Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

سرمایه گذاری در بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای ناگویا و لس آنجلس

سه شنبه 11 شهریور 1404 ساعت 06:22

نشست هماهنگی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دوبی به ریاست وزیر ورزش و جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.

نشست هماهنگی بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دوبی، امروز صبح (سه شنبه ۱۱ شهریور ماه) در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی در ادامه نشست‌های کارشناسی خود، شرایط تیم‌های ملی معلولین و توانیابان ایران را برای شرکت در پنجمین دوره بازیهای پاراآسیایی جوانان را بررسی کرد.

در این جلسه که به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان و با حضور روسای کمیته ملی پارالمپیک، فدراسیون ورزش‌های توانیابان و معلولین، تکواندو، ورزش‌های نابینایان و انجمن‌های مربوطه برگزار شد، به تفکیک شرایط آمادگی و پیش بینی مدال آوری تیم‌های ملی اعزامی به این رقابت‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان از ۱۶ تا ۲۳ آذر ماه سال جاری با میزبانی امارات متحده عربی در شهر دوبی برگزار خواهد شد. تاکنون حضور ۴۰ کشور در این دوره از مسابقات قطعی شده است. بر اساس آخرین اعلام کمیته برگزاری بازی‌ها، رقابت‌ها قرار است در یازده رشته پارا دوومیدانی، پارا شنا، پارا وزنه برداری، پاراتیراندازی با کمان، پارا تنیس روی میز، پارا تکواندو، پارا بدمینتون، پارا مچ اندازی، بسکتبال با ویلچر، گلبال و بوچیا برگزار شود.

کاروان ورزش ایران که عنوان مدافع قهرمانی این آوردگاه معتبر را دارد، در صدد است برای تثبیت جایگاه اولی خود در بازی‌های پاراآسیایی جوانان، با ترکیبی کامل و پرتعداد در همه رشته‌ها به میدان برود.

نخستین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان سال ۲۰۰۹ برگزار شد و این بازی‌ها از آن زمان تا کنون به طور منظم، هر چهار سال یک بار انجام شده است.

ورزش جانبازان و توان یابان کشورمان که در تمامی ادوار این مسابقات حاضر بوده است، در سال‌های ۲۰۰۹ توکیو، ۲۰۱۳ کوالالامپور و ۲۰۱۷ دوبی به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. چهارمین دوره سال ۲۰۲۱ در منامه برگزار شد که کاروان ایران توانست در عملکردی تحسین برانگیز با کسب ۴۴ مدال طلا، ۵۳ نقره و ۲۵ برنز بر سکوی قهرمانی قرار بگیرد.

برترین کشور آسیایی در جدول مدالی این بازی‌ها ژاپن است و بعد از آن ایران با مجموع ۳۶۷ مدال رتبه دوم را در اختیار دارد. مسئولان کمیته ملی پارالمپیک با نگاه راهبردی به بازی‌های پاراآسیایی جوانان و دفاع از عنوان قهرمانی خود در دوبی ۲۰۲۵، تمهیدات لازم را برای حفظ این جایگاه ارزشمند از سال گذشته آغاز کرده اند.

طوری که از شهریور سال ۱۴۰۳ تمرینات تیم‌های ملی اعزامی به این بازی‌ها آغاز و تاکنون ۹۴ مرحله اردو برگزار شده است.

رویکرد جدی کمیته ملی پارالمپیک به بازی‌های پاراآسیایی جوانان با هدف پشتوانه سازی برای بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس و بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا صورت گرفته است.

با تصمیم کمیته ملی پارالمپیک، دکتر مریم کاظمی پور، نایب رئیس این کمیته به عنوان سرپرست کاروان اعزامی ایران به بازی‌های ۲۰۲۵ دوبی انتخاب شده است.

این در حالی است که «فرزندان ایران، سفیران پیروزی» به عنوان نام کاروان و «ایمان، ایستادگی، اقتدار» هم به شعار این کاروان در نظر گرفته شده است.

