Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

ابراهیم جوادی: نتایج کشتی آزاد در حد انتظار نبود

دوشنبه 18 مرداد 1400 ساعت 12:33

 ۸۰ میلیون ایرانی پی گیر کشتی یزدانی و تیلور بودند.

بدن کشتی گیران ما بیدار نبود و طراوت لازم را نداشتند
فدراسیون نقش نظارتی خود را درست ایفا نکرده بود

از نظر کارشناسان و با توجه به فضای جاری در  فدراسیون، احتمال می رفت کشتی آزاد به نتیجه دلخواه نرسد اما اینکه  بدون کسب مدال طلا و تنها با یک نقره و برنز به کار خود پایان دهد، دور از انتظار است.

دارنده ۴ مدال طلای جهان در همین رابطه به "منها فوتبال" گفت:  طی دو سال گذشته هربار منتقدین از شیوه نادرست اداره فدراسیون سخن به میان آوردند برخی از تمامیت خواهان، آنها را به سهم خواهی و اشکال تراشی  متهم کردند در حالی که دیدیم حرف و نظر معدود منتقدینی که سخن حق بر زبان می آوردند درست بود.

ابراهیم جوادی افزود: آزادکاران ما نتوانستند انتظارات را بر آورده کنند چون با سیستم درست و اصولی آماده نشده بودند. خیلی راحت زیر دادند و راحت تر از آن خاک شدند. بدن کشتی گیران ما بیدار نبود و طراوت لازم را نداشتند. سئوال من این است چه کسانی بر تمرینات آنها نظارت می کردند و چرا این همه مدعی نتوانستند عیب و ایراد ها را تشخیص دهند؟  نقش مدیر تیم های ملی در طول این مدت چه بود و چرا رییس فدراسیون که خود یک آزادکار است و ادعای فراوان هم در کشتی دارد متوجه ضعف در شیوه تمرینات نشد؟ همه این افراد در کسب نتایج ضعیف آزادکاران  مقصرند و باید پاسخگو باشند. کسانی که دوره فدراسیون گذشته مدعی بودند و از هر فرصتی برای انتفاد استفاده می کردند اکنون خودشان سکاندار هستند و این نتیجه نازل را به دست آوردند. آیا این آقایان، نباید جوالگوی عملکردشان باشند؟

عنواندار اسبق المپیک خاطرنشان کرد: درگذشته  عده ای کنار گود نشسته بودند و می گفتند لنگش کن، حالا  خودشان مسئولیت های فدراسیون را در اختیار دارند پس چرا نتوانستند نتیجه المپیک گذشته را تکرار کنند.؟  شما بببنید کشوری به نام سن مارینو که  اندازه یک شهر ما هم جمعیت ندارد و در دنیای کشتی ناشناخته است، یک مدال برنز کسب می کندو ما با آن همه پیشینه و جایگاه ، تنها یک نقره بیشتر از آنها به دست می آوریم! شانس آوردیم  ستاره ای به نام یزدانی را داشتیم وگرنه معلوم نبود چه نتیجه ای می گرفتیم.

مربی اسبق تیم ملی تصریح کرد: به اعتقاد من کشتی گیران زیاد مقصر نیستند چون بدن آنها بیشتر از این جواب نمی داد. کادر فنی و مدیر تیم ها مقصرند که نتوانستند ملی پوشان را به مرز آمادگی مطلوب برسانند و فدراسیون مقصر است که نظارت کافی بر حسن انجام کار را انجام نداده بود.این همه مربی و عوامل به توکیو فرستادند که چکار کنند؟ کاش به جای آنها دو نفر از مربیان سازنده همین کشتی گیران را راهی ژاپن می کردند.

وی در پایان تاکید کرد: کشتی گیری که در میدان بزرگی چون المپیک شرکت می کند باید بداند نماینده و امید یک کشور است. برای من قابل قبول نیست، ملی پوش ما فقط یک دوره کشتی بگیرد یا ضربه فنی شود.‌ دوران قهرمانی خودم در مقطعی، ۶ ماه در گیر معالجه گردن آسیب دیده خودم در داخل و خارج بودم. وزن بدنم بسیار بالا رفته بود و باید برای حضور در مسابقه جهانی انتخابی می گرفتم. یک ماه هم بیشتر فرصت نداشتم. علی رغم توصیه پزشکان که مسابقه ندهم به فاصله یک ماه خودم را سر وزن رساندم و سه مسابقه انتخابی برگزار کردم تا جایی که بیهوش شدم و کارم به بیمارستان کشید، با مسئولیت خودم از بیمارستان به روی تشک برگشتم چون می دانستم مردم یک کشور چشم به کشتی های من دارند. بارها آسیب دیده بودم اما تا پای جان برای افتخار آفرینی در میادین بزرگ به روی تشک رفتم و پیروز شدم.
 در هر حال آرزوی ما و مردم ایران موفقیت ورزشکاران خصوصا کشتی گیران است. باور  کنید نزدیک به ۸۰ میلیون پی گیر کشتی حسن یزدانی با حریف آمریکایی بودند. آنها دوست داشتند قهرمانشان پیروز از تشک خارج شود اما این امر اتفاق نیفتاد و همه دلگیر شدند. به اعتقاد من اگر عملکرد حریف به درستی آنالیز می شد و از ماهها قبل  کشتی های تیلور را برای یزدانی شبیه سازی می کردند، چه بسا قهرمان ما خیلی راحت از پس حریف بر می آمد.

