Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

وزیر ورزش از ارائه خدمات بی‌سابقه بیمه‌ای به قهرمانان خبر داد

يكشنبه 20 خرداد 1403 ساعت 12:13

وزیر ورزش و جوانان خدمات جدید به قهرمانان و پیشکسوتان ورزش را تشریح کرد.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و تاکیدات رییس جمهور شهید درباره توسعه کمی و کیفی ارائه خدمات به قهرمانان، ورزشکاران و پیشکسوتان اظهار کرد: همزمان با ایام فرخنده نورانی‌ترین پیوند هستی، ازدواج حضرت علی و فاطمه (صلوات الله علیه)، صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور خدمات ویژه‌ای را در قالب بیمه تکمیلی درمان، عمر و حادثه به ورزشکاران و همسران گرامی آنها ارائه می‌دهد.

وی در توضیح جزییات این خدمات گفت: خدمات برای کلیه گروه‌های عضویت صندوق در قالب دو طرح عادی و ویژه ارائه خواهد شد و در حالی که در هر دو طرح سقف تعهدات بیمه‌گر نسبت به سال گذشته دو برابر شده سهم ورزشکاران و پیشکسوتان در پرداخت هزینه ها (فرانشیز) از ۳۰ درصد در سال گذشته به ۱۰ درصد در سال‌جاری کاهش یافته است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: گروه یک یعنی مدال‌آوران بازی‌های المپیک و پارالمپیک هیچگونه حق بیمه‌ای در هر دو طرح عادی و ویژه پرداخت نخواهند کرد و ۱۰ درصد سهم آنان از هزینه‌های درمان (فرانشیز) نیز توسط صندوق پرداخت می‌شود. به عبارتی دیگر کلیه خدمات درمانی به این عزیزان در سال جاری طبق تعرفه‌های مصوب رایگان خواهد بود. این در حالی است که در سال گذشته علاوه بر پرداخت ۳۰ درصدی هزینه‌های درمان، درصد قابل توجهی از حق بیمه و بعضاً ۱۰۰ درصد آن توسط ایشان پرداخت می‌شد.

هاشمی در ادامه توضیحات خدمات جدید صندوق حمایت از قهرمان و پیشکسوتان اظهار کرد: برای گروه‌های دو، سه و چهار حق بیمه در طرح عادی رایگان بوده و گروه ۲ در طرح ویژه ۲۰ درصد حق بیمه و گروه‌های سه و چهار ۳۰ درصد آن را پرداخت خواهند کرد.
وی افزود: حق بیمه پرداختی برای گروه پنج در طرح‌های عادی و ویژه به ترتیب ۲۰ و ۳۵ درصد و برای گروه شش ۲۵ و ۴۰ درصد است.

وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: با توجه به توضیحات ارائه شده از جمله ویژگی‌های طرح مذکور افزایش دو برابری سقف تعهدات و خدمات بیمه‌گر، رایگان شدن حق بیمه و هزینه های درمان برای گروه یک، کاهش سهم هزینه‌های درمان برای سایر گروه‌ها از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد (فرانشیز)، رایگان شدن حق بیمه در طرح عادی برای گروه‌های ۲ تا ۴ و کاهش مبلغ پرداختی حق بیمه برای کلیه گروه‌ها در هر دو طرح نسبت به سال گذشته به رغم افزایش دو برابری تعهدات بیمه‌گر خواهد بود.

میلاد حضرت علی(ع) و روز مرد گرامی باد

رئیس کمیته بین المللی المپیک: میلان–کورتینا فصل تازه‌ای در تاریخ المپیک رقم می‌زند

هند با تمام قوا به‌سوی المپیک ۲۰۳۶؛ پیام صریح نخست وزیر برای میزبانی بازی‌ها

نه به المپیکِ قمار؛ موج اعتراض‌ها علیه بازی‌های زمستانی با بخت‌آزمایی دولتی

جدایی معنادار اسطوره تنیس جهان از اتحادیه‌ خودش

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک : ۲۰۲۶ نقطه عطفی در مسیر آینده جنبش المپیک خواهد بود

حسین المسلم: ۲۰۲۶ سالی شلوغ و سرنوشت‌ساز برای ورزش آسیا خواهد بود

ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد

قهرمان المپیک ساختنی است نه خریدنی!!!

مجمع کمیته ملی المپیک لغو شد/ تعیین زمان جدید برگزاری

رضا نوری رییس فدراسیون دانشگاهی شد/ آرا در دور دوم برگشت!

دختران کشتی با محدودیت‌؛ رؤیاهای بزرگ در سالن‌های کوچک

تمدید راهبردی همکاری در چرخه کاراته وان

قدرت تحول‌آفرین ورزش در قاب سینما

لس آنجلس 2028 در مسیر تحقق اهداف درآمدی

ادامه همکاری جهانی تیراندازی با کمان و غول خودروسازی جهان تا ۲۰۲۸

آغاز مسابقات بولینگ انفرادی قهرمانی کشور ۱۴۰۴–۱۴۰۵

چالش‌های فزاینده پیش‌روی المپیک زمستانی میلان–کورتینا

جهش جهانی دوومیدانی؛ از رکورد مخاطب تا بازده اقتصادی بی‌سابقه

ورود پلیس ایتالیا به موضوع مرگ ناگهانی استعداد المپیکی نروژ