عیادت رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد از پیشکسوت رسانه‌ ورزشی

شناسه خبر : 51535
شنبه 01 شهریور 1404 ساعت 09:11
سایر | فرهنگ و ورزش
عیادت رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد از پیشکسوت رسانه‌ ورزشی

هاشم اسکندری، رئیس فدراسیون بولینگ وبیلیارد، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از هدایت‌الله بهبهانی، پیشکسوت عرصه رسانه‌های ورزشی، عیادت کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بولینگ و بیلیارد ، شنبه یک شهریور ماه ۱۴۰۴ در این دیدار، اسکندری ضمن احوالپرسی و آرزوی سلامتی برای بهبهانی، بر نقش ارزشمند پیشکسوتان در اعتلای ورزش و رسانه کشور تأکید کرد و گفت: «پیشکسوتان سرمایه‌های اصلی ورزش و رسانه هستند و قدردانی از تلاش‌های آنان وظیفه همه ماست.»

هدایت‌الله بهبهانی نیز با قدردانی از حضور رئیس فدراسیون، برای جامعه ورزش و به‌ویژه خانواده بولینگ و بیلیارد آرزوی موفقیت کرد.

این عیادت در فضایی صمیمانه انجام شد و بر لزوم توجه بیشتر به جایگاه پیشکسوتان ورزشی و رسانه‌ای تأکید گردید.
لازم به ذکر است که  پیشتر در مسابقات بولینگ جام رسانه نیز یاد فرزند این پیشکسوت ورزشی عرصه رسانه  گرامی داشته شد.