Print Short Link
Zoom In
Zoom Out

بسکتبال سه نفره زنان در بن بست رده‌بندی فیبا

يكشنبه 12 آبان 1398 ساعت 03:33

بسکتبال سه نفره دختران کشورمان نتوانست به صورت مستقیم به المپیک صعود کند اما همچنان شانس کسب سهیمه المپیک دارد و اسفند ماه در رقابت های کسب سهمیه شرکت خواهد کرد. رقابت هایی که کار بسیار دشواری برای دختران ایران خواهد بود و بعید به نظر می رسد بتوانیم به المپیک 2020 صعود کنیم.

به گزارش منهای فوتبال، همه ما در موفقیت‌های بسکتبال، پیگیر تأثیر مثبت برای جلب توجه عمومی و میزان مشارکت مردم هستیم. به همین دلیل وقتی هر تیمی از بسکتبال ایران در میادین بین‌المللی موفق می‌شود، خوشحال می‌شویم اما حاضر نیستیم به سبک مسئولان دولتی ورزش و غیربسکتی‌ها از فرصت‌های به دست آمده با تبلیغات نامناسب استفاده کنیم.

در این راستا مسئولان دولتی ورزش، که عامل نابرابری‌های تاریخی‌ای بین دو جنس مرد و زن خودشان بودند، همیشه سعی می‌کنند از چنین شرایطی، بهره‌برداری بیشتری بکنند. یک بار بسکتبال سه نفره را بیش از حد گُنده می‌کنند و یک بار هم که به کمک خود آنها نیاز است، سکوت اختیار می‌کنند.

فیبا نام ۴ کشور راه یافته به المپیک توکیو از طریق رنکینگ در بخش بسکتبال سه نفره بانوان را اعلام کرد. در این فهرست تیم های چین و مغولستان از آسیا به صورت مستقیم راهی المپیک ۲۰۲۰ شدند. روسیه و رومانی دو تیم دیگر هستند که به صورت مستقیم المپیکی شدند.تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران نیز در این کورس قرار داشت و در آخرین رنکینگ جهانی در رتبه هفتم قرار گرفت.

بسکتبال سه نفره دختران کشورمان نتوانست به صورت مستقیم به المپیک صعود کند اما همچنان شانس کسب سهیمه المپیک دارد و اسفند ماه در رقابت های کسب سهمیه شرکت خواهد کرد. رقابت هایی که کار بسیار دشواری برای دختران ایران خواهد بود چراکه در گروه B با ژاپن، اوکراین، ترکمنستان و استرالیا هم گروه است.

بسکتبال سه نفره زنان ایران به دلیل شرکت نکردن در تورهای بین‌المللی از صعود مستقیم به المپیک بازماند. فدراسیون بسکتبال به همراه مدیران بالادستی وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، برنامه‌ای نداشتند اما امروز می‌بینیم که روی رنکینگ دختران ایران تبلیغ می‌کنند.

فعلاً کاری به این نداریم که اساس کمیته سه نفره در ایران با وجود فرصت‌های مناسب، ساختار غلطی دارد و مشارکت‌ها مشخص نیست اما نکته‌ای که مشخص است اینکه همه کشورها هدفشان این است که میزان مشارکت زنان در ورزش را افزایش دهند.

این روزها فقط روی رنکینگ زنان ایران در سایت فیبا تبلیغ می‌شود که البته آن هم ما را به المپیک نرساند اما از اهداف و برنامه‌های مدونی که باید بازی سه نفره داشته باشد و یا تأثیرگذاری آن خبری نیست.

فدراسیون بسکتبال چند روز پیش نوشت کمیته ملی المپیک به بازی سه نفره کمک می‌کند اما چه نوع کمکی را مشخص نکرد و کار باز هم در حد تبلیغ باقی ماند.

زنان در مقایسه با مردان از نظر پیشرفت در ورزش تفاوت‌هایی دارند و در لایه‌های اجتماعی نیز این تفاوت‌ها پیداست. باید بسیار تلاش کرد تا این اختلافات به حداقل ممکن برسد.

فدراسیون و کمیته سه نفره راههای به حداقل رساندن اختلاف سطح یا برنامه‌ریزی  برای بازی سه نفره را هنوز نشناختند و نباید از مسئولان ارشد هم انتظاری بیش از این داشت چون در تفهیم برنامه به بالادستی‌ها مشکل داریم.

