Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

پیروزی والیبالیست های ایران بر قزاقستان با ترکیبی متفاوت

چهارشنبه 18 دی 1398 ساعت 01:10

تیم ملی والیبال ایران در دومین مسابقه خود در انتخابی المپیک مردان قاره آسیا با ترکیب متفاوت نسبت به بازی نخست به میدان رفت و قزاقستان را در سه ست متوالی شکست داد.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل  از سایت فدراسیون والیبال، تیم ملی والیبال ایران از ساعت 11 و 30 دقیقه امروز (چهارشنبه) در دومین دیدار خود در مسابقات انتخابی المپیک 2020 توکیو در مجموعه ورزشی جیانگمن به مصاف قزاقستان رفت.

ملی‌پوشان کشورمان در سه ست متوالی این مسابقه با امتیازهای  28 بر 26، 25 بر 16 و 25 بر 18 حریف خود را شکست دادند و به دومین پیروزی خود در این رقابت‌ها دست یافتند تا همچنان صدرنشین گروه نخست رقابت‌های انتخابی المپیک در گروه مردان قاره آسیا باقی بمانند.

ایگور کولاکوویچ در ابتدای این مسابقه از ترکیب مرتضی شریفی، مجتبی میرزاجانپور، پوریا یلی، علی شفیعی، علی‌اصغر مجرد، محمدرضا موذن و جواد کریمی استفاده کرد که نسبت به بازی نخست تیم ایران متفاوت بود.

تیم ایران در ست نخست رقابت نزدیکی با حریف داشت و در اکثر اوقات امتیازها برابر بود. در ادامه این ست رضا عابدینی نیز به زمین مسابقه آمد و در نهایت ملی‌پوشان ایران 28 بر 26 نتیجه ست نخست را از آن خود کردند.

ست دوم مسابقه ایران و قزاقستان مانند ست نخست بسیار نزدیک دنبال شد. در شروع این ست ترکیب ایران تغییری نسبت به ست نخست نداشت. در ادامه ست ملی‌پوشان ایران کنترل بازی را در دست گرفتند و برتری خود را به حریف نشان دادند. در نهایت این ست نیز 25 بر 16 به سود ایران به پایان رسید.

در ست سوم نیز ترکیب ابتدای ایران تغییری نکرد و ملی پوشان کشورمان با شکست 25 بر 18 قزاقستان در این ست، در نهایت سه بر صفر فاتح میدان شدند تا با 6 امتیاز صدرنشین گروه باقی بمانند.

داورانی از ژاپن و قطر به عنوان داوران اول و دوم، قضاوت دیدار ایران و قزاقستان را بر عهده داشتند.

تیم ملی والیبال ایران فردا (پنجشنبه) در سومین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف چین میزبان این رقابت‌ها می‌رود.

در نخستین دیدار امروز تیم ملی والیبال قطر با شکست سه بر صفر استرالیا شگفتی ساز شد و در صدر جدول گروه دوم این رقابت ها قرار گرفت. قبل مسابقه ایران و قزاقستان نیز، تیم ملی والیبال کره جنوبی سه بر صفر هند را شکست داد.

تیم‌های ملی والیبال وارد تهران شدند

تیم‌های ملی والیبال وارد تهران شدند

حریفان والیبال ایران در المپیک مشخص شدند

حریفان والیبال ایران در المپیک مشخص شدند

24 تیم المپیکی  والیبال مشخص شدند

24 تیم المپیکی والیبال مشخص شدند

ملی پوشان والیبال کشورمان المپیکی شدند

ملی پوشان والیبال کشورمان المپیکی شدند

یک گام تا المپیک توکیو؛ ایران با شکست کره فینالیست شد

یک گام تا المپیک توکیو؛ ایران با شکست کره فینالیست شد

 ایران با شکست میزبان، صدرنشین ماند/ کره جنوبی حریف بعدی ملی‌پوشان

ایران با شکست میزبان، صدرنشین ماند/ کره جنوبی حریف بعدی ملی‌پوشان

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ

از گردهمایی مربیان تیم‌های ملی تا سخن از ایجاد سیستم

سه المپین اسکی ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

مازندران قهرمان رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور شد

اعلام ترکیب تیم ملی پینگ‌پنگ زنان ایران در قهرمانی جهان

نقبی بر نخستین دوره همایش مربیان تیم های ملی

وقتی پیام تسلیت فدراسیون رزمی، زخم ها را تازه می‌کند

پاکدامن رییس کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک شد