تفاوت معنای سرمربیگری در دارت با دیگر رشته‌ها

شناسه خبر : 40136
شنبه 26 آبان 1403 ساعت 12:28
رشته های ورزشی | سایر رشته ها
تفاوت معنای سرمربیگری در دارت با دیگر رشته‌ها

شاهد بوده ایم در برخی از رشته‌های ورزشی چند ماه مانده به اعزام‌های برون‌مرزی، سرمربی را استخدام یا به کار می گیرند تا هزینه کمتری را آن رشته متحمل شود؛ اما در رشته دارت مسئله عکس این داستان است و بدون حتی یک اعزام، سرمربی استخدام می‌کنند و برایشان حکم صادر می‌کنند مسئله‌ای که در ورزش ایران پدیده‌ای کم نظیر به‌حساب می‌آید.

رشته دارت ظرفیت‌های بسیاری دارد اگر اندکی به این رشته توجه شود می تواند دستاوردهای بزرگی را رقم بزند. اما این رشته در ایران در گوشه‌ای به نام فدراسیون انجمن‌های ورزشی به حال خود رها شده است نه خبری از مسابقات بین‌المللی است و نه لیگ این رشته برگزار می شود.
هفته گذشته به مهجوری دارت در کشورمان اشاره کردیم. مطلبی که نزد  برخی خوش آیند نبود. افرادی که شاید منافعشان در نپرداختن و عدم توجه به رشته دارت است و شاید عزمی ندارند تا به پویایی این رشته کمک بشود و درصدد رفع مشکلات اقدام کنند. 
یکی از موضوعاتی که در انجمن فعلی دارت مورد مناقشه است مسئله سرمربیگری تیم‌های ملی است. تیم‌های ملی دارت در تمامی رده‌ها در هفت سال اخیر، تنها یک اعزام در رده سنی نوجوانان به کشور رومانی داشته است و دیگر خبری از اعزام نبوده است. پس چرا در این رشته سرمربی‌های مختلفی منصوب می‌شود؟ آیا مسئولان دارت و یا فدراسیون انجمن ورزشی به معنای سرمربی تیم ملی آگاه هستند؟
تیم ملی و سرمربی آن زمانی معنا پیدا می‌کنند که نماینده یا نمایندگانی از کشورمان بخواهند در رویدادی برون مرزی شرکت کنند. وقتی رشته‌ای مانند دارت ، در طی ۷ سال تنها یک اعزام را تجربه کرده پس سرمربیان تیم ملی چه نقشی دارند؟ آیا بهتر نبود که مسئولان دارت دلایل چرایی و موانع راهشان در اعزام به مسابقات برون مرزی را ارائه کنند؟ 
آیا اهدای حکم سرمربیگری برای مربیان و تیم هایی که اعزام نمی شوند نوعی اجحاف در حق مربیان دیگر رشته‌های کشورمان در رویدادهای بین‌المللی نیست؟ 
اگر مسئولان انجمن دارت جوابی برای مسئله سرمربیگری ها و شرایطتشان درخصوص عدم حضور در مسابقات برون مرزی داشته باشند منتشر خواهیم کرد. به زودی به شرایط و آینده رشته دارت و شاید تغییرات در این رشته خواهیم پرداخت.