آغاز اردوی بسکتبال 3 نفره بانوان از 28 دی

آغاز اردوی بسکتبال 3 نفره بانوان از 28 دی

تفاوت رئیس فدراسیون مستقل با کارمند وزارت در تمکین از دستورات

ورزش قهرمانی هم اکنون باید آماده هر گونه نتیجه در مذاکرات باشد

در رثای نام و یاد استاد حسن لطیفی "مرگ چنین خواجه نه کاریست خُرد"

نخستین حضور کامپوند در المپیک رقم خورد

بیم و امیدهای فدراسیون تیراندازی پس از مدال المپیکی

فولادی‌ها قهرمان لیگ برتر والیبال مردان شدند؛ شاگردان عطایی سومین جام را به سیرجان بردند

آقای وزیر چرایی را از معاون خود سوال کنید

انتخابات فدراسیون سوارکاری ابطال شد

پایان کار نمایندگان ایران در المپیک دانش‌آموزی با کسب ۸۶ مدال

پاکدل: درخواست بیشتر شدن سرپرست دادیم/ همه را نمی‌توان برد

ورزش و مذاکرات

میزبانی ایران برای مسابقات جهانی کبدی به تعویق افتاد

شکست تیم ملی هاکی روی یخ ایران برابر اندونزی

بازیهای آسیایی جوانان-بحرین 2025؛ تاکید مسئولین تکواندو، هندبال، والیبال و بسکتبال برای حضور قدرتمندانه در بازیهای آسیایی جوانان

صعود ۶۳ پله‌ای نیما عالمیان در رنکینگ جهانی

تاکید پاکدل بر شرایط سخت بازی های آسیایی جوانان؛ دهکده نداریم

چالش های تصمیم گیری در مورد قطعه نام آوران

لس آنجلس 2028 و بیشترین سکوهای مدال آور

قزاقستان به دنبال تقویت زیرساختهای ورزش

کمیته بین المللی المپیک به دنبال پذیرش مجدد ورزشکاران روس

سرپرست فدراسیون سوارکاری منصوب شد

پرهام مقصودلو قهرمان رقابت‌های بین‌المللی شطرنج ریکیاویک ۲۰۲۵ شد

وزیر ورزش‌ و جوانان مطرح کرد؛ تشکیل فدراسیون ورزش نیروهای مسلح

اتفاقاتی که اعتبار فدراسیون والیبال را تحت الشعاع قرار می دهد

آیین بزرگداشت روز ملی ورزش زورخانه‌ای و فرهنگ پهلوانی برگزار می‌شود

محسن شادی: کاندیدای انتخابات می‌شوم/ دریاچه آزادی برای رویینگ سم است

مربی خارجی برای تیم ملی سابر/ قطع همکاری با مربی اختصاصی

صعود ۶۳ پله‌ای نیما عالمیان در رنکینگ جهانی

تفاوت رئیس فدراسیون مستقل با کارمند وزارت در تمکین از دستورات

در رثای نام و یاد استاد حسن لطیفی "مرگ چنین خواجه نه کاریست خُرد"

شکست تیم ملی هاکی روی یخ ایران برابر اندونزی

آقای وزیر چرایی را از معاون خود سوال کنید

میزبانی ایران برای مسابقات جهانی کبدی به تعویق افتاد

پاکدل: درخواست بیشتر شدن سرپرست دادیم/ همه را نمی‌توان برد

اینچه درگاهی: حضور خواهرم در فدراسیون منع قانونی ندارد

بازیهای آسیایی جوانان-بحرین 2025؛ تاکید مسئولین تکواندو، هندبال، والیبال و بسکتبال برای حضور قدرتمندانه در بازیهای آسیایی جوانان

تاکید پاکدل بر شرایط سخت بازی های آسیایی جوانان؛ دهکده نداریم

انتخابات فدراسیون سوارکاری ابطال شد

ورزش قهرمانی هم اکنون باید آماده هر گونه نتیجه در مذاکرات باشد

پایان کار نمایندگان ایران در المپیک دانش‌آموزی با کسب ۸۶ مدال