Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

کره‌جنوبی میزبان المپیک زمستانی 2024

جمعه 15 آذر 1398 ساعت 01:28

پیونگ‌چانگ کره‌جنوبی در نشست ماه ژانویه هیات اجرایی کمیته بین‌المللی المپیک به عنوان میزبان بازی‌های زمستانی جوانان در سال 2024 معرفی می‌شود.

به گزارشمنهای فوتبال و به نقل از فارس، پیونگ‌چانگ و گانگ‌نیونگ در سال 2024 میزبان المپیک زمستانی 2024 خواهند بود. قرار است این میزبانی به صورت رسمی در نشست کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) که ماه ژانویه برگزار می‌شود، به کره جنوبی داده شود.

این امکان به کره‌شمالی هم داده شده تا به برگزاری بازی‌ها کمک کند. کره شمالی و جنوبی امیدوارند بتواند برای بازی‌های 2032 به صورت مشترک درخواست میزبانی کنند؛ هر چند این موضوع به خاطر قطع مذاکرات بین دو کشور کمرنگ شده است.

اگر کره‌شمالی در المپیک زمستانی جوانان در سال 2024 به کره جنوبی کمک کند، برای نخستین بار خواهد بود که 2 کره به صورت مشترک این بازی‌ها را سازماندهی می‌کنند.

توماس باخ در این خصوص اعلام کرد، میزبانی به صورت رسمی در نشست 10 ژانویه هیات اجرایی در صورت که اعضا موافقت کنند، به کره‌جنوبی داده می‌شود.

پیونگ‌چانگ در سال 2018 میزبان بازی‌های المپیک زمستانی بود به همین دلیل رویدادهای جوانان در سال 2024 هم در همین ورزشگاه‌ها برگزار خواهد شد. المپیک زمستانی جوانان در سال 2020 به میزبانی لوزان سوئیس برگزار می‌شود.

برگزاری نشست هماهنگی بازی های آسیایی با ۴ رشته

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو

مدال‌های فاقد سهمیه آسیایی برای MMA/ این رشته به ناگویا اعزام می‌شود؟

رنکینگ ۵ جوانان جهان برای بنیامین/ صعود خوب نوید شمس در رده‌بندی بزرگسالان

اسامی ۱۸ کاندیدای ریاست فدراسیون بدنسازی/ نصیرزاده باز هم ثبت نام کرد!

شیخ قطری رییس شورای المپیک آسیا شد

سند مجموعه ورزشی آزادی پس از نیم قرن صادر شد

دو پیروزی ارزشمند سرخوش در مرحله مقدماتی اسنوکر آزاد ولز 2026

جهت حضور درانتخابات رئیس جدید OCA؛رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک عازم تاشکند شدند

قهرمانی و نایب قهرمانی یخنوردان ایران در جام جهانی سوئیس

پایان مهلت قانونی ریاست دو فدراسیون!

مدال برنز بنیامین فرجی در مسابقات بین‌المللی قطر

تشکیل کمیته دیپلماسی در شورای عالی ورزش

بنیامین فرجی قهرمان مسابقات قطر شد

لیست المپیک ۲۰۲۸ نهایی شد/ آغاز رقابت‌ها بر سر ۱۰۵۰۰ سهمیه

برای هر موفقیتی نباید هورا کشید؛ دنیامالی: کشتی گیر ما شق القمر نکرد که فنی ترین شد و دنبال زمین بود

پولادگر سرپرست کاروان ایران در پاراآسیایی ناگویا ژاپن شد

المپین‌های اسکی ایران ویزای ایتالیا گرفتند

اولین اظهار نظر محمد بنا پس از سرمربی‌گری آذربایجان

جهت حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶؛ حیدری: تنها یک سهمیه به سوارکاری تعلق گرفت