کسب دو مدال برنز توسط تیم ایران در پومسه دانشجویان جهان

شناسه خبر : 502
دوشنبه 17 تیر 1398 ساعت 11:32
رشته های ورزشی | ورزش های رزمی
کسب دو مدال برنز توسط تیم ایران در  پومسه دانشجویان جهان

در نخستین روز از مسابقات تکواندو یونیورسیاد دانشجویان جهان درمسابقات انفرادی پومسه کوروش بختیار و فاطمه حسام‌ توانستند به مدال برنز دست پیدا کنند.

به گزارش منهای فوتبال و به نقل از سایت فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، در نخستین روز از مسابقات تکواندو سی‌امین دوره یونیورسیاد در ناپل ایتالیا، مسابقات انفرادی پومسه برگزار شد و نمایندگان ایران به مصاف حریفان خود رفتند.

در پایان این مسابقات کوروش بختیار، نماینده کشورمان در رده سوم ایستاد و صاحب مدال برنز شد. نمایندگان کره جنوبی و آمریکا نیز به ترتیب در رده‌های اول و دوم ایستادند.

در جریان اجرای حرکات فرم توسط کوروش بختیار، رئیس فدراسیون جهانی تکواندو در سالن حضور داشت و بختیار را مورد تشویق قرار داد.

همچنین فاطمه حسام دیگر نماینده ایران در پومسه بانوان که راهی فینال شده بود با ۷ رقیب دیگر خود به اجرای نمایش پرداخت و در پایان نماینده بانوان ایران توانست در رده سوم بایستاد و صاحب مدال برنز مشترک با کره جنوبی شود. نمایندگان آمریکا و چین تایپه نیز در رده‌های اول و دوم ایستادند.

در پایان چهارمین روز از سی‌امین دوره مسابقات، کاروان ایران صاحب یک طلا، دو نقره و سه برنز شده است.