تایید صلاحیت نامزدها هنوز نیامده است/ احتمال لغو مجمع دوومیدانی

شناسه خبر : 28943
يكشنبه 20 خرداد 1403 ساعت 12:15
رشته های ورزشی | پایه و پرمدال
تایید صلاحیت نامزدها هنوز نیامده است/ احتمال لغو مجمع دوومیدانی

با توجه به اعلام نشدن اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده فدراسیون دوومیدانی، احتمال تعویق انتخابات این فدراسیون وجود دارد.

در شرایطی که قرار است انتخابات فدراسیون دوومیدانی روز دوشنبه ۲۱ خرداد برگزار شود، هنوز تایید صلاحیت نامزدها از سوی وزارت ورزش و جوانان اعلام نشده تا برگزاری انتخابات این رشته المپیکی در ابهام باشد.

این در حالی است که طی روزهای گذشته در مورد مدارک و مستندات برخی نامزدهای حضور در انتخابات ابهاماتی وجود داشت و آنها در تلاش برای گرفتن مجوزهای لازم برای حضور در مجمع بودند. به دلیل همین ابهامات است که هنوز اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده اعلام نشده است تا ابهام برای برگزاری یا لغو این مجمع افزایش یابد.

احسان حدادی، مهدی مبینی، افشین داوری، ایرج عرب، مهران تیشه گران، هاشم خزایی، عنایت حسن پور، هاشم صیامی، سید علی کریمی، روح الله عسگری، مصطفی زرین افضل، عباسعلی مدیح و مهدی شریعتی فیض آبادی نفراتی هستند که برای ریاست فدراسیون دوومیدانی نام نویسی کردند.

فدراسیون دوومیدانی از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ با سرپرست اداره می‌شود.