استعفای دبیران فدراسیون های دومیدانی و دوچرخه سواری

شناسه خبر : 50730
دوشنبه 13 اسفند 1403 ساعت 09:33
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
استعفای دبیران فدراسیون های دومیدانی و دوچرخه سواری

حمید عطاللهی دبیر فدراسیون دوچرخه‌سواری و مهدی مستجاب‌الدعوه دبیر فدراسیون دوومیدانی استعفای خود را تقدیم روسای فدراسیون هایشان کردند.


به گزارش منهای فوتبال؛ حمید عطاللهی دبیر فدراسیون دوچرخه‌سواری از سمت خود استعفا داد و این استعفا مورد قبول رسول اسدی رئیس فدراسیون قرار گرفت. عطااللهی روز 21 خرداد 1401 به عنوان سرپرست دبیری منصوب شده و روز 8 فروردین 1402 نیز حکم خود به عنوان دبیرکل فدراسیون را دریافت کرده بود.

همچنین مهدی مستجاب‌الدعوه دبیر فدراسیون دوومیدانی که 17 تیر ماه به این سمت منصوب شده بود، اوایل هفته گذشته استعفایش را تقدیم احسان حدادی رئیس فدراسیون کرد و از این پست کنار رفت.

این اتفاق به طور ناگهانی رخ داد و همین مسئله باعث شد تا انتخاب دبیر جدید برای فدراسیون دوومیدانی کمی طول بکشد. ظاهراً حدادی که در ابتدا نیز با استعفای متسجاب‌الدعوه مخالفت کرده بود، این روزها به دنبال گزینه جدید است و رایزنی‌هایی را انجام داده، اما هنوز موفق به انتخاب کسی برای این پست نشده است.