عملکرد خوبی در این مدت رسیده است.

از این دست مسائل نه فقط برای فصیحی بلکه برای بسیاری از دختران دوومیدانی کار رخ داده است که در زمان اعزام ها با انتقاد مسئولان رو به رو می شوند و می گویند تا خودشان را ثابت نکنند اعزام نمی شوند!

نکته جالب توجه این است که هیچ یک از مدیران و روسای فکر نمی کنند که وظیفه آن هاست که این دختران مستعد را پرورش بدهند و اگر رکوردهای آن ها پایین است از مدیریت نادرست این مدیران بوده است.

فصیحی به مانند دیگردونده های دختر استعداد و توانایی داشته و دارد اما اگر در این چند ماه در اروپا تمرین نمی کرد هیچ گاه نمی توانست عملکرد بهتری را از خود نشان دهد. 

بنابراین رییس آینده فدراسیون دوومیدانی باید به خوبی این موضوع را بداند که وظیفه بهبود رکوردهای تمام ورزشکاران برعهده او و مجموعه اش است. اگر حسن تفتیان رکورد می زند و فدراسیون به آن افتخار می کند، پایین بودن رکورد زنان هم متوجه همان فدراسیون است.

 

شبنم روحی

فرزانه فصیحی هم نماینده دوومیدانی ایران در توکیو شد

فرزانه فصیحی هم نماینده دوومیدانی ایران در توکیو شد

فرزانه فصیحی در رقابت‌های بین‌المللی ترکیه قهرمان شد

فرزانه فصیحی در رقابت‌های بین‌المللی ترکیه قهرمان شد

فرزانه فصیحی:سختی‌ها را به فال نیک می‌گیرم/ برای صرب‌ها بازدهی مالی در ورزش زنان مهم نیست

فرزانه فصیحی:سختی‌ها را به فال نیک می‌گیرم/ برای صرب‌ها بازدهی مالی در ورزش زنان مهم نیست

رکوردشکنی مجدد فصیحی در استانبول

رکوردشکنی مجدد فصیحی در استانبول

تاریخ سازی فرزانه فصیحی در  دوومیدانی ایران

تاریخ سازی فرزانه فصیحی در دوومیدانی ایران

تنها لژیونر دوومیدانی ایران، لژیونر نیست!

تنها لژیونر دوومیدانی ایران، لژیونر نیست!

آغاز تمرینات فصیحی در باشگاه پارتیزان بلگراد صربستان

آغاز تمرینات فصیحی در باشگاه پارتیزان بلگراد صربستان

فصیحی پرامتیاز ترین ورزشکار لیگ دوومیدانی بانوان شد

فصیحی پرامتیاز ترین ورزشکار لیگ دوومیدانی بانوان شد

روزهای خوب هندبال ایران

اسب ۱۲ نفر برای انتخابات زین شد؛ پرش رئیس یک فدراسیون دیگر به سوارکاری

وقتی متن سخنرانی وزیر ورزش گم می‌شود!!!

قهرمانی قره گوزلو در مسابقات اسنوکر کیو تور خاورمیانه

انتصاب اعضای اصلی کمیته بولینگ فدراسیون

اگر من جای وزیر بودم ...

امان‌الله پاپی به مدال برنز پرتاب نیزه پارادوومیدانی جهان رسید

فرصت سوزی والیبال در مسابقات قهرمانی جهان 2025

نماینده OCA مطرح کرد: استفاده از هوش مصنوعی و تکنولوژی ویژگی برجسته بازی های آسیایی آیچی-ناگویا خواهد بود

والیبال ایتالیا قهرمان جهان شد

مجلس اصلاحات بودجه را از خود شروع کند/ بودجه زمین گلف مهمتر است یا آموزش و پرورش سیستان بلوچستان؟

نگرانی اهالی از رانش زمین در محل پروژه‌های المپیک زمستانی میلان–کورتینا

"امید ایران" شعار کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان

صندلی ریاست کمیته بین‌المللی پارالمپیک در اختیار «پارسونز» باقی ماند

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

پایان ۱۵ سال ریاست جان کوتس بر دادگاه حکمیت ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد

قهرمانی قاطع نابغه تنیس جهان در توکیو

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

تأکید رئیس IOC بر نقش پررنگ ورزش در سلامت عمومی سازمان ملل

نوآوری‌های تازه فدراسیون جهانی اسکی برای ارتقای ایمنی و داوری المپیک زمستانی ۲۰۲۶

کنفرانس بین‌المللی حمایت از مالکیت فکری پیش از بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۶

در ادامه سیاست‌های خود علیه ورزشکاران تراجنسیتی، حمله ترامپ به ایالت مینه‌سوتا

حمایت IOC از «طرح احیای ورزش فلسطین» و تأکید بر نقش صلح آمیز المپیک

تردیدها در لوزان؛ امیدواری روسیه و بلاروس پس از تصمیم تازه IPC

چالش‌های فدراسیون‌ها پیش از برگزاری بازی‌های آسیای جنوب‌شرقی ۲۰۲۵ در تایلند

انتقاد از محرمانه بودن کارگروه جدید IOC برای حمایت از دسته زنان

نگاهی به ورزش پارا

مدال طلای پارادوومیدانی ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان

راهیابی ٣ سنگ‌نورد ایران به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶

هاجر صفرزاده نایب قهرمان مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی جهان شد

سعید افروز رکورد جهان را شکست و قهرمان پرتاب نیزه شد

پرچمداران کاروان ایران در بازی‌های آسیایی بحرین مشخص شدند

صعود تاریخی سینا ولیزاده به رنکینگ ۱۳ جهانی پاکت بیلیارد

وفات حضرت معصومه(س) تسلیت باد

خسروی‌وفا با حکم رئیس جمهور عضو شورای عالی ورزش شد

آغاز نسخه تازه IOC برای خبرنگاران جوان در داکار ۲۰۲۶

المپیزم۳۶۵؛ حمایت از ۱۵ برنامه رده‌های پایه برای توسعه اجتماعی از طریق ورزش

تأثیر «متوسط» بازی‌های المپیک پاریس بر اقتصاد