معرفی ۶ کاندیدای تائید صلاحیت شده سوارکاری/ رئیس ۸ ساله تائید نشد!

محمود حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد

سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک: علت پلمب را نمی‌دانیم

مانند جمع آوری فرش ها از ذات ورزش صیانت کنید

ثبت نام ۳۱ ورزشکار در انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

خوش طینت: به فعالیت خود در هیات ادامه می دهم

انتخابات هیئت ژیمناستیک استان تهران باطل شد/ دومین ابطال در یک ماه!

جایزه جهانی برای رئیس فدراسیون بدمینتون ایران

سخنی با وزیر محترم ورزش: درآمدی بر ضرورت تفکیک چهارگانه ورزش و نقش‌آفرینی شفاف

وفایی یک قدم تا جدول اصلی اسنوکر قهرمانی انگلستان

نگاهی به وضعیت دستمزد نیروی کار در ایران

مصیبت مزایده اماکن ورزشی و نادیده گرفتن حق مردم ایران

شکست بنیامین فرجی در یک قدمی مدال جهانی رده سنی زیر19 سال

چین میزبان یونیورسیاد زمستانی ۲۰۲۷ شد

کاونتری احتمال حضور روسیه در بازی‌های زمستانی میلان–کورتینا را رد نکرد

وجیهه نقوی سرپرست فدراسیون ژیمناستیک شد/ واکنش اسبقیان به اظهارات اینچه‌درگاهی

صعود گلشادنژاد و اباذری به فینال کاراته قهرمانی جهان/ شکست بهمنیار و حذف سعادتی و مسکینی

آغاز رنکینگ‌های کشوری اسنوکر و پاکت بیلیارد بانوان در هتل آراز

تأیید میزبانی ترکیه برای بازی‌های اروپایی ۲۰۲۷ با امضای توافق‌نامه کشور میزبان

۲ طلا و ۴ برنز شطرنج‌بازان ایران در مسابقات آسیایی نوجوانان

تصویر تازه از دهکده المپیک کورتینا؛ اقامتگاه موقت با 377 خانه سیار

تنش در جنوب شرق آسیا؛ کامبوج از هشت رشته بازی‌های تایلند کنار کشید

بازدید سه‌روزه IOC از آلپ فرانسه برای بررسی میزبانی 2030

هشدار درباره تاخیر در پیست هاکی المپیک میلان–کورتینا

مهدی مبینی درگذشت

حذف نیما عالمیان و صفایی از مسابقات ایتالیا

آغاز رنکینگ‌های کشوری اسنوکر و پاکت بیلیارد بانوان در هتل آراز

جایگاه شطرنج‌بازان ایران در جدیدترین رنکینگ فیده/مقصودلو در رده بیست‌وهشتم

صالح اباذری به مدال نقره جهان رسید/ نایب‌قهرمانی کاراته ایران با ۳ مدال

اتفاق تاریخی برای کاراته بانوان ایران/ آتوسا گلشادنژاد قهرمان جهان شد

سارا بهمنیار به مدال برنز جهان رسید

صعود گلشادنژاد و اباذری به فینال کاراته قهرمانی جهان/ شکست بهمنیار و حذف سعادتی و مسکینی

تأیید میزبانی ترکیه برای بازی‌های اروپایی ۲۰۲۷ با امضای توافق‌نامه کشور میزبان

مدیرکل شورای المپیک آسیا به‌عنوان رئیس افتخاری دانشگاه فارغ التحصیلان ارشد المپیکی آسیا

چین میزبان یونیورسیاد زمستانی ۲۰۲۷ شد

کاونتری احتمال حضور روسیه در بازی‌های زمستانی میلان–کورتینا را رد نکرد

مصیبت مزایده اماکن ورزشی و نادیده گرفتن حق مردم ایران

ثبت نام ۳۱ ورزشکار در انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

شکست بنیامین فرجی در یک قدمی مدال جهانی رده سنی زیر19 سال

۲ طلا و ۴ برنز شطرنج‌بازان ایران در مسابقات آسیایی نوجوانان