Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

ممانعت و تعلل نابه جا برای ابلاغ حکم ساعی

پنجشنبه 30 دی 1400 ساعت 06:36

پس از گذشت چند هفته از انتخاب هادی ساعی به عنوان رئیس جدید فدراسیون تکواندو کشورمان کماکان حکم ریاست ساعی معلق در بخش های مختلفی مانده و پاسخ قابل قبولی نیز در زمینه این تعلل اعلام نمی شود. 

با وجود اینکه احکام دیگر روسای فدراسیونی که مجمع انتخاباتیشان پس از تکواندو برگزار شده را خیلی زود صادر کردند، کماکان صدور حکم هادی ساعی در هاله ای از ابهام باقی مانده است. مسئله ای که جز لطمه به این فدراسیون مدال آور و زیر سوال بردن افراد تصمیم گیرنده نخواهد بود. 
خبر انتخاب هادی ساعی به عنوان رئیس فدراسیون تکواندو ایران بازتاب گسترده ای داشته و «چو» رئیس فدراسیون جهانی نیز از این انتخاب استقبال کرد و تبریک گفت. پرافتخارترین المپین ایرانی و قهرمان رشته تکواندو به ریاست این فدراسیون انتخاب شده است و می تواند پیامدهای مثبتی برای چهره ورزش ایران در دنیا داشته باشد و اعتباری برای ورزش کشورمان کسب کند. اما تعلل در ابلاغ حکم و ممانعت از آن می تواند خدشه های بسیاری بر اعتبار و آینده فدراسیون تکواندو داشته باشد. 
آیا هدف تصمیم گیرندگان این است که نگاه مسئولان کمیته بین المللی المپیک و فدراسیون جهانی را نسبت به فدراسیون تکواندو ایران نیز حساس کنند تا فدراسیون های در خطر تعلیق را افزایش دهند؟
بازی های آسیایی هانگژو و المپیک پاریس نزدیک هستند و فدراسیون تکواندو که نقش بسزایی در مدال آوری و کسب موفقیت کاروان های ایرانی دارد بلاتکلیف باقی مانده است. سنگ اندازی ها و ممانعت از به آرامش رسیدن فدراسیون های مدال آور ایران در رویداهای مهم چیزی جز خودزنی مسئولان ورزش کشور نخواهد بود. 
حسین محمدی

راهبردهای ورزش برای جامعه ملتهب، گذر از فقدان تا امکان

ورزش زنان در آتش و آفتاب: پیامدهای جنگ بر تهدید، تاب‌آوری و تولد فرصت

یادمان شهدای ورزشکار تجاوزات رژیم صهیونی به کشورمان در موزه ملی ورزش به نمایش در می آید

صعود ۶ پله‌ای والیبال ایران در رنکینگ لیگ ملت‌ها

فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را تسلیت و تعزیت عرض می نماییم

یک ایرانی ناظر مسابقات شمشیربازی یونیورسیاد شد

فریبا محمدیان: کشتار زنان در هیچ قانونی مورد حمایت نیست

تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»

ما را غم خویشتن نبود…

علی نژاد: انتظار داریم IOC اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کند

امضاء تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و جمعیت هلال احمر

وضعیت انتخابات فدراسیون‌ها در شرایط جنگ؛ تاکید بر برگزاری مجامع

محکومیت حملات رژیم صهیونیستی و درخواست واکنش فوری از کمیته بین المللی المپیک (IOC)

ورزش، صدای صلح و سنگر ایستادگی

بیانیه وزارت ورزش در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران

دومین شکست والیبال ایران در لیگ ملت‌ها

قهرمانی پینگ‌پنگ‌باز ایران در رده سنی زیر ۱۳ سال مسابقات نروژ

اعزام تیم ملی تیراندازی با کمان به سنگاپور

۴ مدال نمایندگان ایران در روز نخست مسابقات پاراکانو قهرمانی آسیا

پایان کار خدمتی در جام جهانی مونیخ/ نوروزیان در تفنگ بادی به فینال نرسید