گفتنی است سید محمد شروین اسبقیان، معاون حرفه‌ای و قهرمانی، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، علی رغبتی مشاور وزیر، محمدرضا عابدی محزون، مدیر کل دفتر نظارت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان، اصغر رحیمی، سرپرست کاروان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، مریم کاظمی پور، سرپرست کاوران بازی‌های پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵ دوبی نیز در این نشست تخصصی حضور داشتند. تعداد جلسات کارشناسی کمیسیون نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی با احتساب این جلسه به عدد ۸۸ رسید.

آیا انتخابات فدراسیون انجمن های ورزش های رزمی ابطال می شود؟

اسطوره‌های قلم؛ قهرمانان خاموش ورزش

لغو شبانه مجمع سالیانه فدراسیون والیبال

آقای تقوی والیبال را به حاشیه نبرید

رونی کلمن تسلیم نمی‌شود

۵ مدال پاراسوارکاران ایران در مسابقات منطقه‌ای مِنا

آرژانتین هم حریف والیبال ایران نشد

آرامش ماندگار یا آتش زیر خاکستر در تکواندو

«جلود» شنبه به ایران می‌آید

فلسفه کاتا در کاراته و جایگاه ایران در سطح جهانی

دکتر دنیامالی: دیپلماسی فعال ورزشی باعث ارتقای دیپلماسی کشور می‌شود

جلود: خواسته‌های ایران را برآورده می‌کنم/ نسل جدید ایران می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد

جریمه سنگین تنیسور روس به دلیل رفتار غیر ورزشی در آمریکا

ایران صاحب اولین مدال روئینگ مردان زیر ۲۳ سال در آسیا شد

حذف زودهنگام تنها نماینده جودو ایران در رقابت‌های جهانی جوانان

دیدار رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری با رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک

حاج حسینی و ملکی در دونفره زیر ۲۳ سال روئینگ آسیا مدال نقره گرفتند

شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت صاحب الزمان (عج)

ژیائو گودونگ در یک بازی هیجان‌انگیز، عنوان قهرمانی مسابقات آزاد ووهان ۲۰۲۵ را از آن خود کرد

صعود سخت نوشاد عالمیان به فینال مسابقات ‌چک/ ۲ طلا در انتظار ایران

به بهانه آغاز رقابت های بین المللی بدمینتون جام کاسپین

سرمایه گذاری در بازی‌های پاراآسیایی جوانان برای ناگویا و لس آنجلس

در پنجاه و پنجمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک؛ دکتر فرهادی زاد سرپرست کاروان اعزامی به بازی های داخل سالن و هنرهای رزمی آسیا ۲۰۲۶ شد

دهم دی زمان مجمع کمیته ملی المپیک/ شطرنج از مجمع حذف شد

مربی روس رویینگ وارد ایران شد

رنکینگ نوشاد مجددا دورقمی شد

سایه های تاریک ذهن

فلسفه کاتا در کاراته و جایگاه ایران در سطح جهانی

پایان خوش نوشاد در چک با مدال طلا

تیم دوبل برادران عالمیان نایب قهرمان مسابقات تنیس روی میز فیدر چک شد

والیبال ایران قهرمان جوانان جهان شد/ هت‌تریک با به زانو درآوردن ایتالیا

صعود سخت نوشاد عالمیان به فینال مسابقات ‌چک/ ۲ طلا در انتظار ایران

نشست تخصصی کمیته المپیک برای بازی های آسیایی با دو فدراسیون

حذف زودهنگام زورف از تنیس آزاد آمریکا

ورود نخستین مربی خارجی دوومیدانی به ایران پس از ۵ سال

آرامش ماندگار یا آتش زیر خاکستر در تکواندو

تاکید بر افزایش ورزشکاران سازمان‌یافته در مجمع فدراسیون پزشکی ورزشی

آمریکا هم حریف ایران نشد/ صعود تیم ملی والیبال به فینال قهرمانی جهان

ژیائو گودونگ در یک بازی هیجان‌انگیز، عنوان قهرمانی مسابقات آزاد ووهان ۲۰۲۵ را از آن خود کرد

پیروزی قاطعانه نوشاد مقابل نابغه در مسابقات چک